Nasterea la Arcadia - Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bam98 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Internarea

Īnainte de a veni la maternitate pentru internare preg#259;ti#355;i din timp urm#259;toarele:

actul de identitate,
biletul de trimitere (model CAS), adeverin#355;a care atest#259; calitatea de asigurat,
dosarul medical cu rezultatele analizelor #351;i investiga#355;iilor efectuate īn timpul sarcinii,
produse personale pentru īngrijire #351;i igiena,
kitul pentru depozitarea celulelor stem (dac#259; este cazul).

Adeverinta care atesta calitatea de asigurat este adeverinta de salariat? sau trebuie sa ma duc sa iau adeverinta de la CAS?

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Buna,

Adeverinta de salariat se ia de la servici

Mergi la inceput

Ionela, imi poti spune cat timp ai avut dureri in urma hematomului. Au trecut 3 saptamani de cand am nascut si inca ma doare.Am impresia ca ceva nu este in regula si pentru linistea mea ma gandesc sa fac o programare la gineco mai devreme de cele 6 saptamani stabilite de dr.Oare sunt paranoia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui bam98

Buna,

Adeverinta de salariat se ia de la servici

Multumesc, Bam .

Stiam ca adeverinta de salariat o iau de la serviciu. Nu eram sigura daca nu cumva mai am nevoie si de ceva de la CAS.

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Alina

Oana, ce fain ar fi sa ne organizam si noi cumva pe 1 oct... chit ca eu am sa fiu o maaare burta si nu prea ok la alaptatul in public in acesta postura din cauza de pozitii defectuase...Eu spun ca pentru 3 mamici si tot merita sa facem asta

Lena, adeverinta de la serviciu trebuie sa fie pentru medic si sa se specifice in ea faptul sa s-au virat banii pemntru asigurarea de sanatate in contul X. ( eu asa primeam de la serviciu pentru medic)
EX-mediocritatile, asa spun eu blogului de care spui sunt idei foarte ok. O mamica draga mie, sper sa va placa si voua

Bam, la mine durerile au disparut imediat dupa ce a fost curatat locul. Epiziotomia a durut inca o vreme, dar era o durere diferita, nu ca la hematom... ca si cum ma strangea ceva... Oricum, suportabil, neglijabil. Nu retin exact cand nu am mai simtit nimic pe epi, dar cred ca pe la 6 sapt eram ca nouaAproape noua.
Daca tu simti dureri ciudate, presiune... nu are ce strica un control . Eventual macar suna medicul si vezi ce-ti spune

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Eu cred ca macar 3-4 suntem de aici de pe forum. Mai dam sfoara in tara, poate ne adunam mai multe. Cu siguranta ca merita. Eu vin oriunde: in parc, in mall, la Mitropolie, sau in fata prefecturii. Mariei ii place mult sa pape in aer liber. De fiecare data, in ultimele iesiri i-am dat sa pape in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Bam, imi pare rau... nu stiu ce sa zic despre bubite. Asculta sfatul medicului si vezi cum evolueaza.

Ionela, eu ma bag. Oricum alaptatul in public pentru mine devine incet, obisnuinta.

Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011

Bam
, mi se pare ciudat ca ti-a zis sa dai cu betadina?? vaarianta asta nu am ami auzit-o niciodata, multe bubite trec de la sine, chair daca are dermatita, cat mai la aer lasat copilul, sa respire pielea, ai griaj, daca vrei sa dai cu pudra sa nu faci norisori de praf pe langa ea ca sunt toxici pt plamani!

Oana, ma bag si eu cu toate ca Estelei nu prea i place sa suga mult in parc, dar cu cat mai multe, cu atat mai bine.Numai sa nu vina sa ne filmeze cineva ca asta ar fi prea de tot!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Si eu am uitat sa schim semnatura 39+

O intrebare ptr mamicile cu cezariana.... cat ne tine in ATI??
Si inca o intrebare stiu prostesca da na......mia culpa... este uscator de par in baie(am un breton care o ia razna si se cere coafat zilnic). Stiu o sa ziceti tara arde baba se piaptana, dar macar bretonul sa stea macar cand plec.
Gata am plecat la bucatarie,

Claudia 39+

Seara buna! Aici am ajund cu cititul, asa ca imi cer scuze daca a mai raspuns cineva si vin si eu acum... Nu este foehn, insa poti cere si ti se aduce. Si eu m-am spalat pe cap in a treia zi si mi s-a adus. Atunci m-am speriat si am cerut screeningul auditiv la bebe, pt ca m-am uscat pe par chiar lamga el cand dormea si nici macar n-a tresarit

Lena
, pot incerca si la Basarabia (la iesirea din pacurari) sau la Dedeman, Practiker, Mr. Bricolaj, Baumax. Au destul de multe covoare si traverse.

Noi umblam si cheltuim bani. In fiecare zi tot iesim si mai luam una alta, ca ne pregatim de mutat. Si noi cautam covoare. Ieri am cumparat chiuveta, azi TV si steamer pt bebe, ca o sa-i dau in curand legume aburite
Ma duc inapoi la citit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Nu e de tv. Facem noi niste poze decente si gata.
Ba mai mult, se poate organiza si acasa la careva.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neata fetelor, Claudia, scot galeria grea pt tine si bebe David!![batetoba ] [hop ] [cheers ]

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput