Strugurasi S-O11-Hai Irinush,Andr@,Hayat (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetele, am intrat sa va zic ca nu am nascut inca; ieri noapte am plecat cu ceva dureri spre maternitate, ajunsa acolo nu mai aveam nimic, insaaaa tensiunea era f mare, 15 cu 9,5 si nu m-au lasat sa plec acasa, m-au oprit ptr monitorizare; intre timp 100 de controale, col moale, dilatatie f mica, deci in concluzie slabe sanse sa nasti azi imi zic. bunnnnn, imi fac analize, imi iau tensiunea f des, iar controale jos, monitorizare contractii, nimic. se face ora 14 (timp in care nu am mancat nimic) si vin si-mi zic, ca cel mai bine e sa plec acasa, si sa revin peste 3 zile ca poate nasc atunci!! what? deci nu nasc azi? nimic, nici o inducere nimic? NIMIC! intre timp TA era mai bunicica, si mi-au dat si tratament pana nasc cica; am plans toata ziua, de oftica, de nerabdare, de stres, de nervi, m-au ajuns toate acum la sfarsit, si plus de asta am obs ca am o scurgere galbuie f gelatinoasa; o fi dopul? si azi un junghi in spate de m-a lasat fara aer; in plus nimic, nici o contractie nimic, nici o durere jos, absolut nimic o sa revin cu vesti; va multumesc la toate pentru sustinere

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

AMR 2 zile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

ionela da, la Cuza nu mai lasa bebele langa mami, din pacate. Stafilococul auriu cica ar fi cauza.
Eu tare imi doresc sa nasc pe 15 sept, la 38 s 2 z, caci atunci e nascuta si mama, si as vrea sa fie nascut si nepotul in aceeasi zi cu ea.
Despre intorsul la titi... Si daca ii dai copilului lapte de vaca, tot intors la titi e, doar ca la una mai mare. Una peste alta, fii-mea imi mai ridica tricoul, dar nu se mai mufeaza, zice doar "tapti bebe", adica lapte pt bebe . Nu ar mai sti ce sa faca la titi

de si37+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Chiar m-au intristat vestile despre cuza, indiferent de motivatie. Sincer, desi erau si acum 2 ani multe .lucruri nepotrivite si ma simteam cu ani lumina in urma occidentului.... ma intristeaza mult de tot faptul ca, in loc sa progresam , regresam.
Ufff! Cat as vrea sa pot schimba ceva, dar singura ma zbat ca pestele pe uscat.
Ma gandeam cat de usor i se induce mamei ideea ca ea are nevoie de odihna dupa nastere.... dar numai romancele oare obosesc la nastere sau de ce in alte tari odihna vine cu bebe pe burtica...
Nu ma mai intorc sa citesc, imi scapa poate... dar stiti ca substanta activa din anestezia epidurala nu e contraindicata in alaptat? La noi, multi medici te pun sa astepti.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci, Oana
eu nu ti-am zis pt Maria ta. n -am stiut ca se zice cand sunt in burtica , dar zic acum:la multi ani cu intarziere

jade nu m-a sunat.n-o sun ca poateb n-are timp sau dispozitie. sper sa ma sune ca-s ingrijorata pt ea.

36+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

vesti de la Hayat a iesit dn spital, a fost la dr ei la cabinet la eco. bebe Razvan e bine, are 2,436kg. ea spera sa mai stea bb vreo saptamana macar ca sa treaca si el de 2,5kg.

36+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Atat de mult s-a insistat aici pe forum pe benenficiile alaptarii ( ceea ce este un lucru minunat) incat imi doresc si eu cu disperare sa alaptez. Nici nu vreau sa imi imaginez ce frustrari si nervi o sa am cand voi ajunge in minunata maternitate din bz si acolo tampitele de asistente vor face tot ce le sta in putinta sa indoape pe bebe cu lapte praf. Sper din suflet sa ma descurc totusi, in ciuda tuturor acestor oprelisti. Momentan toate cunoastintele mele care au nascut aici, au venit acasa cu copiii setati pe lapte praf, le-au dat o perioada combinat ( lapte praf si san) si cu program ( ca de, asa le invatau la maternitate) dupa care, desigur ca au pierdut laptele. Vreau sa spun ca le-am spus catorva prietene din lucrurile pe care le-am invatat de la voi ( in special de la ionela) si se uita la mine ca la a opta minune a lumii...

Maine fac 38 de saptamani...

37+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

nana_mika - Tocmai m-a sunat dna dr. si m- a anuntat ca m-a programat pt 16 sept la ora 11 , asta in cazul in care nu se grabeste printesa mea...
Tu unde o sa nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mikka , nu conteaza ce se intampla in spital, important e ce vrei tu... si a mea a papat 2 zile jumate lapte praf , insa tot mai buna a fost titi lui mami, e desteapta fata mea, important e sa vrei, am depasit furia laptelui, fara bb ( lucru nasol atat pt mine cat si pt Elena mea - din cauza sistemului medical), ma mulgeam la 2 ore cate o ora, comprese reci si calde, lacrimi de durere.. insa a trecut si acu sunt fericita si implinita ca bb Elena cauta titi in disperare..

Ma bucur ca Hayat e bine,, eu cred ca are oricum mai multe kg, deoarece eco face estimari in minus, insa ma sa mai stea o sapt la calura cum vrea mami..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!!!

Multumiri tuturor pentru urari si aprecierile voastre!!!

Adevarul e ca ma simt cea mai implinita si mai fericita mamica din lume, super mandra de fetele mele.

Elly - ceea ce mi-ai scris tu...m-a emotionat pana la lacrimi si cred ca imi voi printa mesajul tau si il voi pune pe frigider, pentru momentele cand voi simti ca nu mai rezist sau imi va fi foarte greu

Noi suntem bine, papam, dormim, papam, dormim, ne mai plimbam si cam asa decurge viata noastra acum

Vreau sa va anunt...de fapt sa ma laud ca azi am fost la medicul de familie si m-am cantarit... am 57 kg adica fix 1 kg in plus fata de inainte de sarcina...nu mai pot de fericire, am din nou picioare osoase, burta mai are putin si e la loc, incap in blugii mei slim...ce mai sunt ultrafericita

Tre sa fug ca-mi plange printesa

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Nati , ma enervezi cu +1 kg numai

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

Mergi la inceput