Nasterea la Arcadia - Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

La multi ani tuturor Mariilor !!!

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

La multi ani tuturor Mariilor !!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

La multi ani pt toate Mariile, si aici ma includ si pe mine!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

LA MULTI ANI PT TOATE MARIILE ,ATAT BURTICI ,CAT SI MAMICI CAT SI BEBELINE !!! SA FITI SANATOASE SI CU MULT NOROC IN VIATA !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Multumim pentru urarile frumoase! La fel uram si noi tuturor Mariilor.

Noi suntem cam obosite. (mai cu seama eu) Fetita mea de ieri nu doarme decat asa... pe furis. Se maraie mereu, uneori plange isteric. Se strange cu piciorusele la piept si se screme de numa numa. Astazi suntem singurele de tot. Tati e plecat la Buc si ajunge abia la noapte, buni a plecat de ieri acasa la ea sa faca zarzavat si sora-mea si ea e la munca pana diseara tarziu. Poate e mai bine asa, ca e liniste in casa si poate reusesc s-o adorm mai mult de 10 minute.

Mergi la inceput

Ionela, in niciun context nu poate fi amuzanta povestirea ta. E chiar trist ca se intampla asa... Eu neavand idee despre cum e intr-un spital de stat, consider experienta Arcadia una normala , nu ceva iesit din comun de buna. Am avut si eu nemultumirile mele pe care nu le-am spus pe forum, despre Arcadia. Nu sunt lucruri grave, dar pe mine m-au suparat intr-atat incat nu pot sa le dau 10+, asa cum e trendul general.

Nu am mai umblat prin gurita fetei. Dimineata limbuta era rozie si curata. Doar dupa ce papa e putin albicioasa.

Doarme de jum de ora. Victorieeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

:))))..m-ai distrat la faza cu bonusul...da sper sa fie doar zvonuri desi 3 persoane diferite mi-au zis asta...cumnata, manichiurista si medicul de familie..totusi ceva ceva este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

...am fost azi la primul control la Arcadia la dr.Cacicovschi...e placuta ca persoana si ca medic ...dar am observat ca nu prea m-a incurajat in decizia mea de a naste natural..a iesit cu asistenta dintr-o incapere alaturata zicand ca "uite doamna vrea sa nasca natural", la care asistenta uimita da razand "NATURAAAL??"...iar DR. la un mom.dat mi-a zis ca durerea nasterii nu e o durere usor de suportat..iar eu i-am replicat ca nu e usor de suportat dar nici imposibil de facut pasul asta ca milioane de femei nasc natural si ca in zilele noastre nu se mai moare din asta...ziceti si voi ceva...:((...pupici voua si ma rog la DD sa ma ajute sa pot naste natural...au facut-o si altele eu dc nu as putea??sanatate multa si la multi ani Mariucilor kiar si pt cele din burtici cum e a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Asta cu descurajatul cu nasterea naturala e iar tipica Arcadia....Nici nu ma internasem bine, nici nu-mi pusese curelele sa-mi monitorizeze contractiile, ca asistenta imi spunea "complice", ca de ce nu fac cezariana, ca e mult mai simplu, in 5 minute iti vezi copilul, ca durerile sunt ffff mari la naturala etc etc.

In loc sa te incurajeze, "profita" de starea ta de atunci inaintea nasterii, cand, nu-i asa, ai face orice sa-ti vezi copilul repede afara si, daca se poate, fara durere....

Si cand vezi ce reclama isi fac cu nasterea Lamaze etc etc . Cand de fapt, ar face orice sa te bage in cezariana, mai ales daca esti la primul copil...

Mergi la inceput

Nimic din ce promoveaza la cursurile LAMAZE, nu se regaseste in procesul de nastere naturala la ei. Eu am avut travaliu de 12 ore dintre care 6 in spital. Dr. mea a ajuns mai tarziu, si s-a suparat foc pt ca deja imi bagasera oxitocina. Se grabeau atat de tare! Ar fi vrut sa nasc in jum de ora ca sa termine odata. De parca eu nu as fi vrut.
Toata lumea era asa de satisfacuta ca am dat acordul pt cezariana. Imi tot ziceau asistentele: ”Ei, nu mai bine veneati direct pt cezariana”?Eu plangeam si ma simteam neputincioasa si vinovata, iar dr. Mihalceanu era f suparata si ea. A facut tot ce a putut. Cand a fost in vizita a doua zi, mi-a spus sa am incredere in ea si sa fiu convinsa ca am facut cea mai buna alegere. Pt ca nu se merita sa risc, oricat de mult mi-as fi dorit, pt ca era prea primejdios pt fetita sa continui asa.

Mergi la inceput