Pufi de ian-feb 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Buna!
Noi ne-am intors din mini-vacanta noastra in "strainatate"...ca sa recapitulez si sa n-o intind mult a fost bine, as fi vrut sa mai stau! Kay a fost super cuminte, doar ca ceva mai umblaret ca de obicei... l-am prins pe ultima treapta la scara care ducea la pod... prindea ratuste si le dadea cu ligheanul in cap... din astea...

... si m-a enervat o chestie... oamenii de la tzara care nu stiu sa faca complimente de complezenta! Despre Kay au zis "un copil ca toti copiii!" wtf??? cum vine asta? nici dragut, nici frumos (de sar pe noi agentiile de modele cand ne plimbam prin centrul capitalei), nici destept (ca-ti arata toate obiectele din carti)??? adevarat ca nici eu nu fac complimente de complezenta, dar totusi gasesc cateva cuvinte de lauda care sa fie si adevarate...

si back to school... printesa noastra nu a avut cursuri de dimineata din cl. 3... si trebuie sa strang din urma ei pat, haine imprastiate, pus mic dejun, facut pachet domnisoarei "Nu-mi ia chiftele la scoala!" si "Nu pot manca atat de dimineata!"... si are 7 lectii... inca nu stiu cum facem, chiar e o problema, bea un ceai si atat... si o fortez sa bage macar o buca de paine cu unt... n-am bani de branzica cottage in fiecare zi...

despre Kay... inca nu vorbeste... dar intelege ca i se cere sa articuleze cuvinte la intrebari gen "unde vrei sa mergi"... si se balbaie si se mocaie si face o mutra incurcata si bolboroseste ceva pe-acolo si scoate intr-un final un "ba"... inca asteptam declickul... mama zicea ca pe mine m-a bagat in sac si a inconjurat fantana de 3 ori si a zis nu stiu ce text si am inceput sa vorbesc... si cum nu stiam textul, n-am bagat copilu in sac...

dar doarme bine(ieri la amiaza 4 ore)... mananca bine, doar ca e diareic, l-am adus asa deranjat la burta de la tzara... i-am facut azi o supica de morcovi cu orez din care nu prea a mancat in schimb mi-a lins salata din alge (mai cerea dar nu era de unde)... ((fac salate de alge la recomandarea doc naturopata, o mana de alge inmuiate bine dupa caz, un morcov dat prin razatoare, un castravete feliat, un catel de usturoi, putina sare, putin zahar, o lingurita de ulei, una de otzet si 3 de sos de soia... super salata!))

BF, sa inteleg ca in familia voastra s-a dat o lupta apriga intre medicina alopata (perfida) si cea homeopata (mai timida - copil de-o luna in tratamente homeopate fara rezultate prea mari), victima fiind copilul... iar pe termen lung sotul nevoit sa-si indeparteze mama... motivatiile fiecarei parti sunt clare (ea nu v-a sunat pentru ca stia ca nu veti fi de acord cu ce avea de gand sa faca)...Nu, nu tin cu ursul, ma gandeam doar la o solutie de "reconciliere" daca aceasta este posibila in situatia data... si mama mea stie cel mai bine cum sa procedeze in majoritatea situatiilor de viata, dar usor-usor am convins-o ca si eu am dreptate... acum sora e isterizata ca striga doar la ea si la mine nu mai tzipa! Nu stiu cum am reusit dar stiu ca mi-am dorit foarte mult sa ma impac cu mama...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... si vroiam sa ma mai laud... ma simt mult-mult mai energica acum ca iau diverse chestii naturiste... cred ca de la branca ursului mi se trage ca de dimineata sunt furnica-suveica sau cum vreti sa-i ziceti... cica "vigoare romaneasca"... o recomand cu caldura chiar tuturor! (aviz mamicilor aflate la capatul puterilor)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Ruxita, sa va fie de bine mersul la tzara. Si reintoarcerea la programul de bucuresti. :)
Ma bucur ca medicina naturista da roade si te simti plina de viata. Branca Ursului se administreaza si la femei? Ca parca stiam ca e pt barbati.
Si eu sunt de parere ca a apela la comunicare este un mijloc foarte bun de a rezolva toate conflictele. Dar uneori interlocutorii refuza comunicarea. Nu ne ramane decat sa traim fiecare in casa lui si interactiunile sa fie rare si cu ocazii speciale pentru a ne bucura, nu critica reciproc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Ruxita, sa va fie de bine mersul la tzara. Si reintoarcerea la programul de bucuresti. :)
Ma bucur ca medicina naturista da roade si te simti plina de viata. Branca Ursului se administreaza si la femei? Ca parca stiam ca e pt barbati.
Si eu sunt de parere ca a apela la comunicare este un mijloc foarte bun de a rezolva toate conflictele. Dar uneori interlocutorii refuza comunicarea. Nu ne ramane decat sa traim fiecare in casa lui si interactiunile sa fie rare si cu ocazii speciale pentru a ne bucura, nu critica reciproc.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Da, branca ursului merge si la femei. Eu am luat timp de 6 luni pentru a ramane insarcinata. Si intradevar, dupa 6 luni cum spun recomandarile, am ramas insarcinata cu Tudor.

