Nasterea la Arcadia - Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Ionela, buna gandire de gravida... noaptea.
E cat se poate de corecta comparatia. Ar mai fi de luat in calcul bagajul de spital, care pt mine ar fi fost un stres si evident o cheltuiala consistenta in plus. Si onorariile. La Arcadia sunt impuse (in cazul medicilor colaboratori), si primesti chitanta pt ele, la Cuza nu primesti chitanta si nu stiu daca sunt impuse sume fixe.

Dar daca te gandesti sa nu mai nasti la Arcadia, o sa mai postezi pe acest forum?(sau capitol? nu prea fac diferenta).

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

sigur mai sunt si altele, e comparatie in constructie. Sper sa fie gata pana maine seara
mai vin pe la voi ca imi sunteti dragi chiar daca as alege sa n u mai merg la arcadia, dar inca nu stiu ce voi face, probabil sunt framantarile de dinaintea semnarii contractului
Vedeti?! si eu am 1000 de ganduri, intrebari, temeri...

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 32+ cu

Ionela, mai pune la comparatie si acreala asistentelor, si modul in care ti se vorbeste si cum esti tratata. Eu, una, de asta am fugit, sa trebuiasca sa bag in buzunare (un gest de toata jena - mi-e rusine mie de rusinea lor) ca sa mi se vorbeasca precum unui om (eventual).
Apoi modul in care te trateaza medicii si cum (daca) ti se explica ce si cum este cu bebele tau.

Am mai povestit eu asta... in a treia zi am facut o criza de plans, pt ca bebe nu se trezea sa manance. Toata ziua a fost somnolent si a fost hranit turnandu-i-se direct lapticul in gurita. Si asa m-am speriat, ca am bocit de mi s-au umflat ochii pana noaptea tarziu. Sa va zic ca m-au vizitat toti medicii care erau in spital atunci (era sambata), toate asistentele si tot personalul (inclusiv de la bucatarie ) sa-mi explice si sa ma linisteasca? Eheee, la Cuza cred ca ma mai si injurau ca stau si bocesc... si sigur dadeam si intr-o depresie...
In plus, dupa ce am nascut si am venit in salon, o asistenta foarte draguta mi l-a adus pe bebe si a stat cu mine o jumatate de ora si ne-a facut poze la greu, ca tati nu era venit inca. Aceeasi doamna ne-a condus la plecare si ne-a facut poze de cand in imbracam pe bebe pana la usa de la iesire din spital incontinuu.
Macar pt asta si nu as alege Cuza.

Parerea mea. Dar se pare ca eu am prins vremurile bune ale Arcadiei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Buna dimineatza si de la noi
Incep prin a ura LA MULTI ANI! la toate bebelinele cu nume de Maria, la multe lunite, multa sanatate si crestere frumoasa si la toate burticile si mamicile la fel .
Acum referitor la Cuza-Arcadia, offf,offff, draga Ionela asa liste am facut si eu vreo 2 luni, mai ales ca sotul meu a avut o colega care a nascut la cuza prin cezariana cu numai 1000 lei toata cheltuiala, iti dai seama cum sa-i motivez diferenta de la 1000-6000.
Oricum eu inainte sa ma apuc de bebelit stiam ca vreau la Arcadia, acum cu atatea modificari sincera sa fiu am asa o stangere de sufletel vis-a vis de alegerea facuta, de fapt ce m-a facut sa alag Arcadia a fost faptul ca dr meu nu a putut sa-mi garanteze rezerva, ca nu am vrut sa cad in camera cu inca alta 6 persoana printre care si de etnie rroma.Se renoveaza nu-s ce aripa, s-a deschis o aripa ptr nastere naturala, de aici si o aglomeratie mai mare......
Referitor la stafilococ..... acesta este, asta stiu de la 2 surse , diferenta ar fi ca masurile de igiena sunt muult peste cele din cuza, o asist se ocupa de 2-3 copii, la cuza e o asist la 20-30 copii si lista de explicatii ar fi lunga...
Oricum eu nu am mai auzit de mult de cazuri de stafilococ in cuza, urmaresc un forum cu mamici care au nascut si a fost oarecum acceptabil, acum depinde cred de fiecare ....eu recunosc sunt sclifosita rau de tot, mai ales ca nu am stat niciodata in spital
Uauuu ce mult am scris...
Aspetam vesti de la Ionela si Lena, sa ne povestiti ce fac bebei vostri
O zi frumoasa va doresc!

Claudia 38+

Mergi la inceput

Scuzati-ma, nu m-am trezit bine!!!!

La multi ani, Ionela si Mariucile de Camelia33, Oana.Irina, Bam98, Lalic!!!

Sa fiti sanatoase, fericite si iubite. Si tie, Ionela, nastere usoara si naturala si exact asa cum iti doresti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Doamneeeee tocmai eu sa uit, ca am Marie????????

