Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_goga La multi ani sarbatoritilor!!! ![]() ![]() ![]() Si din nazdravaniile facute de Bogdan cateva pozici mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
ce dulcic eee....imi plac ochisorii lui...parca mereu e pus pe shotii..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui katalina Va scriu de pe telefon sa ma laud ca sunt cu baietii mei in oras,imi Beau cafeaua ,va citesc,si plec Mai departe la cautat adidasi . Va scriu Mai pe seara |
fericitoooo...
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
Buna ziua!!!!
LA MULTI ANI MARIILOR
Multa sanatate bolnaviciosilor pe aici.
Ca de obicei,am citit tot si nu am retinut nimic.
Noi suntem in bagaje,vrem sa plecam la munte in week-end.
Am fost azi si la kineto,m-am intalnit si cu medicul meu gine,l-am felicitat pt operatia de succes rasunator de acum cateva luni si mi-am facut programare pt ctrl.
O metoda eficienta de colectare a urinei:am pus punguta,am scos scutecul si am lasat sa mearga prin casa asa.Cu ocazia asta nu se scurge pe langa.Probele de kk trebuie sa fie fara urina.
Andreea felicitari pt Filip
.Foarte frumoase pozele!!!
Bambo ha ha,ce tare.La 12 noaptea se juca.Noi la 4 dimineata ne-am trezit cu el ca trantea jucariile,asta dupa ce am uitat fermoarul deschis la patut:))
crissy77 spune:
Victo, pana pe la 3 jumate-4 ani Elise s-a trezit pe la 6.30. Cu Beatrice am avut noroc, a fost o cumincioara, nici noaptea nu se trezeste (decat rar plange, de obicei cand ii ies dintii, ca acuma). Bea sa cam plans azi-noapte, ii iese incisivul lateral-drepata de jos. Nu te gandi ca doarme in fiecare zi la fel. Uneori se trezeste la 7 pt lapte, dar adoarme la loc. Ma gandesc cu groaza ca de luni incepe Elise caminul si tb sa le trezesc la 7-7.30, sotul nu o poate duce pe Elise la camin ca el iese la 7 din casa, la soacra nu vreau sa apelez ca ma enerveaza rau (se invarte de 10 ori intr-un loc) asa ca pe mine cade magareata. Am noroc ca nu avem de mers decat pana la capatul strazii, dar mi-e groaza de zilele ploioase de toamna. Cat despre antibiotic cred ca ne-ai confundat. Acum sunt bine amandoua, dar cum de luni Elise merge in colectivitate... ma ia GROAZA!
Alice_Elena spune:
katalina, te invidiez. mor dupa voi, aveti asa o familie frumoasa.
trebuie sa ajung si eu la cumparaturi, dar pt mine, ca nu prea ma mai incap hainele ![]()
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
22+ 
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui crissy77 btz, cum se prezinta Paul? A fost multumita kineto de cum a evoluat? Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Se prezinta destul de bine.Da,a fost multumita,cu putin noroc ne vedem in ianuarie
senty_mary spune:
| citat din mesajul lui crissy77 eladea, felicitari plimbaretului!senty, LMA! Cu ce ne servesti azi coteasca, cred ca e normal ce ti se intampla, nu tb sa-ti faci probleme. Poate te lamuresc mamicile care au alaptat mai mult timp, dar cred ca o buna perioada de timp dupa ce intarci inca mai curg sanii daca strangi de ei. Dar ce-ti veni sa strangi Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
scuze ca nu v-am servit cu nimic dar se trezise zmeul cand scriam mesajul trecut si l-am trimis asa
poftiti la
,
,
, si ceva prajiturele, un martini, wisky sau vin dupa preferinte.iar pt delfinasi un biberon cu laptic
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Se prezinta destul de bine.Da,a fost multumita,cu putin noroc ne vedem in ianuarie ![]() |
gabitza, ma bucur mult pt voi...sunt sigura ca va fi ok cu Paulica in continuare...

ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
cred ca esti fudula tare. Si flacaii tai cred ca-s tare mandri
Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
felicitari plimbaretului!