Karate copil, fitness mami

Karate copil, fitness mami | Autor: Lorikay

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Fiica-mea (4 ani si 3 luni) vrea sa ia lectii de karate iar eu as vrea sa profit si, in timp ce ea merge la aceste lectii, sa merg la sala (fitness, aerobis, orice).
De aceea, as avea nevoie sa imi recomandati locatii (in Militari, de preferinta aproape de Piata Gorjului) in care sa le gasesc pe amandoua.
Am vazut ca ar fi ceva de genul acesta la Turbotequila dar nu reusesc sa ii prind la telefon sa ii intreb daca lectiile de arte martiale sunt si pentru copii.
Asa ca apelez la cea mai buna sursa de informatie pe care o am in ultimul timp: DC
Va multumesc in avans si astept raspunsurile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Ma bag si eu in seama, ca nu am raspuns pentru tine (sunt din Timisoara). Vroiam doar sa te intreb daca te-ai gandit sa faci zumba (eu vreau sa incep). Am citit despre zumba (este un fel de aerobic combinat cu dans ce se desfasoara pe ritmuri latino) si mi se pare super, eu cam urand sportul. Dar imi place dansul, de aceea as imbina placutul cu utilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui natalia_nica

Ma bag si eu in seama, ca nu am raspuns pentru tine (sunt din Timisoara). Vroiam doar sa te intreb daca te-ai gandit sa faci zumba (eu vreau sa incep). Am citit despre zumba (este un fel de aerobic combinat cu dans ce se desfasoara pe ritmuri latino) si mi se pare super, eu cam urand sportul. Dar imi place dansul, de aceea as imbina placutul cu utilul

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de Denis (17.06.2006)

As face orice implica miscare dar conditia este sa se poata face in aceeasi locatie in care fetita sa mearga la karate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Si tot ma bag in vorba pentru ca desi sunt din Bucuresti, zona unde stiu un club este in total alta zona: Tineretului. Am o prietena a carei fetita merge de vreo 2 ani la Taekwondo la un club la sala Polivalenta. Ii place tare mult. Eu nu ma pricep la arte martiale, asa ca nu stiu diferentele dintre karate si Taekwondo insa am zis ca zic daca stiu ceva.
Si in apropiere (adica alta locatie, dar tot in zona, destul de aproape una de alta) este si un club (diamond parca) unde se poate face aerobic, fitness.

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput