Clasa I 2011-2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

la noi optional e engleza.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Antoemma, multa bafta, sigur o sa fie bine chiar si cu predarea in germana, mai ales daca e obisnuita asa. Banuiesc ca tu te descurci cu germana sa o ajuti la teme. Tare frumos gestul invatatoarei, copiilor le place atentia de la inceput.

Monica, noi am experimentat ora de culcare 9 jumatate (poate putin dupa) si tot e adormita rau dimineata. Banuiesc ca voi faceti ceva mai mult si pe drum...deci trebuie sa pleci mai devreme.

Lora, eu am luat tricouri albe simple pentru sport. De bumbac, de la C&A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Am primit si noi vesti de la Kris pe care am "cunoscut-o" aici pe forum in urma cu fff putin timp....suntem "colege" de clasa
iti multumesc din suflet Kris ca ne-ai linistit
deci suntem la d-na pentru care am optat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Monica, cu mare drag!
Cu siguranta , ai fi procedat si tu la fel.

O noapte linistita!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Lora, avem un trening, dar vom prefera jegari, mai ales iarna, macar nu trebuie sa ne schimbam total tricourile raman cele pe care le are, nu cred sa fie cerinte speciale, doar e ora de educatie fizica, nu antrenament Incaltarile le avem cu scai

Noi suntem in I C

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Hi,hi,hi...si noi tot in I C!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Eu m-am linistit...taica-su e ala agitat.
Uniforma pepit traditionala avem si noi si ii sta f. bine cu ea. Dovada aici: (ma laud si eu, na, ca doar o data incepem clasa I)
https://picasaweb.google.com/105133124390231857633/Scoala?authkey=Gv1sRgCMXmjsf4mfSoLw#5636718577565766242
Pantofiori are o pereche albi si o pereche negri (mamgiuliei, ) pe care ea zice ca-i va alterna - o zi merge cu cei albi, una cu cei negri.
Abia astept ziua de luni..am asa niste emotii!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

E frumoasa si strengareata!Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Si la noi e optional engleza.

Fetelor, mai e asa de putin ... nu-mi vine sa cred ca am ajuns la momentul asta ...

Mergi la inceput

ORA-I DE PLECAT LA SCOALA

Scolarei si scolarite
Baietei si voi fetite
Hai la scoala sa-nvatam
Si bine sa ne purtam,

REFREN:Suntem mari,suntem mari,
Noi de-acum suntem scolari.

Sa-nvatam ca sa citim
Sa scriem ,sa socotim,
Sa-nvatam sa ne purtam,
Pe parinti sa-i bucuram

Refren:Suntem mari,suntem mari,

Ora-i de plecat la scoala
Veseli am iesit si noi
Spre straduta scolii noastre
Ne-ndreptam cu pasi vioi.

REFREN::Suntem mari,suntem mari

Uita-te ce bine-mi sade
Cu ghiozdan si abecedar
De la mama am ghiozdanul
Cartea am primit-o-n dar.

REFREN:Suntem mari,suntem mari ,
Noi de-acum suntem scolari,
Suntem mari,suntem mari,
Noi de-acum suntem scolari!

Daca gasiti cantecelul va rog sa-l puneti....eu nu l-am gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

No, fetelor, am fost si noi la scoala si-am cunoscut-o pe d-na. Nici prea-prea, nici foarte-foarte, vorba aia, dar, per ansamblu, ne-a facut o impresie buna si, ce e mai important, fetele - Iustina si prietena ei cu care va sta in banca - au fost extrem de incantate. Ne-a promis ca totul va fi bine, ca va avea grija sa fim multumiti de ea si de rezultatele fetelor..etc.etc. Ne vedem luni dimineata, cu ghiozdanul in spate, la ora 9. In ghiozdan nu e obligatoriu sa aiba ceva, alege fiecare ce pune. Trening nu e necesar o anumita culoare, fiecare vine cu ce are. A - vor scrie cu stilou cu penita - na, imi raman mie pixurile minune, ca-mi plac.

In afara de asta, l-am cunoscut pe dl. profesor de religieee...nimic deosebit, doar ca noi nu voiam sa faca fetele religie. Am discutat deschis cu d-na asta, mi-a placut ca nu ne-a combatut ideile, ci, din contra, a spus ca ne intelege, dar a spus ca decizia sa o luam dupa ce-l vom cunoaste pe dl. profesor. Bun - si apare o chestie mica-mica, slaba, zambareata, chelioasa, care ne-a fost prezentat drept dl de religie. Sincer, greu m-am abtinut sa nu rad - era tare amuzant. Sotul meu i-a spus cum a fost educata fetita noastra, ca nu vrem indoctrinare, ca nu vrem sa i se vorbeasca despre preoti, ca vrem ca totul sa fie prezentat ca o poveste, altfel nu suntem de acord sa faca religie. Surpriza placuta a fost ca dl. profesor a spus, de asemenea, ca ne intelege, ca ne respecta cerintele si ca el chiar asa prezinta totul - ca pe o poveste, ca nu isi tine lectiile dupa manual daca nu dorim asta etc.etc. Ne mai gandim, dar, in principiu, daca respecta ceea ce ne-a promis, poate o vom lasa la ora de religie. Vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

A, optionalul va fi matematica distractiva.

Mergi la inceput