Licurici de ianuarie-februarie 2009 (152)
Raspunsuri - Pagina 14
Selene_Bunny spune:
Dari doar ce a sarit din somn, plangand, "Mihaela, Mihaela, acasa la mami vreau". M-am dus la ea, dezorientata, nu stia unde este, nu s-a uitat la mine, repeta "la mami vreau". Am mangaiat-o, i-am cantat si am culcat-o la loc.
Mihaela este ajutorul de educatoare, de care ii place.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz cand zici ca nu mai are icter te bazezi pe culoarea mucoaselor? fa totusi o analiza de bilirubina. clar ca de la 23.30 pana la 8 dimineata e mult pentru un bebe de 3 saptamani. macar nu de foame cat de sete. |
Nu am ajuns sa mai fac si analiza de bilirubina. Ca toanta ieri cand am fost la Regina Maria am uitat sa-i cer neonatoloagei sa-mi testeze bilirubina cu aparatul ala minune al lor

.Anna stiu ca a mancat mai putin pt ca in prima saptamana am facut proba suptului si i-am luat un pic seama cum mananca si cat mananca.
Azi a mancat mai bine, Slava Domnului

Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
cami_antonia spune:
crisspy si mie imi mananca putin
sub medie petra
dar la gramaj si la lungime a luat ceva
nu pot spune ca arata rauarata mai bine decat antonia la aceeasi varsta
dar
repet manaca 60-90ml cam la 3 ore
fata de 180-210 cat manaca altii la 4 ore
dar asta e
in schimb sunt multumitta ca manaca bine la diversificare
este si pofticioasa
ii dau sa guste orice
ceea ce mi se pare superb atata vreme cat antonia nu gusta nimic decat mancarea ei
nici acu
si manaca tot blenduit
deci diferente imense intre cei doi copii
cami_antonia spune:
ira banana coapta
branzica proaspata
mar copt
pe langa ce ai enumerat tu
merg bine in astfel de stari
sanatate
bebelusi spune:
Fetelor daca va amintiti v-am zis ca finuta mea are magazin online de hainute www. hainutebabycolors.ro , are reducere 40% la toate hainutele de vara, daca vreti sa luati ceva puteti sa imi scrieti si mie pentru ca sunt la mine acasa, sunt de calitate
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
Razvi e cu temperatura de aseara de cand a venit de la gradi. Am fost de dimineata si am facut un exudat faringian si o hemoleucograma sa vedem ce si cum.
Diseara trebuia sa mergem la o nunta...cred ca anulam totul daca continua cu temperatura cu nu pot sa o las pe mami singura cu amandoi.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
bpaula spune:
Crisspy sper ca sunteti bine acum.
Eu stau intinsa, azi m-am plimbat putin si ma cam doare burta. Se vede ca am intrat in ultimele 10 saptamani (desi fiin cezariana cred ca nu mai mult de 9). Si tot n-am decis cum o sa facem cu dormitul, unde o sa stea bebe cand vine. Si nici nume pentru el nu avem
.
Marius a plecat azi noapte cu bunica la Suceava. A fost fericit tare cand a vazut trenul. Si mie deaj mi-i dor de el desi ieri mi-a pus nervii pe bigudiuri. Pfuuu, sper macar ca astea 2 saptamani sa ma mai odihnesc si eu ca simt ca tot mai greu e. Mai am 6 saptamani de munca daca ma tin puterile.
Au venit si rezultatele la analizele ce i le-am facut. Par mai toate in ordine. TGO-ul e mai mare decat limita dar nu ff tare si TGP-ul e OK. Mai erau vreo 2 valori un pic crescute dar nu-mi fac griji. O sa merg sa la vada si doctorita lui saptamana asta. Oricum am rasuflat linistita. Ma temeam de anemie ca el nu prea mananca nici carne nici legume.
Mara sper sa se obisnuiasca repede Andru la gradinita
.
flowerbee spune:
Buna dragelor,
Multumesc pentru urari. Am avut o aniversare frumoasa care a inceput de vineri si s-a terminat ieri. Mi-am mai revenit putin din starea in care intrasem pentru ca Alexia a inceput sa manance. Cate putin. Este o diferenta fata de nimic. Cred ca Peritolul isi face efectul. Sa vedem dupa ce trec cele 7 zile de tratament ce se intampla, sper sa nu revina starea de inapetenta.
