Kinetoterapie bebe - Bucuresti
Prietena mea cauta un kinetoterapeut pentru fetita ei de 3 luni diagnosticata cu torticolis .
O puteti ajuta cu recomandarea unui kinetoterapeut / cabinet kinetoterapie - Bucuresti ( ar fi super daca ar fi in sectorul 3 ). Pentru a nu se considera reclama i-mi puteti da datele pe PM.
Raspunsuri
Didididi spune:
Stiu ca se poate face in spital Dr. Gomoiu sau cab. particular Recover, la sotia dr. Alex Thiery, langa P-ta Muncii.
clarmai spune:
Eu cu asta mica am fost la grigore alexandrescu,la d-na dr.Laura Topor,ne-a trimis dansa mai departe ,acolo in spital la kineto.Dar eu cand le-am aratat inregistrarile cu masajele facute la Pitesti au zis ca sunt foarte buni.Deci noi am facut kineto la Pitesti si le multumesc din suflet,acum fata mea are 3 ani si e forte bn.Avea 2 luni cand ne-am apucat,sa va duceti din timp,e de durata.Bafta multa si sanatate.
tomaca spune:
Si baietelul meu s-a nascut cu torticolis. Peditra a recunoscut afectiunea cum l-am adus acasa. Am facut kinetoterapie de la 1 luna la clinica Recover coordonata de sotii Thiery langa Piata Muncii.
Daca vrei detalii iti pot trimite pe PM, dar se gasesc pe internet imediat. Sunt ok, au persoane specializate pe bebelusi.
Din experienta iti spun ca trebuie sa te grabesti caci recuperarea cea mai rapida are loc in primele 4 luni, plus ca bebe de la 3-4 luni in colo nu mai sta la terapie asa cum sta la 1 luna.
La recomadarea unui alt medic ortoped care l-a mai vazut pe la 4 luni, i-am facut si eu masaj usor cu lioton gel pe partea afectata. Ti se cam rupe inima, dar da rezultate (trebuie sa-i tii putin capusorul ca sa desfaci zona ce trebuie masata si probabil il doare si se sperie).
Daca icepeti acum, va recuperati repede. Torticolisul nostru era destul de sever.
Sanatate multa
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
clarmai spune:
Si copilul meu tot torticolis sever a avut,tinea capul aproape lipit de umar,cand in stanga cand in dreapta,trebuie luata cat mai curand pana nu se formeaza muschii si oasele,noi am stat internate cate 12 zile,12 zile acasa pauza si exercitiile sunt dure.As vrea sa specific ceva ,eu masaj ii faceam cu diclofenac crema,acasa,si in spital, dupa exercitii ii faceau ei masaj profesional,era personal specializat,altul decat cei care ii faceau exercitiile,si masajul il faceau inainte si dupa,cu ulei cu vitamina a ,ca sa se relaxeze muschiul si sa fie mai putin dureros si mai usor de lucrat.In felul asta"incalzeau muschiul" si il pregateau de "lupta".La fetita mea i se rupea pielea din jurul gatului mititica ,si de efort i se spargeau vase de sange in ochisori,o si durea si se lupta cu ei ,sa scape.o sa postez inregistrarea pe net intr-una din zile,sa vad daca sunt pregatita sufleteste.
Mica-mica spune:
I-am transmis sfaturile voastre si se va hotari cat mai repede.
Clarmai , Doamne cat v-ati chinuit , bine ca fetita este bine .
Multumim mult si sanatate multa la puiuti si parinti!
narcisica28 spune:
Recover fara doar si poate ! Angajati de milioane, profesionisti cu suflet bun. tot torticolis rezolvat acolo cu succes, nu congenital ci dobandit, tratat anterior aiurea acasa cu amatori de ajunsesem la indicatie de operatie...
bafta multa !
VIOIKA76 spune:
Buna!
Noi am facut baietelului kinetoterapie pentru torticolis la centrul de recuperare de la Budimex ,timp de doua saptamani.N-eau facut internare dar de fapt am stat la cumnata mea,noi nefiind din Bucuresti.Am inceput tot la 3luni si s-a recuperat super,dar la noi a fost o forma mai usoara.
Cei de acolo erau profesionisti,noi am fost multumiti.
Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)
iubu77 spune:
Noi am facut kinetoterapie cu Mihaela Mihaescu de la Medlife... am fost foarte multumiti de ea...Ii plac copii si a avut multa rabdare cu al nostru.
Plus ca au acolo la centrul lor conditii ff bune..
rxnchiriac spune:
Centrul medical de recuperare Darin Str. Ferdinand nr. 18, langa Foisorul de Foc.
Torticolisul congenital trebuie recuperat urgent pentru ca in timp poate afecta chiar organele interne, inclusiv vederea.
ana1977 spune:
Noi am facut kinetoterapie la domnisoara Vali de la cabinetul Kinetomedica in zona 13 Septembrie cu Trafic Greu. Este super fata