Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
ramonavlas spune:
Ce mai papa copilasii vostri?
Ce le mai dati, ce le mai pregatiti?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
rubia spune:
Off mai fetelor cand am citit de copilasi bolnaviori am zis ca am scapat de asta,dar cand colo in seara asta s-a blegit copila si mi-a facut febra,nu stiu de la ce/.In plus a avut si 4 scaune azi din care ultimele 3 mai apoase.Sa vad cm ce manifesta si maine,azi pt moment iam dat Nurofen si dupa ce a mancat mi-a dormit imediat.
Sper sa nu fie nimic...
Ma duc sa vad si eu pozele.
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochidut Racusor, vazut pozele lui Andrei. Mai frumos mai e delfinasul nostru sef . Si sa stii ca nu i-au scazut asa falcutele, arata bine.Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Oana, dupa o saptamana cu mami la bunici au revenit falcutele la locul lor
cum e Larisa?

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochidut Si noi mai aveam probleme cu Nan 3. Acum am trecut la Nan 1 Junior si e ok, nu s-a mai intamplat. Dar de ce numai noi am trecut la Nan 1? Ne-am grabit? Cred ca implinise 1 an si 1 luna cand am inceput sa schimbam.Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
nan 3 e pana la 18 luni acum si apoi urmeaza nan4
nan 1 junior cred ca are alta compozitie, nu stiu. noi am ramas pe nan 3, nu mai schimbam.
bumblebee spune:
Oana, ma bucur ca esti optimsta!
Clar de-acuma Larisa-bambolina e spre vindecare. Sa scapati de virusei cat mai repede! 
Cand plecati? 
Ramona, eu sunt plafonata in mancaruri cu morcov, orez, branza
, suntem cu scaune moi de ma doare mintea cand vad cum iese
. Voi v-ati pastrat somnicul bun? 
Victo, uff, imi pare rau ca nu poti intra la program redus.. Poate totusi se va ivi vreo portita. 

Am vazut delfinasul sef si pe Daria! 
Rody, mami, sper ca se va rezolva problema ta. Clar nu e normal ce se intampla.. Locuiesti de atatia ani acolo, ai platit atatea taxe si impozite.. 

racusor2010 spune:
multumim fetelor dragi de aprecierile frumoase pentru blondinul meu 

azi am mers in parc sa ne vedem cu alti copii, Andreiu lu mami, un sociabil si jumate 

era cu gura pana la urechi si tot arata ca are un an ![]()
![]()
ramonasin spune:
Buna seara mamici
Am culcat si eu una bucata copil marait, de la somn era maraita, acum stau in pat....asa-i de liniste si bine.
Ochidut, bine ca te-ai mai linistit, treceti voi si peste asta si mergeti in concediu, cat va invidiez si eu iubesc Italia.
Rubia si voi bolnaviori? Off, multa sanatate! 
Ramonavlas, eu astazi i-am facut supa de galuste si pireu cu carnita din supica si ca desert am facut un chec cu mure
. Maine ii fac cus-cus cu carnita de vita si sos de rosii ca supita mai am de azi.
Caut reteta de chec si o atasez imediat.
ramonasin spune:
Dupa reteta asta am facut eu doar ca am inlocuit zmeura cu mure, a iesit bestial.
Va pup si va urez o noapte linistita, multa sanatate delfinasilor bolnaviori
adrianaBuc spune:
salutari
Un pup pentru delfinasii bolnaviori! Sa se faca bine repede repede!
ramonavlas, eu nu ii mai fac mancarica separat decat foarte rar. Acum ii dau ce fac pentru noi.
v-am tot citit zilele astea dar nu m-am simtit in stare sa ma bag in seama. Am durei de burta si spate destul de mari asa ca sunt mai rezervata zilele astea. Azi chiar am stat in pat pentru cateva ore.
O adevarata raritate!
Va tzuc
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta ![]()
17+