Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***344***
Raspunsuri - Pagina 14
Ilinca_M. spune:
Ofofof, saracutii copii Imi dau seama ce greu trebuie sa le fie sa inteleaga!
Si eu am observat la Sophia: vineri seara si sambata a facut ca toti dracii la administrarea medicamentelor (scarbos Sumetrolinul ala, zau!!), o tinea Andrei de manutze si tot protesta si scuipa. Ei, ieri, singura cu ea acasa ma gandeam ca aoleu, cum ii dau io trei seringi de medicamente, de 3 ori pe zi? Bai, deci a stat cu resemnare sa i le dau, efectiv nici nu s-a clintit cand tot faceam ture dupa alt medicament (credeam c-o sa tzasneasca prin casa:)), statea pe spate si desi tot straba nasul si "comenta", cand vedea "dozatorul" inghitea cu resemnare...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Hellou !!! Am ajuns si noi acasa, Ada e ok, isi revine incet incet, ma bucur ca nu mai vomita si e activa din nou pt ca sambata seara era ca o carpa si vroia doar sa doarma , nu putea manca/bea nimic asa ca ne-am cazat la spital unde deja suntem de-ale casei Din pacate a trebuie sa intrerup alaptatul si de asta chiar imi pare super rau !! Olga te sunasem sa ma consiliezi cu dostinex-ul dar am dat de Cami si m-a lamurit ea, am luat de aseara dar ma simt tare naspa Revin pe seara la povesti www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Of ce patanii ati avut iarasi Bine ca ati ajuns acasa si n-ati stat prea mult pe la spital. Dar ce a avut Ada? O pup tare tare!!!
Si tu te-ai hotarat sa intarci copilul? Bafta multa, sper sa treceti usor peste
Olga, mamica lui David iepurasul si 16+
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
pt ca vomita inclusiv lapticul de la tziti, sambata dupa ce nu mai vomitase de 5 ore, mi-a cerut lapte, eu citind pe net ca e ok sa dai ceea ce am si facut vineri si sambata dimineata chit ca vomita dupa, i-am dat si vreau sa zic ca instantaneu a dat tot afara de ne-am speriat amandoua deci sambata nu i-am mai putut da ca au bagat-o la perfuzie, ieri iar nu si sincer nici ea nu a cerut dar si pediatra a zis sa nu incercam din nou, abia a mancat niste paine prajita si atunci am hotarat sa iau pastilele minune ca deja nu mai puteam sta cu sanii asa si lapte nu avem voie pana pe miercuri ce e ok acum, e reactia Adei adica ieri nu m-a intrebat nimic toata ziua de tziti, daor aseara scurt inaitne de culcare, i-am reamintit ca a vomitit cand a mancat ultima oara si a inteles , si-a gasit o noua poztie de somn vad ca : ma imbratiseaza strans strans de gat si asa dormim, cred ca are nevoie de alipirea noastra din vremurile bune, ufff ca ma apuca plasul !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Of Novus imi aduc aminte sentimentul, dar gasiti voi altceva sa va aratati afectiunea una fata de cealalta...Cred ca tie o sa-ti fie mai greu
Floric spune:
Novus, intarcare usoara. Se pare ca tie iti va fi mai greu.
Din experienta mea, daca esti interesata...Eu nu am luat nici un medicament, am lasat ca laptele sa se "retraga". Si s/a retras in aproape 6 luni. Am mai avut episoade dureroase in timpul asta, dar sub dus ma masam, eventual ma mulgeam si trecea. Ceea ce cred ca e idicat si pentru tine, sa te masezi si eventual sa te mai mulgi cat sa detensionezi sani. Dar acum daca ai luat medicamentul nu stiu daca mai este indicat mulsul.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Bianca2503 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
si te-ai legat peste sani ?? ca mie imi pusca, m-am tot masat ca sa-i mai detensionez www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
la un moment dat mi-am pus o esarfa pentru ca erau foarte tari. Apoi mulgeam usor cat sa ii detensionez ca bubuiau.
Incearca si ceaiul de salvie: o cana dimineata, o cana seara; bea mai putin lichide...in vreo 2 zile o sa fii mai bine
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ofofof, saracutii copii Imi dau seama ce greu trebuie sa le fie sa inteleaga! Si eu am observat la Sophia: vineri seara si sambata a facut ca toti dracii la administrarea medicamentelor (scarbos Sumetrolinul ala, zau!!), o tinea Andrei de manutze si tot protesta si scuipa. Ei, ieri, singura cu ea acasa ma gandeam ca aoleu, cum ii dau io trei seringi de medicamente, de 3 ori pe zi? Bai, deci a stat cu resemnare sa i le dau, efectiv nici nu s-a clintit cand tot faceam ture dupa alt medicament (credeam c-o sa tzasneasca prin casa:)), statea pe spate si desi tot straba nasul si "comenta", cand vedea "dozatorul" inghitea cu resemnare... I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Incearca cu lingurita. Mai nou, eu asa ii dau medicamentele lui Vladimir. ii zic ca am sirop de ceva, de altceva si il ia. Cu seringa il tineam si il chinuiam (sse mai si ineca).
olishka spune:
Novus sa stii ca David acum nu mai bea nici lapte praf, s-a intarcat singur Singurul lapte pe care il consuma este laptele cu cereale de dimineata. Dar este lapte normal, de vaca, la cutie din supermarket. Poti sa incerci si cu lapte de capra, caci este mult mai sanatos.
olishka spune:
david ia acum niste prafuri pentru imunitate care sunt f scarboase. I le pun in lingurita si peste pun o bucatica mica mica de ciocolata Le ia cu mare placere
Nicky09 spune:
Novus, bine ca ai o Ada asa de cooperanta, tot ea o sa te faca sa te simti mai bine si sa nu te mai mustre constiinta.Lapte de capra, daca nu ai probabit nimic pana acum eu zic ca e foarte buuuun, insa daca te tine punga sa i-l iei permanent, ca e mai scump decat cel de vaca.Si pe aici laptele de vaca e mai ieftin....dar nici un pediatru nu iti recomanda altceva, desi stiu cu totii ca contine o substanta numita caseina, care dauneaza mult intestinului si il irita.Branzeturile, iaurturile...la fel, tot de capra ar trebui sa fie, daca incepi asa...altfel cand vei avea o problema de intestin nu stii pe ce sa dai vina...stii ca totul e de capra.
Aduta intarcata!
anamariame spune:
Novus, intarcare usoara! Si Eva bea lapte de capra, de fapt ea bea cam orice fel de lapte, alb sa fie la culoare! Cand am stat cu ea in spital, avea probleme cu burtica si primea doar mucilagiu de orez, dar ea credea ca e lapte Olga, ce prafuri ia David pentru imunitate?