Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (111)
Raspunsuri - Pagina 5
zubi spune:
Maria..eu in spital am fost cea mai bolnava,cum am pasit in casa mea, nu am mai simtit durere , nimik
Pe mine ma ustura tare cand fac pipi,si fac cu intreruperi,si ma si doare dansa,ma inteapa asa....
Zubi, mami cu AYAN
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zubi Maria..eu in spital am fost cea mai bolnava,cum am pasit in casa mea, nu am mai simtit durere , nimik Zubi, mami cu AYAN |
Probabil asta e unul dintre motivele pentru care, in tari precum Danemarca, mamele la a doua nastere au internare la zi si parasesc spitalul la cateva ore dupa nastere( nastere naturala, ca la ceza n-am idee)
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor
bujo spune:
Zubi probabil ca te-ai iritat de la sonda. Si eu am patit, ma apuca tremuratu cand urinam, asa tare ma ustura. Park ma impungea cineva cu acum. Anestezista mi-a zis sa-mi iau Urinal, Uricol, sau Urinex. Sunt permise ca nu sunt antibiotice, doar niste antiseptice. Dupa 2 zile s-au ameliorat usturimile considerabil.
alayna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Probabil asta e unul dintre motivele pentru care, in tari precum Danemarca, mamele la a doua nastere au internare la zi si parasesc spitalul la cateva ore dupa nastere( nastere naturala, ca la ceza n-am idee) Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor |
Asta am observat si eu in Germania , cumnata-mea (nemtoaica) a nascut al doilea copil intr-o dimineata la ora 11 si dupa amaiza la 4 venise acasa
37+
Se pare ca va fi
:)
nanna_mika spune:
Fetelor..........eu nu mai pot!!!!!!!!!!!!
Ma dor burta, spatele, pe un picior imi da durere nervul sciatic si abia mi-l tarasc, toata noaptea am mainile si picioarele amortite si super umflate, sa stau in sezut nu pot de burta uriasa, culcata pe o parte ma doare si mai rau mijlocul
Am impresia ca am ajuns la capatul puterii!
Maine ma duc la dr si nu plec de acolo pana nu ma programeaza la ceza de urgenta! Simt ca mor in fiecare clipa!
DD sa rezista pana maine cand ajung la medic! Si apoi pana cand m-o programa pt ca fiecare secunda parca e un calvar. Si saracutza bebelusha abia mai misca, cred ca este foarte ingrsuita!
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
38+ cu Eva Alexandra
May3 spune:
salut.
elly, da, mai avem putin. eu mai putin decat tine, ca pe 20 am programata cezariana :D
fetelor, ma ingrijoreaza jade. i-am dat un mesaj... niciun raspuns.
of, sper sa fie bine si ea si bebe.
37+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
May, sun o. Poate nu mai are minute sau ceva de genul..
Oana 38+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
oanaiasi spune:
Ca mi am adus aminte, May, cum stai cu emotiile?! Mai ai putin si tu. eu vad ca inca sunt relaxata...nu stiu in schimb cum oi fi dupa ce ma internez vineri.
Oana 38+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
May3 spune:
nanna
oana, mi-e asa s-o sun. intotdeauna a raspuns la mesaje...
seidana, poate vrei s-o suni tu. ca ati mai vb.
n-am emotii. inca
37+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
michella78 spune:
nanna mai e putin!
noi azi am fost in parc, la Izvor, Teodora cu tati pe biciclete, eu am facut pe jos un tur de parc dupa care m-am lipit de o banca. oricum, imi e mai bine cand merg. cand stau, am contractii, ma doare mijlocul cam tare, bebele apasa jos de tot foarte puternic, vedem cat mai stam asa.
michella mami de Teodora si 38+cu