Despre sarcina si ovulatie

Despre sarcina si ovulatie | Autor: iasmina_24

Link direct la acest mesaj

Buna ziua fetelor ...am intrat mai mult pentru a citi si a ma documenta din spusele unor mame ca voi :) dar asa avea o intrebare credeti ca dupa 7 ani fara protectie ci doar acea forma ce se numeste conul .... cand barbatul face ce face ... nu am ramas insarcinata ..e posibil sa am vreo problema ? sa nu pot face copii?...nu am dureri nu am nimik ..menstruatia mea e mereu punctuala mia intarziat de vreo 5 ori in 10 ani de cand mia venit prima data ...in restul totul ok ..inainte aveam vreo 7 zile de menstruatie acum am doar 4 ..si ultimele 2 zile imi cade ceva maronie chiar spre negru ... nu am dureri de burta decat in perioada de ovulatie ...pt ca de obicei atunci simt cum ceva mi se lasa in jos la ovare si nu pot sta nici in fund vreo cateva ore ... dupa care trece si ramane doar burta fierbinte ...anul asta probabil ne vom ddecida sa avem si noi un bebe ..as vrea sa stiu trebuie sa fac vreo analiza? sau sa iau vitamine sau ceva'

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Du-te la un ginecolog, el iti va spune ce analize a faci, te va consulta si iti va explica ce este si ce este de facut.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmina_24 spune:

multumesc ....inca ceva e normal ca dupa menstruatie vreo 2 zile sa curga ceva maro inchis=? aproape spre negru?

Mergi la inceput