Strugurasi S-O11-Hai Irinush,Andr@,Hayat (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

ollaaa
Ce ma bucur de Hayat ca e bine, poate o sa mai stea bebe un pic la mami,dar eu sunt convinsa ca bebe are greutate mult mai mare

Lali, pai dr a zis ca ii vedea parul...dar inca nu cocobrase incat sa apuce capul sa ma taie sau sa il traga in vreun fel,si cred ca in mom in care s-a hotarat sa ma bage la ceza, am simtit ca l-a impins inapoi

Mikka, nu am vrut sa sperii pe nimeni, stai linistita, asa cum a spus si dr,si fetele, nu am stiut sa imping:(

Elly, am bibe de la Chico...d'aia mi-e mie,ca deja s-a obisnuit cu el,si d'aia plange atata cand il pun la san...tati face toate treburile,dar multe nimicuri se gasesc de facut si pt mine si le fac..

Ionelamaria, mersi mult pt sfaturi, o sa insist cat pot io de mult,dar mi se face mila rau de el cand il apuca plansul rauuuuu la san,dupa doar..un minut,si apoi ii bag bibe

bebe AYAN doarme mai bine si mai multe ore continuu in timpul zilei, noaptea a inceput o data la doua ore

Zubi, mami cu AYAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Ionelamaria, mersi mult pt sfaturi, o sa insist cat pot io de mult,dar mi se face mila rau de el cand il apuca plansul rauuuuu la san,dupa doar..un minut,si apoi ii bag bibe

bebe AYAN doarme mai bine si mai multe ore continuu in timpul zilei, noaptea a inceput o data la doua ore

Pai aici undeva e greseala: bagi bibe dupa 1 minut. iti dai seama ca s-a invatat asa?
M ai e o varianta, ceva mai complicata, dar nu exagerat. Construiesti un dispozitiv si pui bebe la san sa-i dai si supliment. Caut acusica un filmulet... sa vezi ce si cum

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

GERTRUDA - eu nasc la Universitar. Tu?
faza este ca am fost degeaba la dr azi, a avut o urgenta la spital si nu a mai ajuns la cabinet, asa ca ma voi duce din nou luni si sper ca nu degeaba!
Eu as vrea sa ma programez pe 14, dr meu nu cred ca vine in we in spital si m-as simti mai confortabilsa stiu ca urmatoaele 2 zile va fi si el.
Oricum, tot dr hotaraste pana la urma

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

38+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

www.breastfeedinginc.ca/content.php?pagename=vid-lactaid-rom" target="_blank">Aici un film cu un dispozitiv care ajuta lactatia
daca altfel nu merge, macar asa pana ajungeti la situatia dezirabila
www.breastfeedinginc.ca/content.php?pagename=videos-romanian" target="_blank">Aici mai multe filme cu bebei alaptati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

natalia 1 kg¿¿ cate ai pus in sarcina¿ deci peste 3-4 luni o sa fii la -3...

zubi si daca te mulgi si-i dai laptele tau cu siringa un timp¿ la fel ca tine am patit si eu la primul bebe, si ma simteam tare frustrata cand vedeam ca lapticul meu curge siroi la dus, iar bebe meu papa lapte praf

tinem pumnii si pt bebe Razvan sa mai stea in burtica la mami o saptamana macar

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

www.breastfeedinginc.ca/content.php?pagename=vid-lactaid-rom" target="_blank">Aici un film cu un dispozitiv care ajuta lactatia

interesant dispozitiv, nu mi-am dat seama daca bebe suge singur sau cineva impinge laptic prin tub¿ si cum se numeste dispozitivul¿(chit ca parca n-as avea curaj sa-l folosesc eu singura de capul meu..)

Tu ce planuri ai prin octombrie¿ nu dai o fugan Spania¿ ofer cazare, masa, plimbari sub palmieri...cer in schimb ajutor cu lactatia

in alta ordine de idei, ieri am fost praf...ameteli, bufeuri de caldura, tahicardie...aveam glicemia f joasa, pai ce diabetul gestational a lu michiduta am eu daca glicemia cade asa rau¿ sa fi fost din cauza caldurii¿(recunosc ca ultimele zile nu m-am hidratat corect), sa fii fost din cauza umblaturilor prin ikea¿(in sfarsit are fata mea dulap si vanita)sau din cauza dietei fara pic de zahar¿¿

cine era fata care-si injecta insulina¿¿¿

ma ustura gatul, mai si stranut, stiti careva daca pastilele halls sunt contraindicate in sarcina¿ sunt fara zahar...

fetele cu milium...aici se foloseste cu succes Sudocrem de la mothercare, sau mai este si o crema faciala pt bebei de la mustela...
33+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Bunny, in oct am in plan sa nasc
Asa ar arata dispoozitivul daca il cumperi http://www.selfexpressions.com/supnursys.html

Dar poate fi confectionat acasa : un tub de plastic ca pt perfuzie si o cana/sticla de bviberon, sau chiar direct din pompa de san
Nu e nimic periculos
Aici ceva informatii despre cum se face : http://atasatlasanulmamei.blogspot.com/search/label/SNS

Mergi la inceput

1*
2*=
3*=
.........
.
.
.
...........
100* =
[muuuuuulte]

Astia n-au oi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

si eu bag oi...
cine stie un site bun unde sa vaza si okiu meu anatomia lui grey?

merci

36+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

nana_mika - Eu o sa nasc la Medlife. O sa mai merg marti seara la un control la dna dr. sa vedem daca nu trebuie sa grabim cezariana, daca nu, ramane pt vinerea viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

stiti ce pot lua ca sa pot sa dorm si sa fie safe pt bebe?

nu mai pot... o ora am reusit sa adorm, atat...

36+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput