Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

LA MULTI ANI ROXANA!!!

Sanatate, iubire, liniste, putere, implinire si cate si mai cate...sa ai parte de o viata fericita alaturi de familia ta iubita!

Mergi la inceput

La multe lunite inainte si sarbatoritilor nostri de 14.

eu m-am trezit asa...intr-un fel, parca nu am chef de nimic
si trebuie sa ma pun repede pe picioare, pana plec la serviciu trebuie sa-mi hranesc copilul, sa-i fac si mancarea pt pranz si am si de calcat un munte de rufe
ha si stau pe net...mmmdaaa

S-a trezit si mandra intre timp, ea este o matinala, ca maica-sa...la 7.30 max se trezeste, bine, are zile in care la 5 ne jucam...

La munca este asa cam de kko...colegele mele de birou nu pot intelege ca eu am program scurt si cand ma vad la 12 la munca stramba din bot si-mi intorc spatele. Frate, astea zici ca ma platesc din buzunarul lor. Si jur ca nu erau asa, noi ne intelegeam super bine, eram ca o familie. Si cat am stat acasa am vb cu ele, totul era ca inainte. Acum cand ma vad la munca zici ca a cazut cerul pe ele
Ma rog, nu va mai impui eu capul cu ale mele

Sa aveti o zi minunata

Si Roxx, astept felia virtuala de tort...arata super bine pe site...sa ne spui cum a iesit, poate-l prestez si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ROXANA!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata, iau o rapid siu fug la butoi; sunt cu amandoi acasa, Robert tuseste rau si muci la greu, l-a pastrat acasa, pt ca-l banuiesc ca e pacientul zero, nu vreau sa imbolnavim alti copii de la gradi. Dar ...Ana e saxrificata rau!

Carmen sunt viroze care sunt combinatie de gastro+respiro, deci... se egzsista! Vibrocil si zyrtec se dau d ecattre dr. si ianite de 2 ani, si noi am primit pt Robert si i-am dat...nu-ti zic ce sa faci, iti zic ce am facut eu. Cum mai e Andrei? Ti-a dat cineva biotics baby? Ca poate o fi flora lui facuta varza de la antibiotic, mami tu-i mamma masii de treaba!!!

La multi ani sarbatoritlor zilei de azi frumosul Edi, scumpa Carmen de Rmbbc, Medeea si la multi ani cu pupici speciali pt printesa mea scumpa, minunata!!!In fiecare zi simt ca o iubesc si mai mult!!

La multi ani Roxana, iti doresc multa, multa sanatate, mult noroc, multa fericire, esti un om minunat, un om adevarat si ma bucur ca te-am cunoscut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Roxx! sa fii fericita si iubita alaturi de comoara ta si de tati al vostru!

CARMEN- pai eu cred ca le are pe amandoua. Pentru ca enterocolita e cu diareea si raceala e raceala. Biotics de obicei ajuta si la diaree si la refacerea florei intestinale, iti ziceam eu sa ii dai si probiotice neaparat o data cu antibiotic.

WUDY- imi pare rau ca e atmosfera aiurea la servici! Colegele tale au copii?

LORICH- of, iar bolnavior, Robert? Poate mai incerci cu siropele de imunizare, nu stiu ce sa zic. Mi se pare ca prea le aduna pe toate si nu se mai termina la el. Al meu, de cand am bagat in el immunobaby si un siropel de la noi care cred eu ca face minuni (sambucol) nu a mai avut nimic grav. Stiu ca ai cumnata in State, poate iti trimite ea. E un sirop minune, din extract de soc, la primele simptome ii dau si in 2 zile nu mai are absolut nimic. Nici muci, nici tuse, etc. Cel putin la noi a functionat tare bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress o sa o rog cu prima ocazie; deocamdata am inceput bronho vaxom, e un tratament de imunizare, cam...gen vaccin, dar am stab ca e oblig pt ca o avem pe Ana si in pauzele de BV, ar treb sa -i dau un sirop First Defense, nu stiu daca ai auzit de el, e cu argint coloidal, inca nu mai hot sa i-l dau, dar probabil c ai-l voi, da, dep cum ne descurcam cu virusii astia.
Robert e bine, nu e grav, muci, tuse si un pic maraiala, a dormit bine, a respirat, nu s-a infundat, deci nu i-as zice grav, insa problema e ca le paseaza la sorelina.

Eu am facut calcul - la un an de gradi a avut multe raceli, dar nu am ajuns la antibiotic, deci muci, tuse, febre micute...daca nu eram stresata cu Ana, nu-i dadeam niciun imuno-rahat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

la multi ani, Roxana!

pe fuga si noi; tot in iasi; uitasem ce famelie mare are consoarta-mi; de o saptamana o tinem numai in vizite si musafiri si tot nu s-a gatat; luni plecam inspre salina, asa ca doloress am sa te sun azi sau maine sa stabilim marea iesire, astept sa se trezeasca tot neamul sa facem planul pt urmatoarele zile.

sanatate la bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele. Inca o zi de vara intr-o luna de toamna.

Carmen eu nu comentez diagnosticul. Oricum nu-mi place medicul asta. Nu cred ca ceea ce are Andrei are vreo legatura cu hipermarketurile si cu lumea. E el mai sensibil si de aia le facae pe toate. NU te-ai gandit ca poate e alergic la ceva de aici tuse, muci, etc. Stef tuseste zilnic, nu stiu nici acum de la cel. Ma gandesc de fiecare data daca are ceva? Are zile cand tuseste de multe ori. Atata timp cat nu-mi face temperatura nu ma stresez.

Mimo nu mi se pare ok sa fierbi carnea si sa o pui la congelator. Cel mai bine e sa fierbi odata cu legumele. Si eu ii mai fac lui Stef cate 2 portii odata si mananca si a2-a zi. Nu e nimic grav, dar sa nu stea mancarea in frigider mai mult de 3 zile.

LA MULTI ANI ROXX!!!
LA mULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Nu Doloress, colegele mele nu au copii

dar si daca ar avea nu stiu daca situatia ar fi alta caci sefa are doi dar are niste "judecati" de-ti crapa capul
ea si-a lasat copiii in grija bonelor, bunicilor, matusilor, o armata de femei si s-a intors repede la munca
Ea chiar daca isi termina treaba intr-o zi in timp util tot nu pleaca acasa, sta cu orele peste program...probabil ca asa da bine si asta cere si echipei
ma rog cine o avea de gand s-o asculte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Buna dimineata mamicilor si cafeaua de rigoare!
Multumim pentru urari; si noi dorim tuturor celor care isi serbeaza ziua astazi un sincer La Multi Ani!! sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor. LORI pentru maslinuta ta daca tot serbam impreuna La Multi Ani! sa creasca mare si sa fie sanatoasa.
In alta ordine de idei raportam primul dinte care a spart gingia!!

Mergi la inceput