Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (47)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
cami_antonia spune:
mada la anul
nu o pot da sa fie mereu cu muci
ca ma dispera
situatia
la ea trec
da la petra mai greu
si azi noapte abia au dormit
din cauza ca respirau greu amandoua
tu pe cristi cand il dai?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
cami, da fructele de mananca mereu pe stomacul gol, daca le mananci dupa masa baloneaza si nu se digera cum trebuie.
Uita aici un articol: http://suntsanatos.ro/ayurveda/cand-si-cum-se-mananca-fructele.html
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
cami, sper sa mai reusesc sa-l bag anul asta cu un "ajutor" ..ceva
merg sa fac cap nou
Poze
madutza_bra spune:
cap nou
Poze
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Neata! stefy, eu am inceput sa-i dau lp la masa de seara undeva pe la 3-4 luni. Sterilizam cam 1 data pe saptamana biberonul si suzetele ![]() irinuca, eu pun 2 cupe de cereale in biberonul de seara si nu a marait deloc. Tu cat ai pus in seara cand nu a putut adormi Daria? miki, ficatelul si oul se introduc dupa 7 luni, iar pestele dupa 8-9 luni. In piure poti pune o lingurita de smantana sau putin unt sau, de ce nu, putin branza de vaci . Si eu vreau sa cumpar din comert ca asta facuta de mine nu-i place... Ma bucur ca s-a acomodat bine Vladut la gradi. Vreau si eu copil la gradi ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
madutza, merci
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
va intrebam ieri de parmezan, i-am adaugat ieri in legume si pana seara a tot dat afara, cred ca a iesti tot
![](bang.gif)
cu gradi, nu-s toate asa roze..eu am un sentiment puternic de abandon, casa parca e goala si imi vine sa bocesc intruna..imi aduc aminte de ce facea pe aici, vad jucariile lui si aud cantecelele lui si ma apuca frustrarile
![](bang.gif)
si mi se pare ingandurat, ieri ii spuneam cat il iubesc pe el mami si tati..si a stat pe ganduri si mi-a spus ca mama o iubeste pe andra
![](plang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
citat din mesajul lui stefyapost irinucaam vazut pozele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
irinuca05 spune:
citat din mesajul lui roxy_s azi la 17 i-am dat cereale cu lapte. am facut proba sa vad daca papa din biberon, ca sa poata mama sa-i dea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo pt papa bun din biberon. Cum ai gaurit tetina? cu forfecuta sau cu acul incins? Eu am o multime de tetine nr. 1 (0-3 luni) pt biberoanele noastre tommee tippee. si chiar ma gandeam daca nu pot sa le fac eu gauri mai mari pt cereale. ca la noi in farmacii nu gasesc tetine de astea si trebuie sa comand de pe net (alti bani...).
irinuca05 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra irinuca, eu pun 2 cupe de cereale in biberonul de seara si nu a marait deloc. Tu cat ai pus in seara cand nu a putut adormi Daria? |
nu stiu cat inseamna 2 cupe
![](icon_smile_blush.gif)
aseara am micsorat cantitatea de apa si de cereale: 150ml apa cu 4 linguri rase de cereale. nu a mai durut-o burtica, dar acum a fost seara mea sa am probleme
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
cred ca va trebui sa iau cereale simple si lapte praf simplu.
eu am cumparat acum vreo luna lp Humana 1 care cred ca merge pana la 6 luni. inca nu am deschis cutia. il pot folosi si dupa 6 luni sau trebuie sa trec la Humana 2?
irinuca05 spune:
citat din mesajul lui cami_antonia aaaaaaaaaaaaaaa AZI E MARE SARBATOAREEEEEEEEEEEEEEE ZIUA CRUCIIIIIIIIIIIIII deci cele care aveati in plan smotru lasati pt maine |
nu stiu cum se intampla ca in zi de sarbatoare pe mine ma apuca harnicia. mereu patesc asta. la 7 dimi am pus o masina la spalat.
![](bang.gif)
![](bang.gif)
si o chemasem pe doamna la curatenie astazi. soacra m-a sunat si mi-a zis ca e sarbatoare si ma gandeam "ce m-ar certa Cami daca ar auzi ca eu am spalat deja si mai am si femeie la curatenie!"
![](icon_smile.gif)
asa ca am sunat-o pe doamna si i-am spus sa vina maine.
acum ce fac cu hainutele Dariei? le-am pus de aseara in lighean cu inalbitor (sucul de morcov ma enerveaza tare
![](icon_smile_dead.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](japonez.gif)