Club chic (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

geniest, manu, multumesc! intentionez ca weekendul asta sa bat mallurile si magazinele si daca nu gasesc nimic, o sa ma indrept spre shoppingul online....am vazut chestii dragute si pe dorothy perkins si pe assos si pe ebay

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ianka, scuze, de intarzierea mesajului.
Eu spun sa gasesti o rochita de cumparat, sau sa o croiesti la cineva priceput(Carmen Albiter, spre exemplu in Bucuresti, e cunoscuta, nu e f scumpa si lucreaza f bine).

Esti graviduta si trebuie sa te simti bine in rochita, sa nu te tina cusaturile, sa iti placa materialul sa nu se electrizeze...la shoping-ul online, e mai greu sa fii sigura ca se vor indeplini toate conditiile. Si eu cumpar on line, dar nu rochii pentru ocazii, astea prefer sa le probez, nu-mi place sa modific ulterior, oricum nu ies cum ar fi una "turnata" pe tine.

Ca si magazine, poti incerca la Yokko, la Nissa, la Roandro(langa Bucur Obor), la July(pe la Berzei)...au rochite dragute si nu f scumpe...

Acum ce sa zic, bafta la cautari. Daca te mai pot ajuta nu ezita sa-mi spui, stii ca sunt pasionata si de hainute

sarcina usoara fara greturi si mofturi(doar asa de-astea cu inghetata si capsuni la 12 noaptea, cea mai uzuala altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

ianka ce-ai facut ??? Ai gasit ceva ???

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

carmena, mersi pentru sugestii...tocmai d´aia ti-am cerut parerea, ca stiam ca esti pasionata de hainute si te-am citit pe la un topic pe aici (despre cum sa ne imbracam, care nu mai exista de mult, dar era foarte fain) si mi-au placut sugestiile tale si felul in care ´vezi´ hainele, combinatiile de culori etc...si pe tine geniest tot acolo am pus okii

anyway, am fost in weekend prin magazine, am vazut niste chestii dragute, dar nu mi-a ramas inima la nimic...mai am si varianta de a-mi face pe comanda (am o colega care isi lucreaz#259; la o tipa tanara, absolventa de design, care e foarte inspirata si are preturi decente, nu amenzi. oricum mai am timp pana la sfarsitul lunii sa ma hotarasc.

multumesc pentru sprijin, dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Si uite cum trec zilele, una cate una, frunzele cad, toamna e aproape...iar CLUB CHIC odinioara plin de farmec si viata, e acum un loc pustiu.

Daca nici noile parfumuri Mugler ALIEN LE GOUT DE PARFUM si ANGEL LE GOUT DE PARFUM nu vor mai dezmorti atmosfera, atunci clubul nostru va deveni legenda .

Tocmai le-am incercat si initial eram in dilema care imi place mai mult. Dupa o ora e clar: amandoua. Pana acum de departe cele mai interesante flankers Mugler.

S-a mers pe ideea de constructie gurmanda a celor doua. Adica Angel n-avea destula caramea si zahar, i s-a adaugat un amestec de cacao si praline, care ridica creatia la nivel cosmic, miroase irezistibil si asta nu neaparat in sens gastronomic. Se dezvolta minunat pe piele, cu toate ca e dulce nu devine gretos.
Eu inca nu suport Angel clasic pentru letala cantitate de patchouli din el. In cel nou, patchouli e redus la minim si tonul e dat la maxim pe praline.

Alienul nou pe de alta parte are aceeai baza clasica, peste care s-a introdus o nota dominanta de creme brulée si difuz de tot un miros marin, sarat. Rezultatul e grandios!

Odata cu cele doua a fost indulcit si WOMANITY, precum si A*MEN, dar n-am apucat sa le testez. Toate sunt in varianta mica, 30 ml, EDP.

Bon appétit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
Daca nici noile parfumuri Mugler ALIEN LE GOUT DE PARFUM si ANGEL LE GOUT DE PARFUM nu vor mai dezmorti atmosfera, atunci clubul nostru va deveni legenda .

Tocmai le-am incercat si initial eram in dilema care imi place mai mult. Dupa o ora e clar: amandoua. Pana acum de departe cele mai interesante flankers Mugler.

ce vesti proaste, geniest, ce vesti proaste ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

rose, cum arata aceste creatii diavolesti?
au lucrat si la design?

hai ca m-ai pus serios pe ganduri....tocmai cand imi luam avant sa imi cumpar un narciso rodriguez FOR HER...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

@Sali:

http://www.nstperfume.com/2011/09/20/thierry-mugler-taste-of-fragrance-gout-du-parfum-new-fragrances/

Pe fragrantica inca nu au aparut, eu abia azi am aflat de lansare. Ma duc maine sa testez si Womanity. Pacatele mele, daca-mi place si asta?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Rose, mie cel mai bine imi suna Alien Le gout..., si sticla arata taaare bine (chiar mai bine decat imi suna parfumul)... as vrea sa pot testa dar nu stiu daca or fi venit prin Romania...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Ce noutati apetisante....mmmm...(multumim Rose !!!)iar ma strofoc sa-mi imaginez cum poate fi ALIEN-ul cu adaos de zahar caramelizat un pic sarat

sali, ce ai mai achizitionat in perioada asta de acalmie ??!!

Va doresc o toamna calduta si aromata !!!!

Mergi la inceput