Pufi de ian-feb 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
Ruxita spune:
Buna si la noi!
Noi dormit (Kay) de la 2 la 6.30... Ela n-a vrut sa-l trezeasca... iar eu am stat cu pretena la taclale... ii ziceam sotului ca sunt atat de bucuroasa ca am o astfel de prietena si imi fac atat de bine vizitele ei! (de n-aveti idee)... acum e in examen si pleaca imediat dupa, am petrecut-o pana la facultate...
cam asta e despre friendship... vital...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
tomaca mie imi pare mai ok prima varianta...daca ai aptul the same si il poti monta....a doua e cam nesigura....
adik depinde de el cat de mult se foieste noaptea...dar prima ar fi dupa mine mai ok
sorry de zombi si nesomn..........
mersi de imbratiasri de la toate....
speram ca maine va fi mai bine....
om vedea
deja tati face figuri sa nu il mai duc....ca are el grija de el, numa sa il las acasa............
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
28+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
ale1212xa spune:
bea frumos palat ai pentru Adam
eu sincer iti zic sa mai incerci o zi 2 cu cresa..poate se acomodeaza totusi...asa a plans si Dragos in prima zi cand ne-am dus cu el..o juma de ora a urlat...pentru ca TOTI ceilalti urlau...s-a speriat si Ivan probabil...
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
nyny spune:
Am bagat copchii mai devreme la culcare ca sa fie fresh maine dimineata.
Bea
ai grija cu efortul mami. Cand te mai duci la dr? Tare sunt curioasa cat o sa aiba Adam la nastere.
Tomaca se iubesc mai cu foc acum. Cand s-au trezit dupa-amiaza, asa s-au pupat si s-au stras in brate... nu stiu daca ati trait senzatia aia cand iti vine sa-l strangi in brate tare tare pana ii rupi oasele
... asa era Mara..... tremura de dragul lui
.
Ana multumesc pt recomandari. De Casa Taraneasca stiu... ne-am ospatat de cateva ori pe-acolo si sigur nu o ratam nici de data asta![]()
.
Ma duc sa fac o baie...
aaa... uitam sa zic. Maine la ora 5 am programare la dr. Consult si ecografie generala. Sper sa ajung...
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca Ana, ma bucur ca Stefan a fost mai bine ieri. Tudor a adormit iar, la pranz, in carut. In pat nu mai vrea, dupa ce bea apa, ceai, se foieste, se odihneste putin, pleaca iar. daca il pune in carut, adoarme instant. Nu stiu ce-i cu el. Ce-l deranjeaza. Cam de cand am mutat patul de la geam la perete. Dar au trecut vreo 2 saptamani totusi. iar azi nopate, s-a trezit pe la 3, bona nu l-a auzit la timp (adica nu l-a auzit de loc ca a uitat sa dea drumul la interfon), l-am auzit eu cand urla si l-am gasit in picioare cu lacrimile innodate in barba si deja cu muci de plans. L-am luat in brate, l-am pus in pat, s-a asezat imediat la somn (chiar mi-a dat mana la o parte cand am inceput sa-l mangai) si a adormit. Nu mai este insa chip sa-l pun iar in patut. Cum l-am lasat jos, cum s-a trezit. Asa ca m-am chinuit si eu pe langa el in patul de copil, pana s-a facut vremea sa plec la serivici. Sunt cam zombi. Imediat ce a adormit a inceput sa rada, dupa care a inceput sa respire agitat si sa planga. Ce-o fi in visul lui de e asa agitat.... Ca ziua nu face nimic diferit, doar ca a inceput sa se urce pe canapea si pe fotolii, se urca, apoi coboara, mai danseaza, mai alearga, este intro miscare continua. Ai vostri sunt tot asa? Trebuie sa-l mutam in patul de copil, ar avea mai mult loc, ca la 90 cm e cam greu in patut de 60cm/120 cm. Am cumparat aparatoare de la Brevi, dar nu merge. Trebuie pat cu somiera, abia acum inteleg instructiunile. Uite asa am ramas cu aparatoare de 150 cm noua-nouta. Am mai gasit niste variante pe net. Nu stiu cat de fezabile sunt. Voi ce ziceti? www.buburuza.com/in-casuta-mea/articole-pentru-siguranta/set-de-2-protectii-pentru-pat-mare-de-co" target="_blank">Aici o varianta www.tomybaby.ro/articole-de-siguranta-pentru-casa/aparatoare-pat-dream-tubes-pentru-pat-90-200-cm-535 " target="_blank">Aici a doua varianta |
Si David tot intr-o miscare continua dar parca sa zic ca nu mai escaladeaza fotoliile si masuta din sufra ca inainte... poate doar asa putin seara cand ne strangem toti acasa si vor sa-si faca numarul amandoi. Se lupta fiecare sa fie in centrul atentiei si se intrec in tot felul de chestii care mai de care mai 'spectaculoase'.
Tot prima varianta de protectie mi se pare si mie mai ok. Pe cea de la Brevi nu poti sa o returnezi?
