Mamici din Grecia (10)
Raspunsuri - Pagina 9
hellengr25 spune:
Buna fetelor! Eu am avut un sfarsit de saptamana f relaxant! Am mers la film, am mancat in oras, m-am plimbat cu Xristo prin toata Atena, am fost la un targ...a fost f frumos! Astazi am pregatit macaroane cu sos alb, sunca si ciuperci si un tort rapid de mere.
Fetelor va urez mult succes la condus, sanatate multa si o saptamana excelenta!
Va pup cu mult drag!
Esthera2011 spune:
Buna dimineata la fete frumoase
Am ajuns acasa...cu tot cu grec....dar fara fiere!
Operatia a decurs foarte bine! Dupa 1 ora si 30 de min....grecul meu a ajuns in salon, vorbaret nevoie mare!
N-a avut dureri,nu s-a plans de nimic...voiniceste s-a ridicat din pat dupa 1 ora si am luat-o la pas ....la plimbare pe holurile spitalului.
Profesionalismul cadrelor medicale in afara faptului ca ...ustura rau la buzunar...e de nota 10!!!...dar..
...comunicarea cu rudele pacientului,bunele maniere si bun simt...de nota 5!!!!
Nimeni nu mi-a spus absolu nimic....asa c-a trebuit sa dau din coate si cu ceva tupeu sa intre, sa intreb...si iar sa intreb!!!
Din pacate...grecii sunt balcanii ca si romanasii!!!
Si ca grecul meu sa aiba o amintire de neuitat..inainte de a parasi spitalul...a dat un cap in geam (cica era prea bine spalat)...si are un ditamai cucui in frunte!
Acuma am avut ceva meciuri (acasa) cu dl grec...care se crede mai erou decat Hercule...si care vrea sa-mi dovedeasca ca el e sanatos tun!!!...si precum un copil, el vrea ceva fructe....sau macar un biscuite daca nu un patatel de ciocolata!!!...si nici sa stea in fund(cu orele) in fata calculatorului nu se poate????
L-am amenintat ca eu cu el la spital nu mai merg daca se intampla ceva...si ca-l parasesc!!!
A functionat!!!!...a mers in pat (l-am urmat si eu ca eram obosita)...si in final am adormit!!!
Anouk cum e acasa cu baiatul???...nu ma mai suna si pe mine Nicolas...sa mai tainuim si noi ceva??... Sa stii ca nu ma dau batuta...daca vremea e frumoasa si astazi merg sa innot!...pana pe 10 octombrie mai am,nu?
Oana ce mai spui???...Fanula...tot la plimbare???...ce mai faceti voi fete dragi!
Andreea...tot cu serviciul??(greu o fi pentru tine...dar in vremurile astea...bine ca-l ai!). Lukas...e cumintel??...nici o nazbatie??
Mamitza Alex...fii barbata!!!....cum mai e cu scoala??? Pupici Mariei.
Moro k...frumos povesteti tu!...dar spune cu mana pe inima...frumoasa Belgica.....dar si Grecia noastra nu e de lepadat nu???...despre bebel...planuri,socoteli??!!
Theo...draga noastra...hai mai spune si tu ceva!..Parol...ca ne e dor de Stelios!
PS...cam neconventionala cererea (pe patul de spital)...dar am fost ceruta de soata...si-am primit si inelul...cu pricina!
Azi am sa caut in sertar...actele!!...cred ca s-a depus praful pe ele!
va pup iubitele
mamitza_alex spune:
neatza fetelor,va servesc cu o cafelutza.noi mai stam oleaca si iesim la plimbarica,apoi revin sa gatesc(spanac si ciorbita de curcan)apoi la 17 merg la conducere(amr 12 ore)ei conducerea merge binisor mai am de lucrat la anumite faze,cum ar fi sa franez incet si lin si sa fiu mai rapida la schimbat vitezele...cea ce mosulica cu care fac eu ,i se pare k nu-l ascult,nu-i convine cum ma incadrez cand virez la stanga/dreapta ca la stanga sa iau viraj mai larg la dr inchis,desi la cum sunt parcate masinile pe stradutele astea eu ma uit sa nu sterg vreo alta masina.ieri zicea ca ar trebui sa fac mai multe ore de condus(vezi sa nu mai dau bani in plus),plus ca e batran si obosit de acesta meserie si vrea ca din 2 vorbe sa fi as,dar nici eu nu ma las...apoi daca il platesc sa-mi explice pana intelegieri am descoperit ca are ceva cu straini si de aici se intelege comportamentul lui
esthera,romanticos rau grecul tau,ma bucur ca e bine si ca a trecut operatia,multa sanatate!!fetelor,voi pe unde sunteti?ma scuzati k va stresez cu scoala mea,dar simt nevoia sa va spun si eu cum si ce.o zi buna tuturor!!!
carmaw spune:
Estera! Moro nu a spus ca grecia este urita.Oricum nu poti compara Belgia cu Grecia!
Recent am vorbit cu niste greci plecati de 40 de ani sa munceasca in minele belgiene...vin aici sa si vada rudele dar desi pensionati acum nu vor sa stea in casele lor ramase aici
Nu i am intrebat de ce pt ca nu poti compara 'merele cu perele'
=======================
Cumva ati fost pe ùmare cu un skyper?
La anul sunt invitata sa facem ceva insule in formula asta si eu nu prea sunt incintata.
M ar bucura sa aud alte relatari despre acest tip de aventura.
O zi buna va urez!
Esthera2011 spune:
Carmaw! Nici macar n-am sugerat ca dragei noastre Morok i s-ar parea urata Grecia! Am plecat de la ideea (in urma povestirilor ei) ca Begia este o tara frumoasa...dar acelasi lucru se poate spune si de Grecia!
Si eu am vecini cateva(4) familii de nemti care si-au lasa caselor lor din Germania(si nu compar Germania cu Grecia)...si s-au mutat aici! Si-au spus ca acum,dupa cativa ani petrecuti aici, se simt mai mult greci decat nemti!
Asa ca....;de gustibus non disputandum;!
O zi buna
anouk3 spune:
Buna ziua si ma iertati ca m-am dat la fund. Acum ca sunt acasa parca nu se mai termina treaba..
In primul rand, Esthera, multa sanatate grecului si ma bucur mult ca a trecut cu bine peste hopul asta! Cu nunta ne tot ameninti de multa vreme asa ca o sa cred cand o sa scanezi "ceferticatul" si-l pui pe mail Inelul cum arata?
Si spor la inotat! Eu ma laud cu ultima baie alaltaieri si poate ajung si azi ca cica se strica vremea rau duminica. Marea e superba, rece, dar asa te pune pe picioare..
Moro, ce frumos ai povestit tu acolo.. Te-ai plimbat, nu gluma. Din ce zici tu, parca vorbesti de alta planeta, mama ei de civilizatie!.. Daca pui poze pe facebook, da si tu un id pe PM (sau public, cum vrei)sa le vad si eu. Asta daca ma lasi sa-ti fiu amica..
Ai grija cu stomacul, nu lasa lucrurile sa se inrautateasca ca nu trec de la sine.
Acum cu ce te mai ocupi?
Alex, fir-ar sa fie de condus.. Da' ii dai tu de cap, stai fara grija. Cu mana pe inima ti-o spun: daca am reusit eu, fricoasa pamantului, sigur poti si tu! Pe unde te pune sa conduci masina?
Bya ce mai face?
Oana, imi pregatesti nora pentru ziua de nastere? Doamne, ce-a trecut timpul..
Andreea, ati gasit rotita norocoasa? Pupam strengarul! Tu cat mai rezisti?
Carmaw, habar n-am ce-i aia 'skyper', deci nu te pot ajuta cu nimic. Tre' sa googl-esc sa nu mor proasta.
Eu nu stiu sa compar nimic cu Grecia ca n-am vizitat decat Germania (unde e superb, dar oamenii sunt de gheata) si Cipru (unde nu mi-a placut deloc). Eu una stiu: m-as intoarce in Romanica si maine daca as putea.
