buna seara tuturor mamicilor,sunt gravida in 23 de saptamani,ca dr. il am pe dr. ediz inca de la inceputul sarcinii,a mai nascut cineva in maternitatea filantropia si cu dr. ediz,care sunt costurile acolo?
23 saptamani
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirelutza_7 buna seara tuturor mamicilor,sunt gravida in 23 de saptamani,ca dr. il am pe dr. ediz inca de la inceputul sarcinii,a mai nascut cineva in maternitatea filantropia si cu dr. ediz,care sunt costurile acolo? 23 saptamani |

imi doresc sa nasc natural fara epidurala,cine a mai nascut fara epidurala sa imi spuna?astept sfaturi va rog,e prima sarcina.
23 saptamani.
Buna!Acum am vazut intrebarea ta...cred ca ai 33 de saptamani acum!Poate nu ai nascut inca!Piticul meu a stat mai mult de 40 de saptamani in burtica!Eu am nascut cu dr. Ediz, este un medic nemaipomenit!!!Am mai scris pe forum aici despre el la "nasterea cu dr ediz huseyinoglu". Te felicit ca vrei sa nasti natural, este mult mai bine si pentru tine si pentru bebita!O sa vezi ca nu e asa greu, o sa treaca ca un vis...Nastere usoara iti doresc si daca vrei sa ma mai intrebi ceva iti voi raspunde cu placere!