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 fuse bine............. a stat de la 9-11.30 cand pe la 12 fara 20 ma suna educatoarea....sa vin sa nu il mai chinuie plansese de ceva timp, ca deja suspina usor.......... of offfffffffff in cazul in care nu a vrut sa pape nik, a papat decat la 6 laptele si acolo nu a vrut sa pape era rupt de foame de aia urla in halul ala era cor cand m-am dus urlau in cor.......... vai capul ei..... mno vedem cum a fi maine acu doarme e ruptttttttttttt am intrebat ce a facut acolo a zis brummmmmm si tot repeta baba baba-copii doamne ajuta! |
Eu am fost la sedinta cu parintii azi
si educatoarea chiar a insistat ca in primele saptamani sa mergem sa-i luam mai devreme, adica in jur de 11 urmand ca treptat sa intram in program normal (pana la 11.30-12). La Mara nu se simte oboseala, dar sunt copii mai mici decat ea (de ex verisorul ei de 2 ani si jumatate) care sunt la primul an de gradinita si care pica lati dupa 2 ore de activitate.Una peste alta i-a laudat ca sunt cuminti, isteti si lipiciosi... si a spus ca nu a mai avut o asa grupa de foarte multi ani. Chiar sunt ok. Copiii mai mici au plans un pic in prima zi si gata. Ma asteptam la mari urlete (nu din partea Marei) dar nu a fost deloc asa. O educatoare potrivita... e mare lucru. Sa stie cum sa ii atraga cu povesti, cantece, jocuri.. sa fie calma, blanda, placuta. Eu... daca in prima zi alergam de nebuna sa o mut la grupa mijlocie, acum sunt super incantata ca nu s-a putut. Ma gandeam eu ca daca ea a mai facut un an de gradinita (la alta gradinita), normal ar fi ca acum sa treaca direct la o grupa mai mare ... si iar m-am mai gandit ca destul o trage David in jos, ca de multe ori ii copiaza comportamentul si limbajul si mi-ar fi placut ca macar alea 2-3 ore cat le sta la gradinita sa fie cu mai multi copii de varsta ei sau mai marisori. Aici sunt in jur de 10 copii ... vreo 3-4 mai micuti, 3-4 ca ea si restul un pic mai mari.. la grupa mijlocie erau 25 (toti mai mari) si o singura educatoare. Nu avea cum sa primeasca aceeasi atentie ca aici si sigur nu cred ca facea fata. Asa ca s-au aranjat bine lucrurile si toata lumea e multumita.
nyny spune:
Hai ca destul am batut campii p-aici. Ma duc la culcare ca si asa vad ca sunt singura prin zona.
Sa avem o noapte buna
.
larisel spune:
ruxita Felicitari pt stop-tigara si out-pisica! Ambele daunatoare sanatatii! ![]()
loredana Fie ca vacantza pe care v-o doriti sa o si impliniti!
micki, nyny, ale, bea Gradi/cresha "ushoara"! Felicitari micilor & marilor curajosi! Sper ca n-am uitat pe nimeni 
ale Nu mai shtiu pe unde am citit dar cica mai bine itzi iei ramas-bun de la copil decat sa "dispari" pe nesimtzite. Din incercarile mele (pe termen scurt, ce-i drept) functzioneaza si imi fac cu mana, nu plang.
nyny Cum adica "speri" sa ajungi la dr??
Ma intrebai cum e fara suzete... pot spune doar atat: suportabil
. In schimb a-dormitul a devenit o problema, dar nu numai suzeta e de vina cat mai ales obisnuiala de la tzara cu adormitul in patul mare, una pe picioarele si alta in bratzele mele. Azi a reushit tati sa le adoarma (eu am fost la birou)... cum credeti ca a reushit? N-a reushit nimic... au adormit singure
. Daca ma vedeau pe mine sigur urlau ca vor cu mine. Si noaptea Alena se mai trezeshte de cateva ori, dar sper sa uite cu timpul de tot de suzeta... in schimb Naty (care se trezea mereu cand scapa suzeta si n-o gasea) doarme aproape "neintoarsa", exgerez binentzeles, dar sunt super incantata, ca ea era mai mereu mufata. Parca si baleshte mai putzin.
ruxita Eu tot cu "dolto scria" vin... cica nu numai jucariile dar si partile de jucarii (stricate) sunt la fel de sau chiar mai atractive pt copii.
ana I-ai dat struguri "goi" sau in combinatzie cu altceva sau dupa altceva? Oricum, bine ca ai gasit "vinovaztii".
tomaca Wow, 90cm?
Cu adormitul avem si noi ceva probleme... de asemenea copil hiper-activ Alena; schimbari brushte de stare (nemotivate) insa nu am observat.
Mie imi place a 2-a varianta, ca ar putea sa coboare si singur.
larisel spune:
Si daca tot sunt la zi... sa zic si despre noi ceva. Azi le-am inscris pe gemanutze la gradi; am ales in sfarshit una dupa ce am vazut 9. Vom incepe cu mari emotzii de la 1 noiembrie.
(dandana daca te mai intereseaza subiectul gradi, ofer cu placere info/opinii)
Azi cat am stat de vorba cu directoarea, fetele se jucau in alta incapere (sub supraveghere) si nici pās n-au spus. Cu greu le-am luat dintre jucarii. Si zilele trecute cat ne-am perindat pe la gradi-uri (cu ele cu tot), abia le luam de la jucarii/curti/copii; sper sa le placa si la program lung 
.
Deshi erau deja demult acum parca din ce in ce mai mult... sunt nishte "figuri", fac fetze, se uita pe sub sprancene, ne joaca cum vor ele (conshtient). De exemplu, ieri seara primeau soldatzei de paine cu almette si Alena a plecat in turneu prin camera (ceea ce face din ce in ce mai des in ultima vreme la mese
). Ta-su: Alena, treci in scaun! Ea nimic. Ta-su: Alena, daca nu vii in scaun nu primeshti soldatzel. Ea ce face? Vine in scaun, ishi primeshte portzia si o ia iar din loc
...cu un zambet shugubatz fluturat pe guritza.

sa aveti o zii frumii