Asa ca Ruxi, take care .

WB, sa va fie de bine plimbarea, si nu te mai necaji cu laudele celor de la tara. Au ramas speechless.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare!

Si ms pt cafeluta Sorina!

Ale1212xa am citit povestea cu cresa. Poate ca ii va fi mai bine la cea de-a doua. Succes si adaptare usoara.

danasor ms pt feliuta de tort! Sa traiesti cu numele! (si scuze de urarile tarzii ). Eu arat si mai bine, as zice, dupa ce imi trece figura de somnoros si breton a la Morcoveatza

Larisel Sf Natalia? sarbatorita!

Nyny sa va fie de bine achizitiile. Buna idee cu masuta. O sa ii luam si noi mai spre iarna, cand o sa stea prin casa mai mult. Sa il tinem ocupat.

Tomaca si eu sunt "mama elicopter"... Interesante remediile tratament homeopat. Dar cred ca si ceva regim trebuie, nu?

Blue_flower imi pare rau pt concediul vostru ratat. Ca sa zic, inteleg sentimentul, si imi dau seama ca la noi a fost "light"...Despre abonament la pediatrie privata si noi suntem in cautari. Daca/cnd ne hotaram, iti spun pe unde am ales.

Ana de ziua ta, cu intarziere

Vad ca piticii-s agitati si nu mai dorm cum trebuie...Imi pare rau, eu cred ca isi vor reveni.

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/196-brosa-nira.html" target="_blank">Brosa "Nira" si www.lucrumanual.tk/agrafe-pentru-par-clame/197-clama-blanche.html" target="_blank">Clama "Blanche"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Acum sa va zic despre gradi...

Prima saptamana a fost ciudata, as spune. Cu griji, cu dor (asta il mai am si cred ca nu se vindeca).

El e ok, mai maraie/plange dimineata cand il duce ta-su, dar se acomodeaza in cateva min. E dimineata si pt el. Si pana la urma nici adultii nu merg, cu chef, in fiecare zi, la munca. Cand il iau, e ok. Nu imi sare de gat disperat. Semn ca nu ii e rau, acolo.

Schimbari:
- au inceput sa apara "mucii de gradi". De aseara ii dau Imunorezistan.
- mananca regulat , la ore fixe si se simte si in weekend. Adoarme mai devreme (daca la 10 nu doarme, dimineata ii e greu).
- se joaca altfel cu jucariile. Ii plac la nebunie mingiile (are 100 buc mici, in sac si alte 6 mingii mai mari). E mai prietenos cu copii.
- au inceput crizle de isterie. Cred ca a vazut la gradi ce si cum se face. Se exerseaza pe noi, desigur.
- incepe sa isi exprime mai bine independenta.

In fiecare zi, dupa gradi, stam afara inca 1-2 ore, in functie de posibilitati. Stiu ca imi va fi dor sa stam asa mult afara.

Tot face scandal la impartitul jucariilor, si mai nou urc si coboara singur scarile. Spaima educatoarei. Acum a descoperit ca poate singur si numai asta face.

Schimbari la mine? Dorm mai mult pe zi :). Ma trezesc dimineata cand sa plece (sa ii dau Vigantolul, sa il aranjez, sa il vad, sa imi pup iubirile, desigur). Si apoi dorm. Sapt asta o mai lalai si apoi incep cautare job. Cam asta imi e concediul din 2009, incoace, se pare.

Am avut si zile urate cu lipsa de concentrare si nervi+griji inutile. Dar or sa mai vina. Poate ca ar trebui sa imi fac si un control la ochi .

Dar ieri am fost la cumparaturi singura 2 ore, si a fost tare bine sa ma uit pe indelete la ce am avut chef. Cumpraturi pt Kiti, evident. La mine trec zilele urmatoare.

Azi e zi de relax. Putina ordine (zici ca sta o armata de oameni aici, nu doar 3). Niste rufe la calcat. Mai bag o masina cu rufe...Ceva manechiura cred.

Va pup si o zi frumoasa in continuare!

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/196-brosa-nira.html" target="_blank">Brosa "Nira" si www.lucrumanual.tk/agrafe-pentru-par-clame/197-clama-blanche.html" target="_blank">Clama "Blanche"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna seara!

Am terminat de recuperat.Tot!

