Vrea sa manance singur

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Da. Si eu cred ca supa este una din mesele importante... adica nu'i bai ca sarim o masa. Dar cateva zile fara supa deloc...
si apoi eu nu ii dau inca cascaval, pufuleti etc pt ca nu avem voie.
Tot ce dr ne-a recomandat intre mese au fost fructele si legumele. Da mananca mititelul si morcov si ardei gras si prune...orice ii dai e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ELA stiu ca meniul vostru e mai de regim,eu le dadeam asa ceva special ca erau mai consistente (si tot degeaba ),dar tu le dai in loc,fructe si tot asa ii poti da si legume fierte,ca alea nu ingrasa.
Si ELADEEA ti-a dat o idee buna,daca insisti acum cu supa: adica ii dai lui o lingurita sa manevreze si tu cu a ta te mai infiltrezi pe-acolo in paralel La mine la fetita a mai functionat chestia asta, dar la baiat ... niet

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Super..lasa-l inseamna ca evolueaza si incepe sa ia decizii.E normal si e normal sa faca si mizerie,numai antrenandu-se zilnic va invata repede.Eva mananca singura chiar si ciorbita dar se enerveaza ca nu ia deloc in lingura si ii dau eu..in rest..cat in gura cat pe jos.....stiu ei cat sa manance evental daca-i mai trebuie te pune pe tine sa-i dai.Eu o puneam in scaunul de masa,sau pe scaun ca oamenii mari,stateam langa ea sa nu faca buf si o lasam sa manance singura.Mizerie?Asta e.....haine stricate?La greu,asta e.....trebuie sa traiasca si cei care confectioneaza haine de copii.Dar acum are o precizie...mama mama....eventual un cearsaf ma rau pus pe jos sub scaun si gata.
Bucura-te ca-s momente unice......ce comici si dulci sunt cand vor sa se comporte ca oamenii mari....ti se umple sufletul de duiosie...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Si fi-mea la fel a facut, cam tot de pe la un an si 8 luni. Eu i-am dat ei o lingurita si pe langa ce-si cara ea mai suplimentam si eu cu o a doua lingurita La un moment dat se prindea, imi smulgea lingurita din mana, i-o dadeam, o luam le cealalta sau alta si uite-asa o hraneam. Vezi si tu partile bune, fi-mea a mers la gradi la 2 ani si 2 luni si desi era cea mai mica din grupa era printre putinii care manca singura (cu meniul pe piept dar singura )

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

ai putea sa ii supica (parte mai lichida. supa pasata) in canita sa o bea, iar in farfurie sa ii pui atat cat sa isi faca antrenamentul cu lingura...poate asa va inghiti mai mult lichid, cu lingura va prinde si ceva solide si va avea o burtica mai plina imediat dupa masa

ps. zic si eu ...poate tine figura si impacati si capra si varza

Nina, 25+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

bravo bebeului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pai executati in acelasi timp procesul ... ii pui lui intr-un castronel sa manance singur (a se citi sa se joace cu mancarea), iar tu, in paralel, ii dai sa manance. Acelasi fel de mancare. Eu asa faceam. Si negociam, o lingura eu, una ea ... a mers asa.

E ff bine ca vrea sa manance singur.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am citit numai postul tau. E primul pas spre independenta a puiului tau. Felicitari.

De ce nu-i dai lui o lingura si una tie? Tu il hranesti si el se joaca.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti spun: Victoria (acum are 3 ani) mananca sigura de la un an. Drept e ca ea papa foarte frumos si atent, rar se intampla sa fie ceva pe jos. Si asa mananca de la un an, frumos, atent. Pune, eventual o cortina de baie pe jos (din-aia de plastic), sub scaunelul lui cand mananca supica si un cearfas vechi cand mananca altceva, ce nu uda. Lasa-l sa manance singur. Asa invata. Eu spun acun, NU sub forma de barfa ca vecinutza noastra de 6 ani face dezastru cand mananca. Victoriei ii place foarte mult orezul si cand mananca amandoua jumate de covor e plin de orez unde a mancat vecina, jumate e curata unde a mancat Victoria. Diferenta e ca Victoria mananca singura de la un an si fetita vecinilor a fost hranita de altii muuuult timp. Nici lingura nu o tine ca lumea.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

Da eladea (sa-ti traiasca nazdravani) este f simpatic...numai ca problema este ca muschii de la mana nu sunt dezvoltati indeajuns incat sa tina el singur lingurita si sa o duca drept la gurita.
Asa ca daca primele lingurite sunt safe cat de cat urmatoarele sunt lingurite goale si mancarea pe jos ...pe el... daca incerc sa-l ajut este exact cum zicea monica zboara farfuria cu totul sau numai vrea sa manance deloc.
Nu ma deranjeaza murdaria ...ma deranjeaza ca nu se hraneste suficient si nici pe mine nu ma lasa sa o fac!
Asa ca dde vreo 2 zile mancam mai mult fructe si legume din farfurie cu manuta.

Eu o ajutam pe Victoria la inceput, ii 'conduceam' eu manuta la gura, pana a invatat cum sa o duca singurica.

_

Mergi la inceput