Bine v-am gasit de la Ramona

Bine v-am gasit de la Ramona | Autor: je_ramy

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor! Eu sunt Ramona, din Constanta si sunt mamica in asteptare, DPN 6 ianuarie 2012

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

buna Ramona, eu sunt tot Ramona din Tulcea, si urmeaza sa nasc pe 21 ianuarie. Pentru tine este primul bebe? Eu mai am doua fetite micute si acum astept un baietel. Deci urmeaza sa fac a treia cezariana si am emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns je_ramy spune:

Sa-ti traiasca fetitele si baietelul de pe drum sa fie sanatos si sa ajunga cu bine! Sa dea Domnul sa fie bine cu cezariana, e destul de dificil la a 3-a, dar daca medicul tau stie ce face nu vei avea probleme. Nu te stresa prea tare ca-l superi pe bebe, fi optimista, trebuie sa fie bine!
Da, e primul bebe pentru noi si ni l-am dorit foarte mult. Din pacate am avut ceva probleme cu sarcina, era sa-l pierd, dar am trecut cu bine de impas, multumesc lui Dumnezeu! stiam ca voi avea probleme si sper sa nu mai fie cazul si sa reusim sa ajungem cu bine la termen ca sa pot naste natural Noi inca nu stim ce este, sper sa aflu miercuri la 3D, este foarte activ si nu a reusit doamna doctor sa vada foarte bine. Aseara m-a speriat putin, l-am simtit cum s-a rasucit, ma ustura tare buricul, a coborat foarte mult si ma durea mijlocul ingrozitor, a trecut insa pana dimineata.
Acum da din picioruse si manute, azi am experimentat un nou fel de activitate, ma gadila foarte tare in partea de jos ma minunez in fiecare zi cand descoperim impreuna ceva nou.
Cum se va numi bebe, v-ati gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Sa aveti si voi sarcina usoara in continuare, eu am avut numai sarcini cu risc:)...acum deocamdata e bine. Nu ne-am gandit la nume, la ambele fetite le-am pus numele dupa ce le-am nascut, cum simteam atunci:)
Miscarile bebelusului le simti uneori destul de tare, dar stai sa vezi cand o sa se mareasca...dar e interesanta activitatea asta, iar eu daca nu il simt intr-o zi deja ma gandesc de ce...asa ca mai bine sa il simti:)
Ce va doriti sa aveti fetita sau baietel? Poate o sa ai o veste buna la ecograf.
Si eu am vrut sa nas natural prima data, dar in ultima clipa nu s-a mai putut si am intrat la cezariana. A doua oara nu m-a lasat dna doctor sa nasc altfel....iar acum nici nu se mai pune pb de nascut natural. Iti doresc succes la nasterea naturala.Vei naste la clinica privata sau in spital?
Numai bine va doresc
Numai bine va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Continuare aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166777

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput