Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
ochidut spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!
Tina, spor la treaba. Bravo lui rducu cum a invatat el sa se spele
Adriana, ai grija de tine, chiar ar au trebui sa profiti o ora doua pe zi sa stai in pat, ca dupa aia o sa fie si mai greu.
Kata, vazut pozele. Tu esti tare faina
. Mi-au placut foarte mult pozele din Harghita, chiar pare superb acolo!!! e o locatie de retinut
[b]Bravo Filip!!!
Noi am trecut cu bine noaptea, a adormit la 7, s-a trezit plangand la 9 cand i-am dat biberonul si a baut cam jumate din el si apoi s-a mai trezit la 4 cred ca ii era foarte sete ca a baut o can aplina de apa. Si apoi trezirea finala la 7.15, deci am dormit 12 ore. Din pacate insa inca nu mananca si refuza orice medicament, ceai de menta nu vrea, hidrasec daca ii pun in apa nu bea, daca vreau sa ii dau cu seringa nu mai deschide gura si isi face si greata, iar aseara la simtit siin lapte si l-a dat afara.
Si cum de mancat nu mananca nu il pot pune nici in mancare. Nu mai stiu ce sa fac.
Incercam macar spray in gat sa ii mai dam, dar trebuie sa dam lupte secular si pentru asta.
de Larisa Ioana 24.06.2010
eladea2005 spune:
am vazut inca 2 frumuseti, Biencuta si Daria...

victo, nasoala faza cu serviciul tau...
cat despre gradi si boli iuiiiiii, nu vreau sa ma gandesc...
crissy, n-ati incercat cu chestii gen propolis, latisor dematca, echinaceea si vit C? combinate?
rubia, uf, imi pare rau de mititica...sanatate multa...
ochidut, e bine ca te-ai linistit, e tare bine cand macar stii ce au...sanatate si voua si concediu fain!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
ha ha ha..bambo..de atatea ori s-a urcat david pe scaunu ala sau ai dat tu ateaa copy-uri..ha ha ha
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ochidut spune:
Iar am scris cu picioarele![]()
Rubia, imi pare rau ca si voi sunteti bolnavioare. ce e tonsilotren si cum il dai?
oana, vacanta placuta
de Larisa Ioana 24.06.2010
Victo spune:
ochidut, e ceva homeopat, tot pt gat. larisa tb sa se hidtrateze, NU te stresa ca nu mananca. BUCURA-te ca nu mai vomita.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bamboletta spune:
Victo-![]()
![]()
scriam de pe tel si nu stiu ce am invartit pe acolo de a aparut de atatea ori
am remediat,problematic cu serviciul...offf
Sorina-f tare Bogdan cu sticla in mana
a sarbatorit baitatul nu gluma ![]()
Rubia-multa sanatate
si eu am luat tonsilotren pastile pt gat e homeopat imi alina durerea,tu cum i le dai? le dizolvi in apa?
eladea2005 spune:
ochidut, si eu ii dau lui Filip acum (dar pt raguseala) HOMEOGENE...e bun pt gat...ii sfarm pastiluta si-i pun putina apa in lingurita...ii dau de cateva ori pe zi..
si eu vreau sa-i tai zulufii lui Filip...transpira bietul si oricum deja e lungut parul...
oanaaaaa, vacanta faina!!!! va invidiez...si eu vreau sa plec undeva departe, doar eu si sotul...cateva zile.atat....sunt prea egoista????![]()
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bamboletta Sorina-f tare Bogdan cu sticla in mana Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
era bere fara alcool!!!

am culcat si eu copilul atomic. mai fetelor eu nu stiu ce sa ma mai fac cu mancarea lui Bogdan. Seamana perfect cu tacsu din punctul asta de vedere! cum vede gratarel ii sclipesc ochisorii, saliveaza si cu ei, cum ma vede cu lingurita in mana sa-i dau mancare gatita cum inchide gurita. nici macar nu deschide sa guste, macar asa as zice ca nu-i place. am incercat cu n feluri de mancare. saptamana asta cred ca am gatit si cate 3 feluri pe zi: ciorba de perisoare, tocanita de dovlecei, spanac, ciorba de zarzavat.... din toate astea nu a mancat nik!!! in chimb a mancat pastrav la gratar, piept de pui la gratar, pulpitze la gratar.... si fructe foarte multe. intr-o zi mi-a mancat doar struguri, mi-a refuzat total mancarea si seara cand tacsu a facut gratarel a mancat de a rupt!!!
astazi i-am facut friptura pe cartofi la cuptor, asta fiind singura combinatie in care mananca cartofi! sper sa am succesuri ca imi vine sa ma urc pe pereti.
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010
eladea2005 spune:
mai fetelor eu ma tot mir ce diferente uriase sunt intre copiii mei...ca si comportament in primul rand...Filip e un adevarat pilot de incercari, un kamikaze care n-are frica de nimic...
testeaza tot ce prinde...spre deosebire de Eric, care e ca o fetita, fricos si rusinos...![]()
![]()
si cateva pozici nou noute...![]()
https://picasaweb.google.com/114759231355339946521/Septembrie2011#
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
katalina spune:
Va scriu de pe telefon sa ma laud ca sunt cu baietii mei in oras,imi Beau cafeaua ,va citesc,si plec Mai departe la cautat adidasi .
Va scriu Mai pe seara

David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)