Clasa I 2011-2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
salutare si de la noi.
in caz ca nu ati aflat deja, se gasesc cartuse de cerneala care se pot sterge cu orice pic.
la noi pana acum nu erau, acum m-am mai lunistit ca vom putea musamaliza problemele
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
vrabiuta spune:
cat e maximum de elevi la o clasa in scolile la care merg copiii vostri? intelesesem ca ministerul ar fi impus maxim 25 de elevi, dar am vazut si peste 30 de copii inscrisi la unele clase in scolile din Bucuresti.
mult succes boboceilor! un inceput de scoala minunat!
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia hello cum se numesc cernelurile (cartusele) care se sterg cu picul? |
Lia, sunt identice cu cele normale, daca intrebi in librarii poate au aparut si la voi.
Eu am mers aici in cartier si imediat mi le-a recomandat vanzatoarea. Am luat si 2 picuri diferite si intr adevar se sterg.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Dorsilia spune:
la Danu sunt 31 de elevi, dar sunt si clase cu 38. singurele scoli cu numar decent de copii sunt cele ale minoritatilor (la clase de maghiari sau sarbi nu sunt mai mult de 14 elevi, la germani vreo 20 )
Soleil spune:
In seara asta s-au afisat si la noi listele - suntem la invatatoarea la care ne-am dorit . La I A.
M-am linistit in sfarsit... asa a fost si cu gradi, cred ca pana la facultate ma imunizez de tot
Noi suntem 32 in clasa din cate am inteles.
Abia astept sa-mi vina ghemotocelul acasa maine si sa ne pregatim pentru luni!
Roxana_G spune:
Trebuie musai sa va linistesc, totul va fi bine. Ma uitam asta seara cu surprindere la Alexandra care pare ca s a adaptat rapid la mediul scolar. Ma gandeam ca o vor speria regulile noi, colegii noi, dar se poarta de parca a fost mereu acolo. Imi vorbeste linistita de reguli si persoane noi, si se mira ca nu le stiu.
Spre exemplu, Mi a spus ca doamnei nu ii spune miss, ci "doamna invatatoare" si ii vorbeste cu dvs. Am intrebat cum o deosebeste de alte invatatoare cand striga pe hol si sunt mai multe - intrebare cam prosteasca, recunosc - si mi a replicat senina ca pe hol nu se striga pentru ca nu este voie.
In plus, astazi am fost cea mai mandra cand am gasit acasa pe masa o buburuza gigant, buburuza pe care invatatoarea o da acasa celui mai bun copil in saptamana respectiva ( am inteles ca a fost cuminte, nu a vorbit neintrebata, a respectst reguli si a participat la clasa). Evident nici Alexandra nu isi mai incape in piele de mandrie.
Asa ca Eu sunt increzatoare si sunt sigura ca in curand veniti si voi cu vesti bune. Pana atunci, weekend frumos! Si inca o data mult succes scolareilor!
Viovio spune:
Woow...Roxana,ce frumos.Sper sa pot fi si eu asa dupa prima saptamana.Dar Bianca e tare...rasfatata,invatata sa faca doar ce vrea si cand vrea si mi-e frica ca ii va fi greu sa se adapteze.
Venim si noi la raport
Suntem clasa IC,evident la doamna care nu a avut solicitari.Sper sa fie ok...nu am gasit nicaieri,nimic despre dansa,nimeni n-a stiut sa imi spuna nici macar daca e tanara sau...nu.
In clasa sunt 24 de elevi 12 fete si 12 baieti si singura colega de gradinita care a mers la aceeasi scoala cu noi,este in alta clasa (mama ei a solicitat o doamna anume).
Uniforma e pregatita,ghiozdanul ...aproape...si in camera mai e nevoie doar de perdeaua cea noua si un scaund de birou care vine saptamana viitoare.
Luni la 8.30...incepem scoala!
Bafta tuturor boboceilor si...asteptam poze!
happiness spune:
Intru si eu rapid sa urez boboceilor multa bafta in clasa I, o prima zi de scoala frumoasa si vesela, iar parintilor, multa rabdare, putere si bucurii alaturi de scolarei!
monica-elizabet spune:
Roxana ce frumos povestesti...bravo buburuzei
va pup pe toate...sa aveti un we fain