Pufi de ian-feb 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Bea, Alexa - felicitari pentru prima zi de gradi. Vrem si poze.

Ma duc la savurat cafeaua, o zi buna sa aveti.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Sarumana pt cofee Alexa...

Si noi facem progrese in acomodarea lui David cu plecatul Marei la gradi ... fiecare cu ce-l doare. Azi a pupat-o, i-a facut pa pa... n-a mai plans deloc.

Zi buna sa aveti la cresa/gradi/servici... sau acasa

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

tocmai intrasem si eu sa stau oleaca la calc sa ma odihnesc si vad ca e deja 11:30..in 10 minute plec dupa Dragos...n-am avut nici timp sa ma gandesc daca e ok....am facut curatenie, am spalat, am facut mancare si uite ca a trecut timpul...

nyny dar Mara nu plange dupa Dav dimineatza?

tomaca bine ca mi-ai adus aminte de poze, am vreo 2 pe aparat..poate la somnul de pranz sa ajung sa le scot si sa le pun

gata...imi verific mailul si am plecat dupa baiat

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

cine a dormit bine azi noapte?..ia, ghiciti?...STEFAN! si eu pe langa el, bineinteles......clar a avut ceva pe burta si principalii vinovati sunt niste struguri....de cateva zile ii tot dau ca imi tot cere cu disperare....deci fara struguri pana cand s-o-nsura!
ieri a dormit de la 3 la 4, trezit cu urlete (burta!)...adormit cu greu la loc...a mai dormit inca 2 ore tot suspinand in somn si ghemuit intr-un fel chinuit...seara pe la un 11 si ceva a adormit destul de usor, fara proteste prea mari, pana dimineata la 7! intre timp nu a zis nici pas!

va las pe mai tarziu!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Alexa, Mara nu plange dupa David, abia asteapta sa scape de el . Dupa o vara intreaga in preajma lui, cred ca simtea nevoia unei schimbari. Ii place mult la gradinita.

Ana cred ca l-a ajuns oboseala. Bine ca v-ati odihnit amandoi.

Weekendul viitor vrem sa ne ducem la munte. Tre' sa casc bine ochii dinainte ca sa nu mai patesc ca data trecuta asa ca o sa mergem aproape ... adica pe valea Prahovei. Aveti ceva recomandari pt pensiuni in Sinaia? Stiti voi... child friendly, mancare buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

fuse bine.............

a stat de la 9-11.30 cand pe la 12 fara 20 ma suna educatoarea....sa vin sa nu il mai chinuie
plansese de ceva timp, ca deja suspina usor..........

of offfffffffff

in cazul in care nu a vrut sa pape nik, a papat decat la 6 laptele si acolo nu a vrut sa pape

era rupt de foame de aia urla in halul ala

era cor cand m-am dus urlau in cor..........

vai capul ei.....

mno vedem cum a fi maine

acu doarme e ruptttttttttttt

am intrebat ce a facut acolo a zis brummmmmm
si tot repeta baba baba-copii

doamne ajuta!

ieri am avut si eu contractii..cred ca alea erau....
se intarea burta tare tare..de durerut nu durea cine stie ce, doar ca ma durea spatele intr-un hal fara de hal.........

m-am speriat

am bagat 2 no-spa deodata

apoi peste vreo 5 ore inca unul, si azi noapte au trecut...........

una peste alta....mi-am racorit creierii azi
mi-a prins bine astea 2 ore jumate........

am mai vazut si eu lume si m-am mai relaxat........

of offfffffff

numa pe asta o am..........

http://imageshack.us/photo/my-images/27/poze002b.jpg/

si 30 weeks....burtoi....

