Club chic (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Rose, iti multumesc in primul rand pentru toate randurile scrise dedicate mie. Si pentru implicare!Abia astept sa incerc ceva din lista ta, deja de Frederic Malle m-am indragostit fara sa il miros, doar din descrierile tale. Problema e ca am sanse ft mici sa le si gasesc, asa ca astept detalii despre unde as putea comanda mostre. Chanel sau E. Lauder am sanse sa gasesc pe aici, dar restul mai slabut.Sunt absolut convinsa ca o sa imi placa ft tare Mimosa de Annick Goutal si chiar si Tom Ford White Patchouli. Deci pe astea doua le pot comanda direct Iar de parfumurile oriental-florale nu fug, doar ca am impresia ca pe pielea mea nu-s cele mai fericite manifestari ale lor, bine, ma refer doar la ce am incercat (doar cateva si acelea clasice).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

geniest, pai la cat de smecher e primarul de acolo, ar face imediat o sephora daca i s-ar parea lui ca e rentabil!
a fost zvon ca va face si mall , ne-am tavalit cand am auzit dar nu m-as fi mirat ca la urmatoarea vizita sa fi sclipit in zare ditamai colosseum-ul !

cat despre deliciosu', sunt absolut sigura ca e in regula ca autenticitate, ce naiba, da-mi voie ca macar la mine in parohie sa stiu daca enoriasele vand falsuri !
e un magazin f. fain ( de fapt sunt 2 ) pe care sefa il conduce cu mana de fier si aduce toate cele ca doar bucurestiul e la o aruncatura de batz! clientela e formata din toata "lumea buna" , bugetare care iau in rate, sotzii de interlopi locali cu fondu' de ten de un deget pe moaca, da' ce lume pestrita e pe-acolo!
magazinul e de multi ani, inca de cand ma uitam in vitrine mai ceva ca fetita cu chibrituri, sa tot fie vreo 15 ani!
mi-amintesc de parca a fost ieri cum eram vrajita de L'instant (guerlain) sau atrraction/lancome si imi juram ca o sa mi cumpar si eu cand o sa fiu mare !
ca in orice parfumerie , exista si minusuri, aici ar fi o vanzatoare nesuferita rau de tot, care ma fascineaza de fiecare data cu antipatia ei. aproape ca nu mai vad parfumurile, pierduta in suficienta ei ....
nu mai spun cat m-a enervat cand mi-a zis ca toata primaria miroase a iubitul meu givenchy L'intense ( bineinteles cumparat de la magazinul lor) dar am depasit momentul si ma pregatesc si eu sa dau pe gat a treia sticla!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Razi tu, razi da' n-a fost gluma. Au inceput sa construiasca ceva pe care-l botezasera mall, insa a venit criza cea rea si au oprit lucrarile. Chiar vis-a-vis de Lidl.
Oricum de cand cu francezii rataciti pe-acolo.....Titu are sanse cu sau fara nea Pandele al lor...(pt. mine toti primarii se numesc Pandele)

Ce mai tura-vura...da fuguta si ia-l pe deliciosu' acasa...daca nu acum, atunci cand ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Buna dimineata, fetelor! Daca tot a venit iarna, m-am bagat si eu in parfumurile mele, sa fac putina ordine si disciplina. Asa ca m-am hotarat sa scot la bursa :

- ALIEN Luminescente, EDT, 60 ml, din care am consumat cam...de 2 mm :)). Am mai avut un Alien portocaliu in primavara si l-am dat si pe acela. Acum am mai primit inca unul, dar degeaba, nu e pentru mine.

- HYPNOTIC POISON Dior, Parfum, 30 ml, consumat cam 1 cm - ce criterii am si eu, nu stiu cum sa explic altfel :)))

- HYPNOTIC POISON Dior, EDT Tester, 100 ml, din care am consumat cam 4 pufuri

Daca e cineva interesat de cumparat sau facut vreun schimb, sa ma anunte

Mergi la inceput

Am uitat de un NOA CACHAREL, 100 ml, EDT, tester

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

geniest, am fost ieri in "zona noastra" ( mai bine as zice zona nostra , ca un fel de cosa nostra, ca la cat e de mafiot pandelele local , ar cam merge) ....mergeam asa in pastere pe DN-eul de costisha ce duce la bucuresti, nu vaslui .....ma pregateam sa fac o dreapta catre Titu, cand deodata ma izbeste vizual ditamai pancarta din care clar de tot s-au evidentiat 2 cuvinte: TITU MALL.
haoleuuuu, m-a luat cu rasul....mai era lume in autoturism si nu puteam sa dau frau ilaritatii care m-a cuprinssss....habar nu am ce mai scria prin preajma, ca in capul meu faceau miscarea browniana doar astea 2 cuvinte: titu mall.

