Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

salutari dragelor

ca tot s-a vorbit de mese, sa-mi laud si eu pitica ca a mancat jumatate din portie la lingurita..ca program dimineata pe la 5 si la 8/ uneori si noaptea titi, la 10 fructe ( rar adaug o lingurita de cereale..branzica nu-i place, ma bate gandul sa-i pun din comert.. apropo, foloseste cineva branza din comert ? ), la 14 legumele ( cu carnita sau simple , cu putin iaurt ), la 17 titi, pe la 19 lp si seara la 21-22 lp cu 2 cupe cereale..

in lipsa carnitei la legume, voi ce mai puneti ? ati adaugat galbenus/ficatel/peste ?
as incerca si eu cu parmigiano, insa nu e cam sarat ?
iaurtul inca nu l-am introdus, mai astept sa le pape bine bine celelate 2 mese si pe urma mergem mai departe..

cu gradi, a fost bine dimineata pana am ajuns acolo si plangea rau o fetita afara unde ne schimbam noi si l-a apucat si pe el jalea..mi l-au cam smuls din brate dar la pranz era ok, zice ca merge si maine..mi l-au dat la pranz ca cica n-au gasit pijamalele sa-l schimbe de somn maine punem etichete ca sa se stie

mami de 2 prichindei

valdutu' !!! chiar azi imi povestea o prietena care isi duce fetita la gradi de pe 5 sept, ca azi era f ok cand a dus-o pana a vezut ceva colegi ca plang...atunci s-a taiat filmul...a inceput ceva genul: " MAMIIIIIII, NU MA LASAAAAAA AICI!!!!!! MAMIIIIIII!!!!"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

roxy, normal ca e bun si cartoful obisnuit..insa nu privi cartoful dulce ca pe un inlocuitor, ci ca pe o alternativa..ca sa mai diversifici..
iar avocado este intradevar un fruct/leguma f f sanatoasa..sa zicem merci ca se gaseste si la noi acum, are acizi buni p[t creierasul lor la fel ca omega 3/6..macar sa-l accepte bebe, desi avand textura cremoasa si fara gust aparent, este usor acceptat..sunt tari unde de la 4-6 luni se incepe diversificarea cu avocado..
aveti grija cand cumparati sa fie f putin moale si fara pete negre pe el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

valdutu' !!! chiar azi imi povestea o prietena care isi duce fetita la gradi de pe 5 sept, ca azi era f ok cand a dus-o pana a vezut ceva colegi ca plang...atunci s-a taiat filmul...a inceput ceva genul: " MAMIIIIIII, NU MA LASAAAAAA AICI!!!!!! MAMIIIIIII!!!!"....

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

9.03.2011

da, asta-i marea problema ca se iau unul dupa altul, e suficient sa planga unul..ce m-a uimit este ca in sala nu mai plangea nici unul..mare minune dupa numai o zi..si nici la pranz, in sala de somn la fel, desi nu dormeau decat jumate din ei, nu plangea nimeni..
l-am intrebat pe vlad daca e draguta Doamna ? si zice ca nu, e rea
tare as vrea sa aflu cum ii stapaneste numai dupa o zi, sper sa nu fie cu forta fizica..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

da, asta-i marea problema ca se iau unul dupa altul, e suficient sa planga unul..ce m-a uimit este ca in sala nu mai plangea nici unul..mare minune dupa numai o zi..si nici la pranz, in sala de somn la fel, desi nu dormeau decat jumate din ei, nu plangea nimeni..
l-am intrebat pe vlad daca e draguta Doamna ? si zice ca nu, e rea
tare as vrea sa aflu cum ii stapaneste numai dupa o zi, sper sa nu fie cu forta fizica..

mami de 2 prichindei

....se zice ca lunea-i cel mai urat pt ei(ca si pt noi,de altfel)..pt ca se obisnuiesc acasa in wek-end...
aici, ai voie sa te duci la orice ora sa faci control...in tara nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumphule
super ca a fost bine in prima zi
pupici
asteptam alte vesti
stii ca faci nunta online nu si botyezul la fel
in sensul ca toate vom fi cu gandul la tinew

Mergi la inceput

irinucaam vazut pozelev-ati distrat de minune!! si buburuza e minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

am venit si noi din parc, mai stam putin si la baita cu noi. a fost asa cald si frumos si azi. bebelina a dormit asa bine in parc.

azi la 17 i-am dat cereale cu lapte. am facut proba sa vad daca papa din biberon, ca sa poata mama sa-i dea si inainte i-am gaurit tetina si a papat tot, tot. deci nu-mi mai fac probleme ca sigur o sa pape din biberon. acum sper sa nu fi facut gaura prea mare.

miki da, nu privesc cartoful dulce ca pe un inlocuitor, normal, dar ziceam asa ca prea mult tam tam se face cu alimentatia asta si toate bio, bio, bio ca te zapaceste de cap la un moment dat. ca da-i aia si nu ailalta, ca a aparut nu stiu ce si ca-i mai bun decat ce era inainte... si cartofii dulci de fapt de unde sunt? aia crezi ca nu sunt crescuti cu nimic?
eu mananc cartofi de la soacra-mea de pe plantatie si sunt mult mai sanatosi, pun pariu. asta ca sa vorbim iar de bio si natural

apropo de ce ziceai tu, ca mancarurile de bebei sunt sanatoase si verificate crezi ca se mai gandeste cineva sa faca ceva bun? cand este vorba de bani nu mai intereseaza pe nimeni ca este bun sau nu, sunt toti corupti. dar asta este , mergem inainte si cumparam, ce sa facem.

dragutul de el Vlad, este mai greu pentru el acum la inceput, sunt sigura ca o sa se imprieteneasca cu copii si o sa fie bine. este bine ca a zis ca mai vrea sa mearga, inseamna ca i-a placut totusi

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada,happy voi ati schimbat tetina ??? eu am luat azi 6 + dar curgeeeeee tareee de tot!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi da ce firma de biberoane folosesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

avent.

cum prepar pestele la bebel?? fiert ,nu???

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput