Club chic (47)
Raspunsuri - Pagina 7
manumanu spune:
De Jasmin Noir de la Bvlgari ce parere aveti?
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
danamiha spune:
rea
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu De Jasmin Noir de la Bvlgari ce parere aveti? mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
manumanu spune:
De ce?
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha rea
|
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
camelia_daniela spune:
La multi ani Mihaela, Mihai, Gabriela, Gabi!! Sanatate multa, noroc si bucurii!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
geniest spune:
La multi ani danamiha, mihaela_dm si toate parfumatele al caror nickname ascunde pe Mihaela sau Gabriela !!!!
Sa fiti sanatoase si iubite !!!
iuliya spune:
La multi ani, pentru toate parfumatele care poarta numele de Mihaela si Gabriela! Tot ce e mai bun si frumos sa se reverse in viata voastra!
geniest spune:
Rose
Unde gasesc si eu Alien-ul Taste of Fragrance cu pret ?
Pe douglas.de nu mai exista si trebuie sa i-l arat unei colege care pleaca in Franta, poate il gaseste si mi-l ia.
Sau macar spune-mi cat a costat ???
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Rose Unde gasesc si eu Alien-ul Taste of Fragrance cu pret ? Pe douglas.de nu mai exista si trebuie sa i-l arat unei colege care pleaca in Franta, poate il gaseste si mi-l ia. Sau macar spune-mi cat a costat ??? |
In Franta se gaseste in parfumeriile Marionnaud si Sephora, la 59, respectiv 59,50 euro sticla de 30 ml. Asta e singura cantitate disponibila, e micut.
Aici sunt link-urile:
http://www.marionnaud.fr/ALIEN-Eau-de-Parfum-Collection-Le-Goût-du-Parfum,P105262.html
http://www.sephora.fr/Parfum/Parfum-Femme/Tous/Alien-Collection-Le-Gout-du-Parfum/P697028
imi cer scuze, primul link nu vrea sa mearga ...am incercat sa corectez si nimic. Daca mergi pe www.marionnaud.fr si cauti dupa Mugler iti apare.
sali spune:
geniest, prea deliciosul si indelung asteptatul este si pe ebay.
am intrebat de el si la tipul de pe esentedelux, a zis ca apare in lista la depozitul de unde ia el dar inca nu il au. el zicea ca din moment ce a aparut pe lista sigur il vor aduce .
eu mai astept...intre timp , plicul de la rose cu multe mostre s-au pierdut undeva intre elvetia si ro ( si o data cu ele sansa mea de a degusta noile diabetice alien si angel, printre altele ).