Clasa I 2011-2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Lora ... super, ma bucur ca scolaritele au fost incantate ! ... da' ce de informatii ati obtinut intr-o singura zi !
... si mie mi-ar place sa faca mate distractiva, daca nu, o incercam noi acasa, am ceva carticele.

Am si eu o curiozitate , cum au impartit cei 181 de scolarei in 4 clase ? sau au mai creat clase noi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Manuela, au ramas 106 din 181...unii au renuntat ca nu se face afterschool, altii au fost obligati sa renunte, pentru ca erau inscrisi la mai multe scoli - totul e centralizat, computerizat etc. In concluzie, tot 4 clase au ramas.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ce scolarite frumoase in uniforme am vazut in pozele voastre !

Noi am terminat si cu aranjarea camerei, mai avem doar de pus caietele in coperti si de scris etichete.

In rest, luni la 9:30 deschiderea de an, cu ghiozdanul pregatit, cu flori, parinti si bunici de manuta si ... aparatul foto ! Emotii ? Scolarul, ioc, tata la fel, doar eu ce mai am !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Lora, am vazut abia azi poza cu scolarita ta, este frumoasa tare si ii sta bine cu uniforma pepita. Recunosc ca tare m-a incantat si buburuza cea mica la joaca. Am citit impresiile tare, vad ca sunt pozitive per total. Sa stii ca si eu cunosc sentimentul nici prea-prea nici foarte-foarte, si totusi Alexandra este foarte incantata. Poate prima impresie nu e totdeauna relevanta, eu astept cu nerabdare sedinta. Pana una alta, sunt curioasa ce vor face la matematica distractiva?

Legat de religie, la noi s-a stabilit ca nu vor lucra dupa manual, ci va fi un curs liber, un fel de istoria religiilor in care se va vorbi despre diversitate. Pot opta sa nu il faca, dar cred ca nu ii strica o astfel de viziune de ansamblu, si asa am fost nevoita sa ii explic parte din lucruri cu ocazia calatoriilor mele prin lume (era curioasa de templele din Asia si de Budha). Cursul lor se face cu domnisoara psiholoaga a scolii, asa ca suntem in siguranta si il poate frecventa. Au avut deja ieri prima lectie si au facut un autoportret pentru a arata ca sunt diferiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Luni la 9 e deschiderea si la noi....
Emotii din plin atat la copil cat mai ales la parinti!

Inca nu stiu care sunt optionalele dar vom afla probabil luni.Religie cred ca il voi lasa sa faca pentru ca deja are notiunile destul de bine fixate (eu terminand anul trecut masterul de Restaurare icoane, a tot vazut la mine fie cand pictam fie cand restauram si m-a tot intrebat, în plus a mai fost la un fel de atelier creativ/de pictura, modelaj, scenete etc organizat la biserica - curs tinut de sora mea).Oricum el de felul lui e credincios (eu vad treaba prea rational,nu sunt deosebit de religioasa). Ceea ce i-am explicat a fost "stiintific" abordat, dar vad ca e destul de implicat in treaba cu religia. Eu il las sa isi faca singur alegerile, fara a interveni in ceea ce il atrage.

Simina si Deian (21.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Si noi incepem tot la 9 luni.
Nu cred ca mai intru aici pana miercuri, asa ca urez si eu:

MULT SUCCES BOBOCEILOR de 2011-2012! si emptii putine parintilor. (cine poate )

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Succes si voua, Lavinia, si tuturor boboceilor de clasa I!
Ne "vedem" luni cu poze, ca in week-end nu cred ca mai intru de acasa.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Aseara mi-am recuperat copilul de la mama, si i-am aratat ghiozdanul si tot ce i-am cumparat si a fost foarte incantat si multumit de achizitii ! Abia asteptam ziua de luni , sper sa le faca o primire frumoasa !
Succes tuturor micilor scolari ! Sa aiba un an usor si numai cu rezultate bune !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Noi am ales ca optional germana distractiva. Ni s-a spus ca vor face jocuri si activitati in limba germana (pentru ca noi suntem la sectia germana). S-a mai propus si literatura pentru copii, care presupunea lecturarea de povesti in limba germana, dar fiecare parinte si-a exprimat in scris optiunea si s-a luat decizia de catre majoritate.
In ceea ce priveste religia s-a stabilit ca se va preda religia ortodoxa, iar cei care sunt catolici vor fi notati de catre biserica pe care o frecventeaza. Dar ne-a spus ca este obligatoriu sa primeasca o nota intrucat e disciplina obligatorie.
Invatatoarea ne-a spus din start ca nu accepta ca parintii sa aleaga unde vor sta copiii in banca dar daca avem nemultumiri se vor dicuta si daca sunt cazuri cu o motivatie serioasa (medicala sau de alta natura) va lua o decizie. Mie asta mi se pare OK pentru ea ca daca fiecare vrea ca odrlasa lui sa stea in primele doua banci o sa ne certam ca la usa cortului. Fetita mea are o colega de gradi cu care ar fi vrut sa stea in banca dar probabil va sta cu un baietel, pentru ca sunt foarte multi baieti in clasa....

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Va tinem pumnii stransi pentru luni, sa aveti o zi minunata si copiii sa se bucure de ea! Mult succes micilor scolari, adaptare usoara si note bune!

Mergi la inceput