Vrea sa manance singur

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Azi am fost la mama
nu va inchipuiti ce fatza a facut cand i-am pus lingurita in mana sa manance singur si zbura supa in toate partile
au fost si niste melcisori bio...super tare m-am distrat stiu sunt rea!
bineinteles ca eu sunt de vina ca ma pun la mintea lui....
Deci iesirile ce presupun masa sau terminat...o perioada.
Am sa incerc si varianta cu 2 lingurite la castron pare o idee buna.
Nici nu vrea sa fie ajutat! Daca ii conduc eu mana si incerc sa-i arat cum se face...incepe sa urle de zici ca e antiaeriana...
dar cel putin facem progrese...am inteles unde e buba ...de ce numai manca si ca e normal chiar daca e mic sa vrea sa manance singur...e o lectie buna. Pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Eu nu vad care e problema ca vrea sa manance singur ... foarte bine, bravo lui. Fetita mea are 1 an si 4 luni ( azi-maine ) si stie destul de bine sa manuiasca lingurita; gura o nimereste doar ca mai suceste lingurita si ii cade mancarea din ea pana ajunge la gurita dar se perfectioneaza pe zi ce trece. Trucul meau, asa cum s-a mai scris e ca mancam la 2 lingurite ... una in manuta ei, una la mine si pana cand se chinuie ea sa puna mancarea in lingurita , pana o duce la gura eu ii dau vreo doua lingurite de papa si tot asa. Pe pereti nu a aruncat niciodata, poate si din cauza ca ii ghidez manuta cand vad ca o ia aiurea ; din fericire nu murdarim decat babetica, masuta, cateodata si pantalonii si foarte rar pe jos.

Mergi la inceput