Hellen, bravo tie ca te relaxezi. Si tu esti, vad, cu bucatareala, deci ai nimerit bine printre noi (ma rog, exceptia fiind eu )
Theo, ne-ai uitat..
De noi ce sa va zic? Ca sa ma dau si eu gospodina adevarata, am revenit la gatit (offf, unde esti sor-meo sa-mi faci mancare?..), drept urmare acum am o ciorba de peste pe foc si o sa fac mai incolo si un gratar de vita. Ma bucur ca a inceput sezonul de pescuit si sunt pesti proaspeti si fructe de mare la discretie.
Tot ma omor cu curatenia prin casa si tot nu o mai termin.
Asa ca.. vorbind de curatenie.. ma duc sa mai dau un mop.
Va pupicesc, fetele, si promit sa intru mai des.
Nica fara frica
mamitza_alex spune:
saluatre fetelor,ei iar sunt cu cafeaua in bot si mancarea pe aragaz plus un chec in cuptor.anouk3,ei asa harnicutza esti,eu nici chef de curatenie nu am,zici ca-s bolnava cu scoala asta.sincer iti spun imi place conducerea,dar nu-mi place instructorul deloc-deloc am un nod in stomac cand ma duc de zici ca ma duc la taiere.si nu-mi place nici modul lui de a explica(mai exact comenteaza ca adaca nu avem chef de condus sa stam acasa etc etc)astept sa treaca si apoi sa nu-i mai vad moaca acra.pupici lui nick!!!!
fetelor eu nu am vizitat nicio tara,am trecut fugitiv prin italia si atat.dar as vrea la parissi la barcelona si...si...pupici la toata lumea!!
hellengr25 spune:
Buna fetelor! Astazi am fost la magazin si acum sunt in pauza de jumatate de ora, dupa vreau sa calc si sa fac curat in cateva dulapuri....curatenia de toamna, nu de iarna...iarna e inca departe. Am pregatit de dimineata cateva snitele, am si o salata de conopida de ieri..mai tarziu mai fac si cartofi prajiti si gata, deja e prea mult. Ieri am gatit placinta cu branza.
Esthera foarte romantic este prietenul tau, iti urez felicitari de pe acum si recuperare cat mai rapida grecului tau.
O seara placuta fetelor! Mult succes la condus!
Va pup!
Ioannoula spune:
Esthera ma bucur mult ca e bine grecul tau. Chiar ma gandeam la tine. Fanu a scos untul din mine. Si da la plimbare toata ziua. Daca nu o scot, e la usa de la balcon si tipa "aida"
Ana da..ce repede a trecut anul asta!!! Nu-mi vine sa cred!!Si eu am vrut sa fac curat azi dar nu m-a lasat nor-ta. A plans de s-a uscat si tragea de mine sa o iau in brate. Si sa stii ca si eu m-as intoarce si maine daca as putea.
Alex, nasol daca nu iti place instructorul. Dar lasa ca scapi tu de el cand iei examenul.
Hellen ma bucur ca iti place grecia si ca esti fericita cu grecul tau!!!
Cam atat. Maine facem un an!!!! Primul nostru tort!!! Va pupam muult!!!1
carmaw spune:
Anouku le nici eu nu compar ...desi as putea pt ca am trait in tarile astea si nu putin timp
Daca as avea o putere ti as da de lucru la scolile grecesti din Franta sau Belgia dar nu am puteri asa teribile.Pacat... caci stiu si te simt ca meriti ceeece e mai bun.
Cu Miha am discutat putin(imi tot cadea internetul cretan) pe mess tot o supara stomacul...de altele nu intreb.
Pacat ca nu are cine sa mi dea o idee cum e viata pe corabie(skyperul e cel ce conduce nava si te pune la lucru....
Azi am facut o fapta buna am condus un maniac flamand la aeroport si de la 11 dimineata nici acum nu s a imbarcat pt Athena...ca sa nu va spun ca fervoarea lui cretana sa domolit cu mult::((
In rest nimic nu mai am de zis decit que j ai passée une belle journée.