HELLO EVERYBODY!!! SUNT O MAMICA NOUA PE FORUM...AM O FETITA FRUMOASA DE 8 LUNI , MAISA SE NUMESTE. AS VREA SA O TUND SI VREAU NISTE SFATURI DE LA VOI...UNDE SA MA DUC CU EA? AS VREA SA FIE O EXPERIENTA PLACUTA SI SA NU MI O SPERIE , SA O TUNDA FRUMOS SI SA SE POARTE FRUMOS CU EA. VOI UNDE VA DUCETI ? CE IMI RECOMANDATI?
Sa iti traiasca fetita :). Nu mai scrie cu majuscule ca pare ca tipi si e enervant :).
Votez pentru Ciufolici ! Au atmosfera placuta, jucarii multe si personal specializat in tuns bebei / copii.
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010
Multumesc! Sa va traiasca si voua copilasii! sorry de majuscule (n-au fost cu intentie rea.. nu tipam ) . Voi va duceti acolo? Eventual puteti sa mi recomandati o persoana? sau sunt toti ok
salut,
noi am fost cu bebe de un an la un fel de salon pentru copii din cadrul complexului auchan militari. a fost ok, doamna s-a miscat extrem de repede cand l-a tuns pe bebe (avea un an pe atunci), m-a impresionat, bebe nici nu a avut timp sa se supere :-)
costa 25 de lei
Noi am fost si la Ciufolici si am regretat (si noi si copilul) insa votez pt frizeria din cadrul Auchan Militari. Macar au echipamentul mai nou, fetele au super viteza si tehnica. Al meu e mai mare dar poate din cauza asta e si mai greu insa ele au reusit.
Bafta!