Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Cu intalneala eu stau pe margine, nu promit din principiu, am mai propus odata, chiar mai multe variante de locuri si n-a vrut nimeni. Asa ca daca ramane clar stabilit, incercam si noi sa ajungem. Dar fara sa promitem. Sambata asta mergem la o nunta, deci exclus.
CARMEN, te intrebasem cum stati cu no-cry sleep, dar nu m-ai bagat in seama...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

pe scurt ca sunt terminata

am fost la medic, prima banuiala infectie urinara, dupa ce au iesit analizele de sange a zis ca e doar o viroza dar ne-a sunat acsa dupa ceva timp(era gata si sumarul) si se pare ca in final e tot infectie urinara(si destul de grava la prima vedere). Asteptam urocultura.
La sange a fost ingrozitot, ce sa zic, nu i-au gasit venele, l-au intepat in ambele maini. Daca mergeti la medlife si vedeti sange pe peretele de la cabinet sa stiti ca e a lui Darius haz de necaz.
Am stat multe ore pe acolo sa faca pisu, dupa ce au iesit alea de sange pedoatra ne-a zis ca sigur nu are infectie ca ieseau leucocitele(parca?) mai mari dar am fost inspirata si am ramas ca sa ii faca totusi si la pisu.
acum luam o gramada de chestii panadol si nurofen pentru febra, un antibiotic general pana iese urocultura, probiotic, urinal, si nu mai stiu...am lista cu ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

si una peste alta i s-a imflat si degetezelul, pare crapat acolo unde se leaga de picior , al cincilea deget s-a umflat..
cand i-am pus sosete cu otet a

fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
La multi ani MARIILOR, MARIANILOR SI derivati!

Zumzu, Carmen, Tunde - insanatosire grabnica va doresc la puiutii mici! (Sper ca n-am uitat pe nimeni si daca am facut-o, va rog scuzati-ma dar mi-e cam somnic)

Hai mai fetelor mobilizarea si intalnirea cu bebeii! Ce naibii! A trecut mai bine de un an si din motive prostesti tot amanam aiurea!
Suntem o familie!
Din pacate si pe mine ma desparte cativa km de voi (mai exact vreo 500) si am fost deja la Breaza acum vreo 3 saptamani, deci poate peste vreo 2 saptamani sa mai venim "prin zona".
Mie mi-ar fi placut mult sa ne vedem toate cu bebeii!
Acuma ramane la latitudinea fiecareia sa incerce sau nu sa faca un oarecare efort si sa mearga al intalneala.

Mimo... bine ca sunteti si voi fara dintisori!
Cat despre incaltaminte eu am gasit ceva sandalute usoare si comode, dar acum de cand s-a lasat mai frigut seara si exersam din ce in ce mai mult mersul biped, am gasit ceva tenesi/ adidasi la Cocodrilo. Ulterior am comandat la o tipa de pe okazii niste adidasi (noi) fainuti rau - maine ii primesc deci revin cu impresii: http://www.okazii.ro/catalog/55543032/adidasi-bebei-lupilu-franta-piele-super-pret-.html.

NU mai stiu ce trebuia sa mai adaug... am raspuns in gand!

Noapte buna~!~!~!



Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

zumzu imi pare rau pt Dariusel frumusel...mititelul...bafta cu urocultura, sa nu fie asa grav
roxx ti-am raspuns in legatura cu no cry solution...o sa caut mesajul ca mi-e lene acum sa scriu
irinuka ar fi super tare sa vii este 2 sapt pe la noi...sigur punem de o intalneala...adik eu vin
madalina tineretului suna si bine !

Mai sa stiti ca eu mai am loc de o mamica + bebe + carut...asa ca cine sta prin sect 4 sa imi zica !

Al meu andrei a adormit la 21 si de atunci se trezeste aproape din ora in ora...mititelul...mama lor de dinti...are 4 zile de cand se vede al 4-lea si tot nu mai iese

doloress vazut poze pe fb...sunteti neshte fromoshi, ca de obicei..mi-a placut muuuuuuuuuult peisajul de acolo ...superb ! de vis ! mi-ar placea sa am si eu asa o "tara"

maine sun dr...nu imi place deloc raguseala, mucii si febra asta !

somn usor

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

deci carmen,loutzy..voi vreti sigur.hai sa ne stabilim o zi in cursul saptamanii si un loc si poate mai vin si alte fete daca e totul sigur..
pupy Andreiutu sa treaca

poze Tudor



cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Neataaaaa!!!

