Club chic (47)
Raspunsuri - Pagina 5
geniest spune:
Apropos de "ruda saraca de la tara" am achizitionat de la sabon parfumelul lor cu iasomie. Mie mi se pare ca e fix Jasminora. Nici asta nu-mi miroase a iasomie din aia de care am eu in fata blocului [:-(]
In schimb miroase a lacramioare si plante proaspat tunse cu masina de tuns iarba.
sali spune:
numai in aceasta saptamana- 10% reducere la orice parfum pe strawberry!
cumparaturi ,,desfranate" va doresc! (oops, am vrut sa spun ,,neinfranate").
rose_selavie spune:
Ca sa pot scrie ceva despe cel mai recent parfum semnat Tom Ford Violet Blonde, ar fi trebuit sa-mi fi luat cu mine laptopul in parfumerie ca sa pot nota repede cateva impresii despre efemerul sau miros. Un parfum mai "subtire" si mai imperceptibil e ceva nou in colectia Tom Ford...dar nu asta asteptam de la Violet Blond.
Din cate imi amintesc este un amestec de radacina de iris, care da un miros green, umed, terestru si violete fine, pudrate. Un miros usor, unisex, deloc provocator.
Tocmai am citit ultimele doua articole scrise de Octavian Coifan azi, despre cele doua noi Mugler-uri , vi le recomand:
http://1000fragrances.blogspot.com/2011/10/angel-eau-de-parfum-sublimee-de-poudre.html
http://1000fragrances.blogspot.com/2011/10/alien-eau-de-parfum-sublimee-de-caramel.html
sali spune:
geniest,!
am dat duminica seara o comanda pe fragrancedirect si azi am si ridicat coletul. farduri (CK si revlon) , fond de ten, chestii, socoteli.... impecabil ambalate si impecabil arata .
a, am gasit in cutie si un cupon de reducere de la o firma de vinuri
floarea e pt tine ca tu mi-ai dat pontu'.
mihaeladm spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rose_selavie
Pot sa adaug si eu? Giorgio isi merita locul in istoria parfumurilor. Celebra anecdota despre restaurantele in care era interzis, popularitatea lui in SUA, buchetul imens de gardenie si iasomie...etc. Intr-un fel sau altul a reusit sa dea in coate si sa se faca cunoscut, desi e un "baiat" pitoresc cu background dubios. Ianka, stai departe de Gigi din Beverly Hills asta, cel putin perioada urmatoare ! mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
In week-end am fost la munte si am prins prima zapada...
S-a potrivit perfect Giorgio, vreau sa imi mai iau cand termin sticluta asta
manumanu spune:
Fetelor, iar e reducere la parfumuri pe strawberry!
Sali, cum sunt taxele de transport pe fragrancedirect? produsele vin din UK?
Eu plec in Anglia pt o saptamana si poate am timp sa testez cate ceva! Va tin la curent
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
geniest spune:
si de la mine Sali ca nu ne-am "auzit" de multisor...
Bravo ! Sa le porti sanatoasa. Ti-am zis ca sunt ok.
Si tot ok sunt si cei de la akoma de unde cumpar creme cu unt de shea si uleiuri de toate felurile...
manumanu e musai sa te duci la Harrods. Cand am fost eu in vara erau niste preturi incredibile la parfumuri.
sali spune:
strawberry a lansat deja primul top 250 oferte de craciun!
am rascolit prin el dar nu mi-a atras nimic atentia.
astept partea a doua!
azi am ajuns intr-o sephora, dar in mare mare graba.
am testat PRADA CANDY. pentru mine, acest parfum e din filmul Transformers. in primele 5 minute am simtit caramea cu lapte. apoi s-a transformat in L de lolita iar apoi s-a definitivat in tom ford TOBACCO VANILLE si asa a ramas, de cateva ore bune incoace.
nu v-am spus nimic de ultima achizitie...mi-am luat Narciso Rodriguez, FOR HER, edt.
geniest, in curand vom avea un subiect comun, cu aroma de salted butter caramel !
si batai de cap comune !
manumanu spune:
Am venit din Anglia dezamagita, nu am gasit nicaieri Muglerurile cele noi. E drept ca la Harrods nu am cautat ca eram pe fuga si ma interesa altceva, mai aveam si un muzeu de vazut asa ca nu am stat mult (mi-a mancat mult timp si faptul ca am stat la coada la Hermes (!!!) sa vad niste esarfe)... In rest, parfumeriile englezesti, cel putin cele in care am intrat eu (de la Boots si Debenhams) sunt cam triste... cel putin in comparatie cu cele din Franta si Germania. Asa ca m-am lasat pagubasa si am colindat cu frenezie librariile.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
rose_selavie spune:
Vesti bune: Douglas are noile Mugler! Pe site-ul german apar in stoc. Nu stiu daca ce au in Germania corespunde cu oferta Douglas din Romania, sper sa fie seriosi si le puna in vanzare peste tot. Sa invadeze piata cu Taste of Fragrance Mugler, sa atarne ciorchini la intrare noile sticle cu arome gurmande.
Intre timp, nebunatica asa cum ma stiti, mi-a fost greu sa decid intre Angel si Alien, asa ca le-am luat pe amandoua.
http://www.douglas.de/douglas/D%25C3%25BCfte-Damend%25C3%25BCfte-D%25C3%25BCfte-Thierry-Mugler-News-Alien-Taste-of-Fragrance-Natural-Spray-non-refillable_productbrand_3000048172.html