Nici eu n-am vrut sa ratez prima zi de gradinitza si cum n-am gasit loc pe nicaieri in orash (ca m-am trezit prea tarziu) m-am suit in masina si am fugit cu ea la gradinitza la maica-mea la tzara! I-a placut. Desi m-am dus fara lapte, fara bibe, fara pampersi in ideea ca ma intorc inapoi in aceeasi zi...nu m-am dat dusa, era prea frumos la tzara si bobitza era pre fericita - alerga descultz peste tot - si am ramas pana azi dupa amiaza. Aseara i-am dat lapte de vaca de tzara cu orez si bibe cu ceai inainte de somn! Dimineatza ou fiert si valea la gradinitza! I-am luat pampersi de la magazinul din sat dar oricum a stat mai mult in fundul gol prin curte

A fost de vis si vreau sa ma mai duc vreo doua zile, de data asta pregatita!
Tata e mult mai bine, face progrese...s-a mai ingrashat un pic ca arata ca din Angola...deci toate bune!

BF, esti prea buna, de asta ti se intampla atatea. Trebuia s-o pui de mult la punct! Sincer, te compatimesc ca ai asa o soacra. E nebuna de legat! Si inca nu ne-ai povestit tot!!?! Pai daca povesteai cred ca faceau fetele adunare generala si mergeam peste ea! Nush cum nu ti-e frica sa-l lasi pe Dani cu ea??? E groaznica! Stai departe de ea ca nu se stie de ce e in stare!

Dani era asa si inainte sa plecati? S-au l-a terorizat soacra-ta?
Cine stie cat a suferit mititelul in lipsa ta si acum isi descarca frustarile..

Ruxita - wellcome back! chiar m-am gandit la tine zilele astea cat am fost la mama, ca stiam ca si tu te-ai dus la ai tai si cat de bine e sa-i avem printre noi! SI eu m-am incarcat cu energie. Am stat sub un nuc descultza si singura, cu trilul pasarelelor si am dejghiocat nuci sa le mananc miezul....ce relaxant a fost!

Eu stiu din mai multe surse faza cu bautul apei din clopotel(pt dat drumul la vorbit). cica functioneaza, cei care au aplicat-o o spun. Fa un google sa vezi ce si cum

Tomaca - la multi ani de casnicie in continuare!
Avion cu motor...

Ana, te-ai uitat dp mine pe stadion?
LMA de Sf.Ana!
Cred ca tot mama-satelit ma simt si eu

Dece, esti super extenuata - iti recomand cu caldura niste multivitamine cu minerale1 si mai lasa naibii mopul ala ca m-am saturat eu sa te aud cat stai cu el in mana.Stiai ca virgula, curatenia exagerata dauneaza grav sanatatii? Vb serios! Slabeste sistemul imunitar faptul ca organismul nu mai ia contact cu microbii.Devine lenesh, am citit intr-o revista de sanatate!

Nyny - o sa-ti placa pe noul stadion. Mi-e mi-a dat o senzatie de ireal! parca ma uitam la un imens LCD!
Faina masutza cu scaune. Asa ceva vroiam sa-i iau si eu bobitei de la Sophia copii , si era 150...cred ca am sa comand de pe saitul asta. Tu ai comandat si e ok?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Noi suntem deja la al doilea an de gradinita si tot am palpitatii cand ma gandesc la ziua de maine. Uite asa o sa tot fim de acum incolo ...cu noduri in gat si lacrimi in ochi... la prima poza de Craciun sau de Ziua mamei facuta acolo, la fiecare serbare, la fiecare foaie de hartie mazgalita care o aduc acasa ca sa ne arate cat sunt de talentati sau la fiecare stimulent lipit in piept in semn de buna purtare... le-am pastrat pe toate.

Mamica fericita de Mara si de David

Eu am plans cand a spus fratele meu prima poezie la serbare!
Am plans la fiecare serbare a nepotelului meu!
Cred ca la Iuria o sa ma scoata din sala de cat o sa bocesc....nush de ce imi vine sa plang...ma napadesc niste emotii coplesitoare...imi vine sa plang numai cand povestesc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

...stefan e treaz de 12 ore............are un duracell in fund, nu stiu.....eu una sunt varza...da din aia ofilita..............macar o sa doarma f bine la noapte, nu?

_
mama lui Stefan, pui scump

rezista mami!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hello!
Si eu zombie..........stiti incercarea mea de a o tine treaza ieri. Ei, a adormit pe la 7 jumatate afara, in carut. Am zis sa o las, sigur doarme pana maine dimineata. La 10 aseara s-a trezit , la 12 ne plimbam pe afara in speranta ca va cadea franta, la 2 inca nu adormise!!!
Mai aveam putin si-mi taiam venele, rabdacol mai e doar putin pe fundul sticlei. Am certat si bietul copil, de dimineata cand s-a trezit s-a dus la jucarii in loc sa vina dupa mine, cum face de obicei. Cred ca era si ea suparata pe mine.

In rest, e plina de nervi, se cearta cu toata lumea.

Valeu ..n-o mai lasa sa adoarma la ore compromitzatoare

Mergi la inceput