LA MULTI ANI MARIILOR

deConstantin Octavian 12 ani
de fetita]Maria Sofia -

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Lalic, cum reusesti sa o alaptezi asa, in magazine? Ca al meu si acum scapa tzitza din gura daca nu i-o tin eu. Doar cand stam amandoi culcati reuseste sa pape fara ajutorul meu.
De asta nu pot eu alapta discret pe strada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

Buna dimineata fetelor si LA MULTI ANI tuturor Mariilor mari si mici! S-aveti parte de tot ce-i mai bun, sa fiti sanatoase si voioase!

S-a schimbat si capitolul de cand n-am mai intrat, bebelina ma solicita mai toata ziua, slava Domnului ca doarme noaptea! De 3 zile s-au diminuat considerabil colicii, functioneaza picaturile, baita, masajele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Vai Dada m-am ingrozit cand am vazut filmuletul cu minuntata rezerva de la Cuza..eu am fost internata la ei de 2 ori, la sectia de gineco..nu vreti sa stiti cum e acolo, poate la obstretica e mai ok,daca iti iei rezerva..off.Insa minunata camasa care o priemsti de la ei a ramas la fel..fetelor eu cand m-am externat am luat de la vestiar un puric pe haine...Noroc ca nu a tras la mine ci la mama mea..saraca mama

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Legat de nastere.......avand in vedere ca am nascut si la o maternitate de stat, NU faceti prostia sa nasteti la stat Sincer va spun ca de la Arcadia am ramas cu impresia unui mini concediu intr-un hotel de lux.

Fratele meu a venit in vizita la mine si mi-a povestit ca atunci cand lucra la teleM a fost sa filmeze la elena doamna si cuza voda cand a fost cu stafilococul ..........

A zis .....sormea erau niste cutii de tabla ruginite sarit smaltul de pe ele, caprele la fel vechi si ruginite, miros insuportabil si asistente grase si incruntate......... toti din echipa au iesit cu fiori din maternitate........

Pe de cealalta parte tot fratele meu s-a nimerit in Viena cand a nascut vara mea (26 saptamani, cu probleme) la o clinica mare din Austria, nu mai retin numele. A zis ca atunci cand a intrat in Arcadia i s-a parut tras la indigo cu acea clinica.

PAna si usile erau la fel, carucioarele alea cu seringi........ totul impecabil, deci se merita.....
Mai repet daca era sa nasc prima oara la arcadia aveam 5 copii nu 1

de fetita]Maria Sofia -

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Legat de alaptat Stefana, am intrat intr-o cabina de proba, Sofiuta mea s-a mufat bine, i-am pus mana sub fundulet si bluza peste ochi si a stat nemiscata.Odata ce se prinde greu o mai smulg de la tata.
Mana cealalta imi era libeba pt poseta

de fetita]Maria Sofia -

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Vai Dada m-am ingrozit cand am vazut filmuletul cu minuntata rezerva de la Cuza..eu am fost internata la ei de 2 ori, la sectia de gineco..nu vreti sa stiti cum e acolo, poate la obstretica e mai ok,daca iti iei rezerva..off.Insa minunata camasa care o priemsti de la ei a ramas la fel..fetelor eu cand m-am externat am luat de la vestiar un puric pe haine...Noroc ca nu a tras la mine ci la mama mea..saraca mama

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Acum scriu ceva ce va va amuza, tinand cont de comparatia de asta noapte:
Cand m-am internat sa nasc, la Cuza, am fost dusa pe sectia de gineco. Acolo am fost "introdusa" cu membranele rupte intr-un pat a cerui lenjerie am mari dubii ca fusese schimbata in ultimil secol. ce e clar e ca a trebuit sa dau pe intuneric firmiturile jos din pat ca sa ma pot intinde . De ce pe intuneric? Salonul era cu 8 paturi si erau acolo multe mamici cuu imin enta de avort care chiar aveau nevoie de odihna, asa ca nu mi-am permis, din respect pentru ele, sa aprind lumina la 2,30 noaptea ....
Asiatenta era profund deranjata de sosirea mea, si s-a purtat ca atare iar bebe nu a fost monitorizat o secunda pana la 12 la amiaza cand m-am dus la sala de nasteri. Singurele manevre au foat 2 controale pe masa: 1 la internare si 1 dimineata la schimbarea turei + acultat cu palina( nu, nu glumesc, cu palnia l-a ascultat dr de garda la 2 noaptea si nu ii gasea inima.... asa ca a spus asta cu voce tare:
dar tu simti ceva? mai misca? Eu nu reusesc sa aud nimic
Ei, daca eram mai slaba de inger, nu muream in noaptea aia de furie si frica???
Dr de garda i-am aratat eu unde e spatele copilului si ce pozitie are sa ii auda inima,. Si Mihnea chiar misca linistit de la atata agitatie se trezise... altfel cred ca o luam razna la cat de proasta era tanti aia

Ca veni vb, e dr Moraru, medicul de garda de care zic.... asta in caz ca vreodata ajungeti in contact cu ea... Eu cred ca nu prea a fost pe la scoala

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 32+ cu

Mergi la inceput