Ieri Ale a papat laptic, cam 150 ml, dimineata, jumatate de castronel de pilaf cu carnita, o amandina si putina painica la pranz, inca o tura de putin pilaf pe la 18:00 si laptic (cam 150 ml) la culcare. Plus jumatate de felie de tort. Pentru mine este un vis fata de situatia de saptamana trecuta cand traia cu 2-3 lingurite de iaurt sau smantana, o coaja de paine si suc de portocale.
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa o tina pofta asta de mancare, sa nu mai slabeasca si sa se intremeze putin.
Acum buni si tati sunt raciti, tati e chiar cu toxiinfectie alimentara dupa ce a mancat ceva stricat la congres.
Crisspy, ce mai face Razvanel?
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
micola spune:
bravo Ale scumpa
!ce bine ca mananca! A stat cu voi toti la masa? poate de asta sa i se fi facut pofta? sau poate v-a vazut pe voi toti mancand! orice ar fi, bravo! ma bucur mult!
Crisspy, ati fost la nunta? Razvi sper ca e deja la gradi!
Selene, Daria cum e? sper ca nu ati renuntat la gradi
Azi dimineata a venit Luca, un prieten de-al lui Alex de la gradi, care nu mai venise din vara. Nu vroia sa intre, Alexu l-a luat de manuta, dar nici asa nu a vrut, Alex a mai insistat putin: "mauutza, Uca!", daca a vazut ca nu are cu cine, a zbughit-o singur in clasa, nici de mine nu s-a mai uitat!
Mi-a fost drag de el, desi m-am simtit si un pic ciudat...
ingrid70 spune:
Crisppy, pupam pe Razvi sa se faca repede bine!
Bpaula, si la Alex i-a iesit TGO putin peste limita si TGP normal si pediatrul lui ne-a zis ca a vazut in spital copii cu TGO mult peste limita si ca TGP-ul e ala important si ca sa nu ne facem griji, ca e ceva trecator. Adica sa-i facem alte anazile de exp., in alta zi, si sa iasa bine.
Bee, Ale mananca chiar bine acum. S-o tina tot asa! Nici Alex nu papa mai mult.
Eu sunt tare suparata. Am facut 6 exudate faringiene lui Alex, trei au iesit cu piocianic si trei nu. Deci, are piocianic in gat. Asa deci: am facut la 3 laboratoare diferite cate doua. La primul lab i-a iesit la ambele exudate piocianic, la al doilea nu i-a iesit deloc (la Bioclinica, dar cu recoltare la Orsova, deci am dubii), la al treilea laborator, la primul exudat nu i-a iesit nimic si, cand am luat rezultatul, ne-am dus peste tipa de la insamantari si i-am spus ca avem rezultat pozitiv de piocianic la un alt lab si atunci ne-a chemat din nou la recoltat (sa-l faca mai cu simtul raspunderii) si dupa ce a trecut timpul pe care-l lasau ei sa treaca pana citeau probele si nu a iesit, tipa asta cu care am vorbit, a rugat-o pe dr. sa mai lase un pic proba la insamantat si a aparut. Am fost azi la lab. si ne-a aratat placa cu Agar; 90% era piocianic. Deci, cati vor fi avand si ei dau rezultate negative. Daca nu insistam atat nici aici nu aparea. Ca cica de unde sa-l ia daca nu a fost spitalizat!
Iote, de unde de neunde, l-a luat.
Acum a ramas sa faca antibiograma cu antibiotice mai prietenoase (daca s-o putea) ca la primul lab avem doar antib grele (ciprofloxacina, netilmicina, gentamicina, tobramicina, piperaciclina).Imi vine sa mor cand ma gandesc ca e posibil sa-l indop cu antibiotice si sa nu scape de el, ca am citit ca e ffff rezistent la antib, chiar daca-i faci dupa antibiograma tot e posibil sa nu scape.