http://imageshack.us/photo/my-images/33/poze010.jpg/

ma bag la somnnnnnnnn

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 28+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

nyny, in sinaia nu stiu, dar in predeal pot recomanda sau pensiunea andra (au camere f f mari, nici la hotel de 5 stele nu cred ca le au asa mari) si mai e si edelweiss. iar ca mancare, CASA TARANEASCA, mananci si mori si iar mananci, serios. bine, nu te duci la munte sa bagi in tine, dar pica bine o mancare bine facuta noi tragem o fuga in week-endu asta. (mersi pt PM)

bea, of, lasa, o sa se obisnuiasca el. si 2 ore tot e bine, ai odihnit burtoiul ala impresionant!!!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

cine a dormit bine azi noapte?..ia, ghiciti?...STEFAN! si eu pe langa el, bineinteles......clar a avut ceva pe burta si principalii vinovati sunt niste struguri....de cateva zile ii tot dau ca imi tot cere cu disperare....deci fara struguri pana cand s-o-nsura!
ieri a dormit de la 3 la 4, trezit cu urlete (burta!)...adormit cu greu la loc...a mai dormit inca 2 ore tot suspinand in somn si ghemuit intr-un fel chinuit...seara pe la un 11 si ceva a adormit destul de usor, fara proteste prea mari, pana dimineata la 7! intre timp nu a zis nici pas!

va las pe mai tarziu!

_

Ana, ma bucur ca Stefan a fost mai bine ieri. Tudor a adormit iar, la pranz, in carut. In pat nu mai vrea, dupa ce bea apa, ceai, se foieste, se odihneste putin, pleaca iar.
daca il pune in carut, adoarme instant. Nu stiu ce-i cu el. Ce-l deranjeaza. Cam de cand am mutat patul de la geam la perete. Dar au trecut vreo 2 saptamani totusi.

iar azi nopate, s-a trezit pe la 3, bona nu l-a auzit la timp (adica nu l-a auzit de loc ca a uitat sa dea drumul la interfon), l-am auzit eu cand urla si l-am gasit in picioare cu lacrimile innodate in barba si deja cu muci de plans.
L-am luat in brate, l-am pus in pat, s-a asezat imediat la somn (chiar mi-a dat mana la o parte cand am inceput sa-l mangai) si a adormit. Nu mai este insa chip sa-l pun iar in patut. Cum l-am lasat jos, cum s-a trezit. Asa ca m-am chinuit si eu pe langa el in patul de copil, pana s-a facut vremea sa plec la serivici. Sunt cam zombi.
Imediat ce a adormit a inceput sa rada, dupa care a inceput sa respire agitat si sa planga. Ce-o fi in visul lui de e asa agitat.... Ca ziua nu face nimic diferit, doar ca a inceput sa se urce pe canapea si pe fotolii, se urca, apoi coboara, mai danseaza, mai alearga, este intro miscare continua. Ai vostri sunt tot asa?

Trebuie sa-l mutam in patul de copil, ar avea mai mult loc, ca la 90 cm e cam greu in patut de 60cm/120 cm. Am cumparat aparatoare de la Brevi, dar nu merge. Trebuie pat cu somiera, abia acum inteleg instructiunile. Uite asa am ramas cu aparatoare de 150 cm noua-nouta.
Am mai gasit niste variante pe net. Nu stiu cat de fezabile sunt. Voi ce ziceti?
www.buburuza.com/in-casuta-mea/articole-pentru-siguranta/set-de-2-protectii-pentru-pat-mare-de-co" target="_blank">Aici o varianta
www.tomybaby.ro/articole-de-siguranta-pentru-casa/aparatoare-pat-dream-tubes-pentru-pat-90-200-cm-535 " target="_blank">Aici a doua varianta

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Alexa, Mara nu plange dupa David, abia asteapta sa scape de el . Dupa o vara intreaga in preajma lui, cred ca simtea nevoia unei schimbari. Ii place mult la gradinita.

Ana cred ca l-a ajuns oboseala. Bine ca v-ati odihnit amandoi.

Weekendul viitor vrem sa ne ducem la munte. Tre' sa casc bine ochii dinainte ca sa nu mai patesc ca data trecuta asa ca o sa mergem aproape ... adica pe valea Prahovei. Aveti ceva recomandari pt pensiuni in Sinaia? Stiti voi... child friendly, mancare buna...

Nyny - ce sa zic. Simpatici amandoi. Unul plange de suparare, unul de bucurie. Nu se iubesc cand se intalnesc seara acasa? Dragoste cu nabadai.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Bea - felicitari pentru cele 2 ore! E ceva pentru prima zi.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput