Nasterea la Arcadia - Iasi (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Nu e de tv. Facem noi niste poze decente si gata.
Ba mai mult, se poate organiza si acasa la careva.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

HAHA, deci am ratat ocazia sa apar pe ecran:))

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Buna dimineata !Claudia ce mai faci ? Eu am emotii si pt tine si pt mine si parca intre noi mai era si danyyelas ,pe 14 sept .In orice caz curaj si refacere rapida !
hai claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Lore, multumim de informatii pretioase .
Probabil depinde si de cine este in momentul respectiv in maternitate.
Sunt persoane constiente, care isi fac treaba cu drag, altele doar ca sa fie.
Abia astept sa va povestesc si eu experienta mea. Care sper sa fie placuta

Lena, eu am nascut sambata la pranz si m-am externat luni pe la ora 13. In timpul acesta s-au succedat 3 ture de asistente (ma refer si la cele care aveau grija de mine si la cele de la bebelusi). Am simtit diferente destul e mari intre asistente. Asistentele de pe obstetrica pe care le-am prins in prima tura au fost extraordinare!!! Era o doamna blonda fasneata si o doamna bruneta miniona, cea din urma m-a insotit si la nastere. Imi pare rau ca nu le-am retinut numele ca as fi scris pe foaia aia de recomandare ca merita o marire de salariu - chiar parea ca le place ce fac. In tura de duminica au fost niste doamne cam plictisite si semi-arogante, cam enervante comparativ cu doamnele din ziua precedenta.
In privinta asistentelor de la bebelusi, la fel - (specific iarasi ca eu am avut ghinionul sa prind 14 bebelusi "cazati" in perioada aia) - cam toate erau pe graba, aduceau fata si ma intrebau "va descurcati?"... ce era sa zic , ca nu? :))))

concluzia: si la Arcadia sunt oameni intre oameni.

Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

bam destul de sever tratamentul cu betadina (betadina nu arde o pielicica asa fina ca acea a fetei bebeluslui?) si baneocin.... dar poate daca as zice medicul asa tre sa faci. poate ar trebui sa ceri o a doua parere avizata?

claudia iti tin si eu pumnii!!!!!

ionela ma bag si eu la adunarea mancaciosilor ! mi se pare o idee buna, desi cred ca cine e setata ca nu vrea sa alapteze, nu va fi convinsa nici de o spirala a alaptarii. :))) oricum, este o initiativa f buna. eu mi-am dorit mereu sa alaptez cand voi deveni mama, insa inevitabilile temeri mi-au fost inlaturate tocmai de mame cu gandire pozitiva care alaptau/alaptasera si au binevoit sa incurajeze mai departe novicile al` de mine (auzi mada?).

aseara m-am intalnit in copou cu mada si cu oana.irina (inca o data mi-a parut bine sa va cunosc pe tine si pe bibi Maria). nu prea sunt eu felul sociabil, dar mi-a placut compania altor mame, ar fi fain sa se adune si alte mamici.

Lori fericita mamica cu bibi MARA - 20.08.2011 ora 14:25 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lore, exact despre asta e LLL( La Leche League): ajutor de la mama la mama pentru mamicile care isi doresc sa alapteze si se confrunta cu probleme normale in alaptat. Pentru ele se fac si intalnirile lunare ( sper sa facem si la iasi in curand) si aceste "spirale"cum le spui tu. Ideea e sa se intalneasca cele care isi doresc sa alapteze si sa se incurajeze reciproc.
Nu imi porpun sa conving pe nimeni care nu vrea sa alapteze. M-as bucura sa pot convinge , insa, cat mai multe mamici, ca pot daca vor.. aici e problema.
Despre cele care nu vor, le respect in totalitate alegerea. E copilul lor, viata lor.... Ce ma deranjeaza pe mine, dar sper sa remediez si aceasta situatie si sa nu ma mai supar nici macar pe asta, este ca multe inventeaza scuze pentru ele si pentru ceilalti, scuze nefondate.
De ce nu fac asta asumat , eu nu inteleg. Adica simplu: nu vreau sa alaptez pentru ca nu mi se pare important, pentru ca nu vreau... etc. si gata. Tot respectul pentru cele care isi asuma decizia
A, si ma mai derajeaza ca descurajeaza pe altele care vor... .

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

A, avem nume..... cred. Inca nu e batut in cuie, dar e mai mult decat pana acum

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_de_tzuc spune:

buna!
m-am hotarat sa nasc natural cu epidurala la Arcadia, al doilea bebe , cu dpn 16 oct dar am niste nelamuriri si sigur ma puteti ajuta:
daca bebe face icter fiziologic si trebuie pus la lampa, costa suplimentar?
va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

A, avem nume..... cred. Inca nu e batut in cuie, dar e mai mult decat pana acum

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Dezvaluie-l!!!!!!!!!!!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Mada, cat ai mai asteptat numele si acum nu il vezi? ... la semnatura!

Ionela, e f frumos numele. Daca Maria ar fi fost baiat... TUDOR o numeam. Adica Tudor-Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Loredana, si eu sunt f incantata ca ne-am cunoscut. Pentru noi conteaza mult sa ne intalnim, sa vorbim sa ne impartasim din experientele fiecareia. Micuta MARA e o pisicuta scumpa si mancacioasa. A mea imi pare mare acum, cand o vad pe a ta. Iar Estela deja e domnisoara.

Eu azi am fost la dr ginecolog, la control. Sunt toate bune. Mi-a dat Cerazette. Am si inceput sa le iau. Sper sa ma simt bine cu ele. Mi-a spus ca pot sa fac sport, dar sa am grija la abdomene, sa incep usor si apoi voi putea sa performez.

Mergi la inceput