FIV Europa(47)
Raspunsuri - Pagina 7
aristica spune:
balanta "endometrul inflamat", inseamna ca era rosu complet, cu un fel de guguloaie si foarte iritat.
Cum sa musti din ea?
samira deci tu zici ca se leaga de deficitul de faza luteala? La asta chiar nu ma gandisem. Acum 2 ani am avut si estrofem (din cycloprogynova - chiar 6 mg/zi). Cu medrolul, ti-am zis, e riscant oricum. Acum vi si tu cu asta, ca substanta nu-i impartita egal. Deja tind sa renunt complet la ideea cu medicamentul asta, dar tre' sa vorbesc si cu Albu.
Deci de la Medlife ti-au dat sa iei medrol? Tu ai facut cu Predoi, doamna?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
balanta_tm spune:
aristico, stai asa ca ma confuzasi: endometrul fu inflamat la histero sau 'dupe' histero?
pai da, musc din ea (din pastila, desigur, din ce altceva? ), ca nu mai stau eu sa o 'cutitesc' dimineata la 7
aristica spune:
la histero, in timp ce eram pe masa - mi-a zis ca era rosu rau si "l-a curatat" - asta cred ca am simtit eu cand aveam impresia ca ma decupeaza. Am intors putin capul si am vazut ca un fel de gelatina rosie cu denivelari. Dupa ce a taiat si sinechiile (eu stiu c-a folosit foarfeca, fiindca scria pe foaia de externare ce instrumente a folosit), mi-a dat un antibiotic scump tare, 83 lei cutia cu 7 pastile, pentru 14 zile. Cica era tocmai pentru endometrul ala.
Si a mai zis o chestie, ca daca faceam fiv asa, "nu era cea mai buna alegere"
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
balanta_tm spune:
acuma imi vine in cap urmatoarea intrebare: daca endometrul arata asa rau la histero si a avut de lucru la el, se reface oare complet pana incepi fivul? ai inceput deja anticonceptionalele?
aristica spune:
Le-am si terminat. Am avut doar 15 zile. El zice ca e cel mai indicat sa incep acum, caci e sigur ca nu se va inflama la loc asa de repede.
iti pun un pm
samira33 spune:
aristico,am facut FIV cu amandoicand cu el ,cand cu eaca asa era pe vremea aia la Medlife.
acum,stau si magandesc,oare daca ai avut endo asa de inflamat nu era buna si o biopsie de endometru???
normal mi se pare sa incerci sa gasesti si sa elimini cauza nu sa inlaturi temporar efectul pana faci FIV...ca asta inteleg cand spune Albu ca nu mai apare inflamatia pana faci FIV.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
5ab1na spune:
ralu multumesc mult inca o data.
ma uitasem pe site synevo si am vazut analiza asta a anticorpilor din singe. pp ca daca s-ar gasi in singele sotului meu nu s-ar sti totusi daca sunt atasati de coada, capul sau altceva a spermatozoidului sau daca nu cumva sunt doar asa prin singe si tot ar mai trebui si analiza aia de care spui tu. eu sunt din iasi, nu stiu sa se faca testul ala de care spui tu pe undeva prin oraselul asta.
il las in pace pe sot. mai bine sa creada ca e material bun, sa nu se intimideze cumva:))
si asa il fortez sa mai ia cate un omega 3 din cand in cand si de fiecare data ma intreaba pt ce e....
aristica spune:
Pai vezi tu samiruta, ca aici intervine cealalata belea: ca eram in ziua 11 si imi facea el biopsie de endometru, dar tot antibioticul asta mi-l dadea, ca endometrul era de 9-11mm, nu era gras, ca in ziua 18-20, deci nu prea avea ce sa faca cu el. Si oricum, daca nu iese nici fiv-ul asta, ma paste alta laparoscopie, ca ma doare rau burta la fiecare ciclos. Si p-aia oricum o fac cu tot cu histero, sa scap de amandoua la o anestezie. Acum eu incerc ceva de genul: uterul curatat pe interior, mutatiile oarecum anihilate cu anticoagulant, progesteronul acoperit...ramane sa ma rog sa dea si sotul ce are mai bun, sa nu-mi faca mari probleme endometrioza si sa iau decizia potrivita cu medrolul ala. Sunt multe necunoscute, nu?
maria81 spune:
samira ai dreptate cu biopsia endometrului, si eu l-am batut la cap sa fac si a zis ca nu e nevoie; eu vroiam pt ca nu am obtinut nici o sarcina si am auzit cazuri cand au descoperit ca aveau infectie la endometru si dupa ce au tratat-o s-a intamplat minunea.
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
aristica spune:
dar eu stiam ca biopsia se face dupa ovulatie, nu?
maria si mie mi-a zis ca nu prea crede ca are ce gasi, inainte de interventia asta (si el a recomandat-o), dar a gasit closca cu puii de aur!