Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada la anul
nu o pot da sa fie mereu cu muci
ca ma dispera
situatia
la ea trec
da la petra mai greu
si azi noapte abia au dormit
din cauza ca respirau greu amandoua

tu pe cristi cand il dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami, da fructele de mananca mereu pe stomacul gol, daca le mananci dupa masa baloneaza si nu se digera cum trebuie.
Uita aici un articol: http://suntsanatos.ro/ayurveda/cand-si-cum-se-mananca-fructele.html

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

cami, sper sa mai reusesc sa-l bag anul asta cu un "ajutor" ..ceva

merg sa fac cap nou

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

cap nou

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Neata!

stefy, eu am inceput sa-i dau lp la masa de seara undeva pe la 3-4 luni. Sterilizam cam 1 data pe saptamana biberonul si suzetele . Doar cand ii lasam laptic de la mine sterilizam pompa mereu.

irinuca,
eu pun 2 cupe de cereale in biberonul de seara si nu a marait deloc. Tu cat ai pus in seara cand nu a putut adormi Daria?

miki, ficatelul si oul se introduc dupa 7 luni, iar pestele dupa 8-9 luni. In piure poti pune o lingurita de smantana sau putin unt sau, de ce nu, putin branza de vaci . Si eu vreau sa cumpar din comert ca asta facuta de mine nu-i place...
Ma bucur ca s-a acomodat bine Vladut la gradi. Vreau si eu copil la gradi

Poze

madutza, merci stiam lucrurile astea, dar am zis sa vad si voi cum procedati.. branzica din comert am descoperit una f f gustoasa ..Lacteea se numeste..e cremoasa si f buna la gust, nu e acrisoara sau sfaramicioasa..cred ca o sa -i pun si eu..

va intrebam ieri de parmezan, i-am adaugat ieri in legume si pana seara a tot dat afara, cred ca a iesti tot nu cred ca i-a picat bine, o fi prea gras pt ea acum..asa ca am renuntat si la asta..

cu gradi, nu-s toate asa roze..eu am un sentiment puternic de abandon, casa parca e goala si imi vine sa bocesc intruna..imi aduc aminte de ce facea pe aici, vad jucariile lui si aud cantecelele lui si ma apuca frustrarile iar el dimineata plange acolo cam rau, mi-l iau cu forta fetele alea..
si mi se pare ingandurat, ieri ii spuneam cat il iubesc pe el mami si tati..si a stat pe ganduri si mi-a spus ca mama o iubeste pe andra abia m-am abtinut sa nu izbucnesc in plans..mi se pare f f afectat de ce se intampla..si mult mai marait cand vine acasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

irinucaam vazut pozelev-ati distrat de minune!! si buburuza e minunata!!

si noi am vazut poze cum sta Christina in fundulet si cum va pupati toti 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s
azi la 17 i-am dat cereale cu lapte. am facut proba sa vad daca papa din biberon, ca sa poata mama sa-i dea si inainte i-am gaurit tetina si a papat tot, tot. deci nu-mi mai fac probleme ca sigur o sa pape din biberon. acum sper sa nu fi facut gaura prea mare.

bravo pt papa bun din biberon. Cum ai gaurit tetina? cu forfecuta sau cu acul incins? Eu am o multime de tetine nr. 1 (0-3 luni) pt biberoanele noastre tommee tippee. si chiar ma gandeam daca nu pot sa le fac eu gauri mai mari pt cereale. ca la noi in farmacii nu gasesc tetine de astea si trebuie sa comand de pe net (alti bani...).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

irinuca, eu pun 2 cupe de cereale in biberonul de seara si nu a marait deloc. Tu cat ai pus in seara cand nu a putut adormi Daria?

nu stiu cat inseamna 2 cupe . eu i-am pus 35 gr cereale (+lp)(asta inseamna vreo 6 linguri rase) in 180 ml apa. Pe cutie scrie 130ml apa cu 45 gr cereale.
aseara am micsorat cantitatea de apa si de cereale: 150ml apa cu 4 linguri rase de cereale. nu a mai durut-o burtica, dar acum a fost seara mea sa am probleme: m-am trezit la ora 3 uda toata pe camasa de laptic si cu sanii beton. am trezit-o si a supt. daca nu voia, scoteam pompa
cred ca va trebui sa iau cereale simple si lapte praf simplu.

eu am cumparat acum vreo luna lp Humana 1 care cred ca merge pana la 6 luni. inca nu am deschis cutia. il pot folosi si dupa 6 luni sau trebuie sa trec la Humana 2?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

aaaaaaaaaaaaaaa

AZI E MARE SARBATOAREEEEEEEEEEEEEEE
ZIUA CRUCIIIIIIIIIIIIII
deci cele care aveati in plan smotru lasati pt maine

nu stiu cum se intampla ca in zi de sarbatoare pe mine ma apuca harnicia. mereu patesc asta. la 7 dimi am pus o masina la spalat.
si o chemasem pe doamna la curatenie astazi. soacra m-a sunat si mi-a zis ca e sarbatoare si ma gandeam "ce m-ar certa Cami daca ar auzi ca eu am spalat deja si mai am si femeie la curatenie!"
asa ca am sunat-o pe doamna si i-am spus sa vina maine.
acum ce fac cu hainutele Dariei? le-am pus de aseara in lighean cu inalbitor (sucul de morcov ma enerveaza tare). le mai las pana maine in lighean? sau le bag la masina de spalat?

Mergi la inceput