Clasa I 2011-2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Adica au spatiere diferita caietele? Auchi! Nu m-am gandit la asta...

Iustina e la fel de vesela, i-a placut si azi la scoala. Cica au lucrat, au scris...o intreb ce: puncte. Intreb: la abecedar? zice: da
O intreb: ce tema ai? ea: de terminat punctele...zic bun, deci ai tema la abecedar. zice: nu, la matematica.
Na, ca la noi la nimeni...

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Tareeee Iustina:)))). BTW, cum te descurci? Eu stau cu Bia cat doarme Darian, insa daca e treaz e belea...nu ma pot ocupa de fata. Chiar nu stiu cum o sa ma decsurc ca doar nu doarme copilul la comanda..si asa nu doarme mai mult de 1 ora.

Si Bia se pare ca tot puncte a facut..de diferite culori. Lucreaza pe fise ce sunt puse in portofoliu (un dosar cu sina si cu 20 folii) pe care-l poarta permanent la ei, nu ramane la clasa pentru a vedea si noi parintii ce au lucrat. A primit si un abtibild cu un iepuras mic pe una din fise. Am intrebat-o pt ce si a zis ca l-a pus doamna pt ca a lucrat bine.
Am invatat poezia...gata. Evident c-o stiu si eu

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

A trecut si prima zi de scoala...si a doua ...si a treia!Fiica-mea e tare incanta si de "domnul" si de desenele pe care le-a facut!Acum doarme...e franta de oboseala!Cred ca-si incarca bateriile ca sa-mi povesteasca...imi povesteste cu atata aplomb tot ce se-ntampla la scoala!!!!
Ieri a avut o tema(sa termine un desen inceput in clasa) si era tare stresata ca daca doarme prea mult la pranz nu reuseste sa faca desenul!!!A trebuit sa-si deseneze familia care e compusa din tata,mama copilul si...cainele(care,fiind bishon,a iesit ca un miel mai mic)
N-am "apucat" abecedar ca au venit mai multi copii decat era stabilit initial,dar l-am cumparat!Sunt 32 de elevin in clasa...cam multi,nu???Si la toate cele 5 clase I e la fel!
Azi avem sedinta si vom primi si orarul!
V-am admirat toti boboceii din poze si nu pot sa spun decat...sa ne traiasca ca-s tare frumusei!
Sper sa descifrez si tainele postarii fotografiilor!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Pentru protectia bancilor la ora de pictura, invatatoarea ne-a spus sa aducem o bucata de musama.

Eli sunteti multumiti de invatatoare (voi- parintii si copilul)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anda pentru protectia bancilor noua ne-a zis: fie o bucata de musama, fie folii de protectie ca pentru bucatarie (eu am din astea acasa si ii voi da), fie chiar ziare/reviste pe care le arunca dupa ora.

Si noi avem in orar (vineri) abilitati practice si apoi educatie plastica, dar doamna ne-a zis ca vor face intr-o satamana 2 ore de abilitati in urmatoarea 2 de educatie plastica.

Azi au facut educatie muzicala, au invatat un cantecel despre scoala si le-a lipit doamna textul in caiet, iar tema au avut sa deseneze dedesubt ceva legat de cantecel. Fie-mea s-a facut pe ea ducandu-se la scoala

mada pozele trebuie sa le descarce barnatu-miu si nu stiu ce naiba face de nu se grabeste cu ele. Oricum nu avem decat cateva, mai mult a filmat.
Pe Rares l-ai dat la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

noi maine avem asa:
mate
engleza
ed.fizica
religie (sau e religie a doua si engleza ultima)

mi se pare super ok asa, se vor obisnui cu orele intercalate unii parinti insa nu au fost asa incantati ca mine

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Noi inca nu facem teme nici la scoala, nici acasa, maine vor merge in parc, de la jumatatea saptamanii viitoare or sa inceapa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Naty, l-am dat din iulie e ok deja, mai maraie uneori dimineata, dar ... ce sa facem, Ioana e la afterschool? scuze daca ai spus deja
Noua nu ne-a zis nimic de protectie probabil urmeaza.
Super ca aveti orar, Daria.
Pe noi ne cam da peste cap cu banii si gradi si after, si rata la casa, mai greut asa, scuze, ca ma plang si eu

va pup o zi buna in continuare

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am luat si noi azi primul fb(de fapt toata clasa a luat) ce draguta a fost d-na...pe o fisa la mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Monica, ce foame mi s-a facuuut..de la reteteinimagini...yamiiii!!!
Felicitari pentru primul FB!

Si noi avem orar, maine are educatie fizica, a fost azi d-na profesoara si le-a vorbit despre asta si ca trebuie sa vina cu avizul apt pentru educatie fizica. Il am deja in geanta.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele din Bucuresti:

va rog sa-mi spuneti unde se pot comanda uniforme pt baieti, cunoasteti croitorii? Daca da, vreau adresa pls!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput