Antimonium crudum

Antimonium crudum | Autor: adriana30

Link direct la acest mesaj

buna tuturor,

am o intrebare referitoare la remediul homeopat antimonium crudum. este posibil sa dea ca ca reactie scaune apoase?

in ultima luna, gabriel se plangea de dureri de burtica , mai ales dupa ce manca si devenise si constipat. la mare, in ultima zi, a inceput sa aiba scaune apoase pe care i le-am reglat cu arsenicum album, i-a mers f bine acest remediu. de atunci au trecut mai bine de 3 saptamani . dar tot il mai durea burtica dupa mese, el fiind mai lacom. ca atare a primit antimonium crudum. i-am dat azi dimineata 3 granule. pana acum a avut deja scaun de 3 ori, din ce in ce mai moi, de fapt acum, ultima data a fost apos.
o sa sun si medicul homeopat, dar ma gandesc ca totusi e we. vroiam sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie. stiu ca prin remediile homeopate mai intai organismul se curata, de asta intreb daca o fi normal.
starea lui este f buna, se joaca, e activ.

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mamecitta_C spune:

eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar vreau sa te intreb, vazand ca esti din pitesti, la ce medic mergi cu copilul? as vrea sa fiu pregatita pentru "noul sezon" de raceli de la gradinita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Antimonium crudum nu am luat niciodata; antimonium tartaricum am dat la copii pt tuse si le-a trecut dupa de am incercat alte remedii care nu au avut efect; eu am inteles ca, homeopatele pot agrava unori simptomele; de exemplu eu, daca iau pt migrena un remediu si nu l-am nimerit, pai migrena daca era un "pui de migrena" se transforma in migrena groaznica in citeva secunde, deci este adevart ca intensifica simptomele uneori; de ce nu ii faci o analiza coprocultura/parazitologica si te lamuresti asa poate daca are vreo problema mai serioasa; se poate sa fi facut enterocolita virala la mare ca doar este sezonul de asa ceva

Mergi la inceput