Licurici de ianuarie-februarie 2009 (152)
Raspunsuri - Pagina 13
crisspy spune:

FLOWER 

multa sanatate si numai bucurii!
Si multa sanatate Alexiei, sper sa nu fie nimic si analizele sa iasa perfect 
Nu am mai intrat ieri ca am tot pandit-o pe mademoiselle sa se trezeasca sa ceara de mancare...ei, as, a dormit ca duda toata ziua si a luat numai un pic de tzatza asa de sete 
. Azi noapte la fel, a dormit de la 23 la 8:30 cu 2 pauze mici la 1:30 si la 5 tot asa pt o dusca mica de laptic.
Imi venea sa ma duc cu capu' nene...cum naiba mai produc eu lapte daca ea nu suge?
Azi facem si noi 3 saptamani asa ca mi-am propus sa fiu zen ![]()
fetele
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
anna-mama spune:
LA MULT ANI, BEE!
Crisspy, i-ai facut analizele Andrei? 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
26+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Anna
I-am refacut ieri testul auditiv, totul e OK. Au venit rezultatele si de la screening-ul genetic si iarasi totul OK.
Alte analize nu am facut. Sunt curioasa azi cum o sa manance.
Tu cum mai esti? Tot cu treaba multa?
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy Anna I-am refacut ieri testul auditiv, totul e OK. Au venit rezultatele si de la screening-ul genetic si iarasi totul OK. Alte analize nu am facut. Sunt curioasa azi cum o sa manance. Tu cum mai esti? Tot cu treaba multa? Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria |
Cand am citit cat de mult doarme si putin papa m-au apucat pe mine grijile (obisnuita cu Vladut care nu a dormit niciodata
). I-a trecut icterul? Oricum, daca e linistita si ia in greutate nu ai de ce sa-ti faci griji 
La mine e muuulta treaba + muulta agitatie la birou... Sunt cam suparata ca nu mai pot sa-mi iau credit, stii ca voiam sa facem si noi ceva cu casa

Eu sunt binisor, f obosita, nu pot sa dorm noptile, la serv stau o gramada si cand ajung seara acasa Vladut ma ia de noua... dar nu mai pot de dragul lui asa ca rezist
26+ cu
minunea mea roze simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
bebelusi spune:
De icter ce ai aflat????
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
Anna, Patri icter nu mai are deloc.
Rox biberonul nu-i place deloc, i-am dat aseara cu lingurita 30 ml mulsi ...dar a durat o gramada 
Azi vad ca a manat mai binishor...sper sa o tina tot asa
Anna imi pare rau ca nu mai puteti sa luati credit pt casuta...lasa ca or veni ele si zile mai bune.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
roxanaz spune:
cand zici ca nu mai are icter te bazezi pe culoarea mucoaselor? fa totusi o analiza de bilirubina. clar ca de la 23.30 pana la 8 dimineata e mult pentru un bebe de 3 saptamani. macar nu de foame cat de sete.
anna-mama spune:
Legat de cat suge bebita, de unde iti dai seama ca nu e suficient? Nici Vladut nu sugea mult, nici 10 min nu cred ca statea la san, dar era destul de des.
26+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
mara95 spune:
azi a fost si andru prima zi la gradi cu program prelungit. a plans putin dimineata dupa ce a constatat ca e singur, a mancat, cel putin meniul era pe bluza lui.a dormit singurel in patut.mi-a zis ca s-a jucat cu copiii, ca doamna la dus la toaleta, ca i-a placut, dar vedem dupa o saptamana de mers.initial nu vroia la gradi, ca in mai l-am lasat vreo 2 ore la flavi in grupa. acum era tot la flavi, il adusesera sa stea cu ea, dupa ce se trezise.avea traistuta in spate.cand ne-a vazut a pus buza pret de o secunda,dar l-am luat in brate si a inceput sa rada.le-am luat jucarii la amandoi si i-am dat in leaganul din curtea gradinitei.sper sa ii fac acomodarea cat mai usoara,sa nu stau cu gandul la el. pare ok, nu speriat.sa vedem mai departe.
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata