Pufi de ian-feb 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Si Dani musca. Tare. Nu stiu ce sa ii fac. Sa stiti ca l-am muscat si eu. De mana. Si a inceput sa rada si mi-a dat si mana cealalta la muscat!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

nu l-ai mushcat destul de tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ne-am intors si noi deja de 2 zile de la tzara (duminica seara) ... dar peripetzii, despachetari, reacomodari... timp liber ioc... Mai suntem si fara suzete (ca le-am dat la catzel) si inca mai apar maraieli pe ici colo; primele 2 zile si mai ales prima noapte a fost coshmar, dar daca tot a trecut (fara suzete) am mers pe drumul asta. Cumva nu am premeditat eliminarea suzetei dar a fost un context favorabil si am profitat.
Cu o seara inainte sa ne intoarcem am facut o incursiune cu barca rapida pe lacul Razim pana la Gura Portitzei la mare... cu fetele... si a piscat-o pe Naty ceva (probabil tzantzar) dar i s-a umflat abia a 2-a zi seara zona, asha ca panicati ne-am dus la dr si ne-am linishtit ca nu-i grav (vreo pishcatura de paianjen ma gandeam eu sa nu fie)... acum inca ia tratament dar deja urmele pishcaturii nu se mai vad.

Nu mai am puteri pt cra-uri sau plangeri de mila...

Am si recuperat... dar nu comentez nimic... sunt obosita...

Asa ca ma bag la un somn... scurt ...

Edit pt ortografie defectuoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... si vroiam sa ma mai laud... ma simt mult-mult mai energica acum ca iau diverse chestii naturiste... cred ca de la branca ursului mi se trage ca de dimineata sunt furnica-suveica sau cum vreti sa-i ziceti... cica "vigoare romaneasca"... o recomand cu caldura chiar tuturor! (aviz mamicilor aflate la capatul puterilor)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

stiu ca se ia in mod deosebit si in cazurile de infertilitate....si cu mare grija ca e si otravitoare

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata!

Haideti la aburinda!

O zi frumoasa!

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/196-brosa-nira.html" target="_blank">Brosa "Nira" si www.lucrumanual.tk/agrafe-pentru-par-clame/197-clama-blanche.html" target="_blank">Clama "Blanche"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza..iar va servesc cafelutza pe fuga...c'est la vie....

micki...din nefericire iti zic ca acest dor vine ca esti acasa..relax..etc....cad te vei duce la munca..nu vei avea timp sa te gandesti...sau na depinde de job...eu ma gandesc mai putin...sau de fapt nu stau sa mai analizez situatia..( ca l-a culcat la 12...ca n-a mancat...ca..etc) ca ma apuca criza si...sunt destul de obo si pt asta...

lorex...nu mami, nu se intelege gresit...je nu sunt genul...farmacie...insa noi stam in gars...( ce-i drept amenajata gen 2 camere) fara covoare...se intra incaltati...jiji vine cu nisip...cat m-as stradui...tot e mizerie pe jos..deci musai sa sterg dimi...
in rest...sunt nevoita....
ce frumu tre sa fi fost cu bobitza la gradi...eu cred ca in momentele cheie gen gradi..prima serbare..etc...mor pe acolo

ruxita WB...nu-ti mai bate capul cu...ce a zis sau nu lumea....important e ca tu il vezi cel mai....si e totce conteaza...
in leg cu domnisoara...asta e...e varsta...vinvremuri grele...dar cu rabdacol...si comunicare or sa treaca....

mire...of cu somnul marei....trebuie cumva sa i-lreglezi....sa fie numai 1...si la amiaza...( cik joi sunt free...ca nu vine tanti poate aranjamceva...si adoarme mara cu gandul...la baietzi frumosi)
)
larisel..felicitari....de hrana cateilor( suzi)

despre noi nik..totul e la fel...doar ca eu intr-o pauza la pranz am fost repede sa ma pensez/vopsesc...sprancene si..am dat o groazade bani de am intepenit..dar na macar am fc ceva pt mine

gata incep shmotru si mancarea...
sa aveti o zi superba...pupoam pufisorii suparati...

gata ...am uitat...intre timp s-atrez si jiji...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Neatza!

Multumim de coffe miki si dece!

Dece, eu dau 27 de lei pepensat si vopsit sprancene. Si las 30. Fara bon. Tu cat ai dat?
Bine, am inteles cu "farmacia" dar vitamine o sa-ti iei?
intra in prima farmacie care-ti iese in cale te rog nu te abtine si cere multivitamine!Fa o cura!

Ce e cu branza asta Fagarash? eu tot aud la voi dar credeam ca e vreo firma gen covalact dar vad ca voi vorbiti de ea ca si cum ar fi un tip de branza..? lamuriti-ma pls!

Larisel,
suzeta - cand e obosita si inainte de somn si putin dimieata dupa bibe!
Branza - calcica cu fructe sau cu mamaliga si smantana; cand era mica maca de toate felurile acum se cam stramba, uneori mananca si cas si telemea alteori nu.
Steamer - ii faceam zilnic bobitzei cand era mai mica legme cu carne la steamer , acum mai rar ca papa din mancareanoastra. in general e cam fada mancarea la steamer dar e sanatoasa, asta in cazul in care steamerul e din inox si nu din plastic cu BPA..gasestipe google tot felul de retete gustoase la steamer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!
micki-micka, ti-am citit postarea si mi-a trecut asa un fior rece pe spate... mi-e frica de momentul "gradi"... inca nu l-am asimilat in capul meu... sper sa reusesc pana vine, dar nu ma pot gandi la el fara emotii... nu chiar ca lorex, dar ceva pe acolo infricosator si groaznic e!

lorex, si noi nuci sub un nuc... am adus nuci si la Bucale, am niste maini negre... mi-am strans si maceshe si sunt zgaraiata pe maini si am si spini in talpa de nu-i pot scoate... dar cel mai tare la tzara e senzatia de libertate... ce bine e sa ai o tzara! m-am distrat ce sfat i-ai dat lui dece (ca ai citit intr-o revista de sanatate)

dece, ce povesteai tu pe-acolo suna a usoara depresie... bravo pentru vopsit si sprancene (of si mine se necesita ca e urgenta dar pe mine nu ma deprima deloc aspectul mi-am luat un balsam pt par cret si-mi sta parul infoiat si nu mi se mai vede parul carunt din tample).

larisel, felicitari pentru suzeta! si noi ne-am intarcat de biberon... tot asa conjunctura favorabila... Kay a trantit biberonul de sticla jos pe ciment si s-a facut tzandari... altul n-aveam (la tzara) so... am profitat!

noi am desfasurat operatiunea "gandacii", am dat cu spray in bucatarie hol si baie si acum lichidez consecintele dezastrului ca-mi vine prietena deseara si are fobie de gandaci, dar si pt noi era cam cazul...
si Kay e deranjat rau la burtica... ieri a facut mai multi kkcei lichizi si improscati (sorry de detalii)... dar era foarte vlaguit (aka super cuminte)... l-am tinut mai mult flamand, i-am dat niste covrigei, paste cu branza la cina, ceaiuri (zmeura si musetel), azi dimi tot ceai cu covrigel si pesmete inmuiati in ceai... si furazolidon o juma de pastila la 6 ore... sunt deja cateva ore de cand n-a facut nimic (de ieri dupa amiaza) si ma gandesc ca poate s-a vindecat si sa-i fac o supitza cu pui de la tzara? sau e prea devreme sa-l mai tzin pe uscaturi? i-am dat la tzara lapte crud... din pacate sursa n-a fost atat de sigura (eu in copilarie am baut mult lapte crud proaspat muls...)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... si vroiam sa ma mai laud... ma simt mult-mult mai energica acum ca iau diverse chestii naturiste... cred ca de la branca ursului mi se trage ca de dimineata sunt furnica-suveica sau cum vreti sa-i ziceti... cica "vigoare romaneasca"... o recomand cu caldura chiar tuturor! (aviz mamicilor aflate la capatul puterilor)...

stiu ca se ia in mod deosebit si in cazurile de infertilitate....si cu mare grija ca e si otravitoare

JUCARII PENTRU PITICI...

otravitoare in doze mari? doctorita a zis ca se ia 1 pastila de 3 ori pe zi, iar in cazurile de organism slabit si anemic 2 pastile de 3 ori pe zi...

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc ca m-am vazut cu Danasor si albastrica ei superba!
Cand o tine in brate parca-s surori, amandoua frumoase si cu ochi albastri mari..ce priveliste frumoasa, cred ca tati a lor e topit!
daca nu ar face bine sa se trezeasca ca e pericol mare sa le fure cineva la cat sunt de albastre!

Cand am fost la Bucuresti, am mers dupa meci pe Lipscani sa manance baietii la carul cu bere (waaw...am ramas cu gura cascata, parca e o fosta biserica ), dar era tarziu si nu mai luau comenzi. Ne-am reorientat siam stat la hanul cu tei dar eu eram atat de obosita inat ma pandea un atac de panica si am stat intr-un colt cuminte, nu am putut sa ma bucur. in fine, ce vroiam sa spun e ca am vazut la un momdat o tipa ce semana cu Decenuela si ma intrebam "ea o fi?" dar m-am lamurit repede ca la ora aia din noapte nu putea fi decat langa jijelu' ei la fel de albastru.
Oricum zona o sa fie superba dupa ce se termina renovarea!
Mi-a palcut mult bisericutza aia mica si cocheta!

Asa...cat am stat in carefour orhideea (avem acolo un prieten care si-a deschis magazin de produse traditionale - Casa Traditiei - cu pastramuri si carnati de casa, dulceturi si cozonaci..f bune) am intart pe fuga in okaidi si i-am luat bobitzei niste hainutze la reducere. Tare as fi vrut sa ajung si in orhideea dar nu a binevoit iubita mea consoarta
As fi vrut niste ploverase de toamna-iarna pt iuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Lorex - WB! Cu motor zici; hm; razi tu, dar eu prestez cantat in fiecare seara la culcare. Si nu orice cantec este acceptat, trebuie sa ghicesc dupa cum misca degetul in aer Aseara am mai compus 2 cantecele pentru pepene verde si pentru strugure. Ar trebui sa le scriu undeva, ca le uit si cand le cere apoi si reproducerea nu este intocmai, ii atrage atentia.

Cat ai stat pe Lipscani? Daca te intindeai pana dimineata, ne intalneam la poarta fabricii mele ca acolo lucrez eu. Ma crezi ca trec prin zona renovata odata pe an.

Mi-ar placea sa vad si eu stadionul. Am sa urmaresc un meci de UEFA.

Larisel - felicitari pentru operatiunea suzeta.

Dece - tu vrei o intalneala ca sa-ti treaca buba?

Lorex - Branza fagaras este un produs facut de mai toate fabricile de lactate. Este o branza dulce cu smantana, dar asa se numeste ea (cum altele se numesc unt, iaurt, branzica de casa.....)

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput