Clasa I 2011-2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Citat:
Vivio, si uniforma voastra e tare frumoasa.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Lora,frumusica uniforma dar...materialul extrem de sintetic si de prost.Uniformele aiurea croite,mari desi teoretic s-au luat masuri copiilor,camasile nu se pot calca cu nici un chip...
dar scolarita e mandra de uniforma ei...asa ca nu comentam:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am vazut toate pozele, n-am ratat absolut niciuna. Doamne ce copii frumosi si fericiti....va doresc sa ramana la fel pe tot parcursul scolii si sa aiba parte de realizari!

Impresii de dupa sedinta: da, imi place doamna, mult.....
Caite speciale (auxiliare) vom avea la scriere, citire, matematica (paralela 45) si un caiet la religie. Ce ma incanta e ca am comandat toata clasa niste mape pentru abilitati practice ce contin tot ce e nevoie pentru materia asta: sforicele, hartie creponata, glace, nu-s ce caiet de lucru etc....nu ne mai doare capul pe noi parintii ca n-are copilul maine nustiu ce hartie sau sfoara. Uniformele vor fi rosii, ne-am hotarat, putem merge sa le comandam.
In ziua in care vor avea educatie fizica vor merge cu echipamentul in sac, se vor schimba acolo....mie personal mi se pare hazliu, imi si imaginez ce va fi. Ideea e sa-i invete sa se imbrade/dezbrace repede...incerc sa vad partea plina a paharului si sa ma amuz. Echipamentul de sport nu are restrictii de culoare.
De luni-joi vor avea 4 ore iar vineri 3. In fiecare luni vom avea, sedinta cu parintii, un timp.
Au primit deja cornul si laptele ...Bia a fost incantata de gest, dar n-a pus gura nici pe unul nici pe altul.
Am inteles ca va fi o testare nationala la sfarsitul clasei a IV-a, si alta, la nivel local la sfarsitul clasei a II-a. Stiti de asa ceva??
La noi "optionalul" am uitat sa-mi notez cum se cheama, ceva de genul "acesta sunt eu", o materie care mie mi-a sunat (ca fost elev in epoca ceausista) ca un fel de dirigentie - ca sa fac o comparatie. Vor vorbi/lucra despre toate si orice.
Ieri au socializat, s-au cunoscut cat de cat, s-a citit o poveste in clasa...na, ca la inceput. Bia mandra ca a citit si ea o parte din poveste si a fost laudata de doamna.
Primele 2 saptamani se va face mult discutata evaluare (mi se pare si normal la clasa I, doamna trebuie sa-i cunoasca sa vada de la ce nivel poate lucra cu ei) apoi vor intra "in paine" inclusiv cu teme.

cam astea sunt impresiile dupa prima zi...sa vedem azi...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_1973 spune:

Nu am mai postat la acest topic, dar am citit toate comentariile pana acum.
Am si eu un bobocel in clasa I A.
Momentan l-am imbracat in uniforma clasica: camasa alba, pantaloni negri si sacou negru. Cravata este si ea inchisa la culoare...in poze a iesit albastra
Avem sedinta cu parintii azi la ora 17.
Am primit lista rechizitelor si orarul.
Lista rechizitelor este rezonabila, fara pretentii absurde: 2 caiete tip I, 2 caiete matematica, 1 caiet desen (mic), lipici, acuarele, 2 pensoane, plastelina, 10 scobitori, betisoare (100) legate cate 10, 1 dosar cu 10 tiple (semnat, la dulap), carioca, creioane colorate, creion, ascutitoare, stilou, 10 coli de scris puse in dosarul cu tiple (la dulap), 10 coli colorate de desen (pentru lucru), penar, numaratoare.
In privinta orarului,vor avea zilele de luni si vineri mai relaxante si mai grele celelalte.
Ora de optional este lectura.
Ce nu prea imi convine (mai ales ca sunt cadru didactic si stiu si eu cum functioneaza sistemul!) este ca nu am fost intrebati in privinta optionalului si "excesul de zel" al invatatoarei in privinta auxiliarelor - 7 la numar. Pai, in zilele cand are si matematica si abecedar si scriere v-a avea in ghiozdan cel putin 6 cartulii plus altele...caiete, penar, gustare, apa...
Urez si eu tuturor scolarilor multa bafta in noul an scolar si multa sanatate!
Poze cu scolar meu https://picasaweb.google.com/117122304219908630357/12Septembrie2011PrimaZiDeScoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Si noi cu impresii dupa prima zii si prima sedinta, doamna e ok, uniforme nu vor avea, tricou sau camasa alba si pantaloni sau blugi inchisi la culoare, avem caitete speciale, si culegeri la mate si abecedar, si caiet special la cunoasterea mediului, ramane de vazut cerinta profesorului la religie, fac engleza, si ca optional "sa imi cunosc tara" sau asa ceva o activitate extrem de interesanta prin care vrea sa ii puna fata in fata cu realitatea sa ii plimbe sa ii cultive, sportul se face la sala cu profesor separat, pot veni echipati( dar fara adidasi) si cu tricou de schimb pentru dupa ora
au dulapoiare in calsa in care sa isi puna fiecare inca un stilou servetele sapun etc... si in care pot lasa adidasii si alte lucruri necesare.
Doamna e tanara draguta foarte pasionata de ceea ce face. speram sa ramanem mereu la fel de entuziasmati.
si cateva poze din prima zi http://www.facebook.com/media/set/?set=a.214381138623375.54829.100001544728990&l=a71d994eba&type=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

am vazut o gramada de poze cu scolarei, nu mai stiu care ai cui sunt , toti sunt frumosi si voiosi ... Doamne-ajuta sa fie un inceput bun pentru toti!

sotul l-a dus azi pe David la scoala si a venit cam nervos, zicea ca i-a schimbat pe copii intre clase, ca David nu si-a mai gasit loc in banca, ieri erau 20 de copii si astazi erau 21, in fine, n-am inteles eu prea bine situatia, sotul e mai "agitat" de felul lui , ar vrea sa mearga toate ca pe roate, din prima zi ... eu sper ca sunt doar probleme de inceput , organizatorice, trebuie sa lasam putin timp ca lucrurile sa intre pe fagasul normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

kitty, paxela, foarte frumusei si scolareii vostri si eleganti, felicitari si mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Vai rox ce dragut e Pat ... Vad ca ai luat-o si pe don`soara Eva, ce a zis? E madra de fratior? Nadi era tare dezamagita dimineata ca ea nu e imbracata in uniforma si dusa la gradi, credea ca incepe si ea azi Cica e vrea uniforma verde!

donsoara Eva a fost cu capsa pusa ca de, nu era ea centrul atentiei . si azi dimineata se jeluia ca vrea si ea la gradi.... poate i-o da asta un imbold sa scapam de pampersi.....

am vazut toate pozele, copilasii mi se par exceptionali. imi plac si uniformele... ce mai, e o generatie super, cra cra cra
acum sper sa ii tina avantul si pana la sfarsit... ca de, acum e usor tare

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Am vazut toate pozele. Sunt niste dragalasi si atat de fericiti...! Sa aiba succes si sa ramana tot asa de fericiti si increzatori pana la sfarsit!

Am trecut si noi cu bine de prima zi de scoala. Domnisoara mea a iesit foarte incantata, mi-a povestit o multime, nu-i mai tacea gura .
Mi-a spus ca doamna este foarte buna si foarte amuzanta .
A primit manualele - abecedar si manual de matematica - si o gramada de caiete speciale - pentru romana, pentru matematica, cunoasterea mediului, desen, nici nu mai stiu cate sunt, dar abia i-am carat ghiozdanul acasa. Si sunt doar o parte din ele...
Au mai primit cadouri - ciocolata Kinder, bomboane, un carnetel, un creion, o guma de sters, un orar cu printese pe care sa-l coloreze si apoi sa-l completam noi parintii.
Sedinta avem diseara la 6.

Din pacate, aseara raceala ei s-a agravat, asa ca azi nu prea e ok, o sa vad la 11.30 cand ma duc dupa ea.
Am pus pozele aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Solei, ce draguta e fetita ta! Felicitari si succes la scoala! Era tare amuzanta cu uniforma si papucii de casa!
Multa sanatate, sa-i treaca repede raceala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si o zi buna mamicilor si scolarilor intrati deja la program! Am citit cu mare drag despre prima zi de scoala, ma gandeam ce emotii am avut si eu si cat m-am linistit intre timp. O sa mai dureze putin pana intra in paine, dar sper sa fie ok.

Am vazut poze cu scolari frumosi si eleganti, in uniforme sau fara: Ruxi, Deian, Bia si David. Le doresc mult succes!

Am vazut si pregatirile si bobocii Nelicutei, mult succes si lor! Am admirat tare mult efortul de a aranja asa frumos clasa.

Viovio, chiar ca e sofisticata uniforma voastra. Asa vor merge zi de zi, sau exista o versiune mai "light" asa?

Mergi la inceput