PS: inca 2-3 postari cu Titu mall si punem pariu ca-l facem obiectiv turistic, fara frunza de la udrea ?
(apropos de udrea, intr-o dimineata ma pregateam sa ies pe usa, cizma inalta, fusta (putin cam stramta) ..in fine, got the picture...cand o aud pe fi-mea; mami, imbracata asa si cu parul asa zici ca esti elena udrea! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Am gasit in sfarsit un Creed care imi place, Fleurs de Bulgarie ! Rose Selavie a mirosit roza bulgareasca si ii place! Cine ar fi crezut? Eu una nu...

Si acum despre parfum...De fapt nu miroase a trandafiri decat maxim 15 minute, daca mai astepti si nu pici lat de la atata esenta pura, miraculos de naturala, poti savura inima si poate rezisti pana la baza parfumului. E foarte puternic, nu e pentru inimi slabe, tine ca un tatuaj pe piele si din cate obeserv mi-a parfumat si dulapul. Ambra e cea care da tonul distractiei, e juxtapusa perfect peste roza, ii da structura si-o anima. Un parfum versatil cum rar mi-a fost dat sa miros.
YSL Parisiene & co ar trebui sa vina la maestrul Creed sa ia meditatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,

Vreau sa fac un cadou unei femei de aprox 35 ani care e medic. Ma gandeam la voi daca ma puteti ajuta cu un sfat. (la un parfum ma gandeam evident). Nu stiu exact ce ii place dar cred ca i s-ar potrivi ceva mai discret ( sa nu innebuneasca pacientul cu mirosul ei, dar in acelasi timp sa fie ceva deosebit). As tinde mai degraba spre ceva floral-fresh decat ceva dulce (parerea mea).
As prefera o marca mai cunoscuta (nu radeti de mine) si bugetul ar fi undeva intre 200-250 lei.
Va rog din suflet daca imi puteti da cateva sugestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Buna fetelor,

Vreau sa fac un cadou unei femei de aprox 35 ani care e medic. Ma gandeam la voi daca ma puteti ajuta cu un sfat. (la un parfum ma gandeam evident). Nu stiu exact ce ii place dar cred ca i s-ar potrivi ceva mai discret ( sa nu innebuneasca pacientul cu mirosul ei, dar in acelasi timp sa fie ceva deosebit). As tinde mai degraba spre ceva floral-fresh decat ceva dulce (parerea mea).
As prefera o marca mai cunoscuta (nu radeti de mine) si bugetul ar fi undeva intre 200-250 lei.
Va rog din suflet daca imi puteti da cateva sugestii.

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

Cu tot dragul pentru persoana respectiva, dar eu nu as face cadou un parfum cuiva necunoscut fara sa i stiu gusturile. Cum poti sa te gandesti sa i oferi un parfum dulce sau floral, doar ca sa nu miroasa puternic in fata pacientilor ? Poti sa-i impui tu gusturile ? Eu una nu suport parfumurile dulci, am anumite genuri care imi plac si nu m-as da cu ceva care nu imi place doar ca l-am primit. Eu as oferi altceva, nu parfum. E prea riscant sa dai banii pe ceva ce nu i se potriveste.

Mergi la inceput

Pup fetele! Si scot hypnoticul EDP de la bursa, ca si-a luat zborul de pe raftul meu. Seara minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Weekendul acesta m-am scufundat in Sephora. Mi-au picat ochii pe Chloe edp pe care l-am adorat instant si l-am pulverizat pe mana sa il adulmec mai tarziu. Nimic altceva nu mi-a placut cine stie ce, iar dezamagirea mea a fost maxima cand am concluzionat cat de ingrozitor poate Chloe mirosi in contact cu pielea mea. Oricum nu e ACEL parfum pe care il caut, dar pentru vara viitoare l-as fi trecut pe lista.Cum procedati voi cu bursa asta? Ca parca mi-as dori si eu sa scap de Love in Paris Ma enerveaza atat de tare incat numai faptul ca il vad printre celelalte parfumuri ma indispune. Buna reclama i-am facut, nu? Editez ca sa zic ca din recomandarile tale, Rose, am gasit doar Coco. Wow, cam asta a fost reactia mea. E un parfum foarte puternic, poate putin prea puternic pentru mine, insa ramane pe lista, trebuie sa meditez putin asupra lui. Imi pare un parfum despre care nu imi pot face o parere la o prima adulmecare

Mergi la inceput