Haideti la cafea, cafea, cafea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani pentru Marii mici si mari, pentru ieri!

La multi ani Anele frumoasele (de Lorich, de MariaG si de Wudy) si cele mari daca sunt!

MUlta sanatate DARIUS! Sa speram ca nu e nimic grav si trece repede.

Nici noi n-avem dintisori, Patrick avea vreo 4 la varsta lui si era si nascut prematur. Dar nici nu ma grabesc prea tare.
Ieri l-am tuns, nu-i placea sotului cum ii sta parul! Si l-a dus la salon, l-a pus pe scaun, cu o pelerina in jurul gatului, am ras de m-am prapadit. Ca era scaunul ala imens, pelerina imensa si in capat cu un capsor mic si rotund ca o biluta. Cel mai greu a fost sa stea locului ca se tot intorcea dupa nenea care il tundea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Ma mai primiti?

eu vin asa mai rar, mai rar, din ce in ce mai rar
dar va citesc la max, citesc mult din urma dar nu ma las pana nu termin
aseara am recuperat tot

Aveam si eu sa va spun cate ceva ca oricum la ora asta cred ca decat eu bantui pe forum

In primul rand multumim pentru urarile de ieri. LMA si din partea noastra (chiar daca cu intarziere) tuturor Mariilor, Marianelor!

Si la multe lunite inainte puilor de 9....si pentru Anais a mea la fel, o iubeste mama mult, mult , mult

In al doilea rand sanatate multa copilasilor bolnaviori. Sa le dea Dumnezeu multa sanatate si voua putere sa-i ingrijiti si sa fiti alaturi de ei.

Simo felicitari pentru casa, s-o stapaniti sanatosi si fericiti!

Roxx bafta si voua!

Intreba cineva cum se recolteaza pisu (daca o mai fi de actualitate intrebarea) - noi am recoltat in ultimul timp de mi s-a urat. Dupa ce face pisu in pungulita aferenta, cumparata de la farmacie se tranfera in recipientul steril tot de la farmacie luat. Din cate mi s-a spus mie pisu trebuie sa fie cel de noapte, este mai relevant decat un pisu oarecare din timpul zilei

Eu ii dau fetei fier ( Ferrum Hausmann) deja de trei saptamani. Ni s-a recomandat in urma analizelor de sange. Si nu s-a constipat deloc, deloc. Daca atunci cand era bebelus treceau 10 zile si nu facea nimic, acum de cand mananca mancarica face si de 3-4 ori pe zi. Sau o singura data, depinde....insa nu trece ziua sa nu faca...
Am inceput progresiv, de la 2 la 10 picaturi intr-un interval de doua saptamani. Dupa fier incerc sa-i dau suc de portocale vreo 50 g dar ea nu bea decat rar atat

La discutia despre invatatura nu ma bag prea adanc pentru ca dupa parerea mea indiferent de sistem cine vrea invata si cine nu vrea nu invata

Despre mine/noi, eu am inceput serviciul joia trecuta, de luni am si fost trimisa prin strainataturi la sedinte, aseara m-am intors.
Imi este foarte greu s-o las acasa in conditiile in care eu m-am ocupat de ea in proportie de peste 90% inainte sa ma intorc la munca
Cum eu alaptez inca, prietena mea cea mai buna a fost pompa in aceasta calatorie.
A fost infiorator zilele astea fara ea, am plans de numa...ea insa nu a plans dar suspina foarte mult si in somn si treaza fiind
Dupa ce m-a vazut ieri nu a mai vrut nici sa doarma, nici sa manance :) Iubita mea...

Noi aceeasi problema cu greutatea o avem, suntem mici, mici, la 7 luni aveam doar 6.500
Mananca foarte bine insa daca intr-o saptamana ia 300 de g in urmatoarea da jos 400
nu mai stiu ce sa-i fac , ceva nu cred ca-i in regula
Astept pediatra din concediu ca ne-a venit al treilea set de analize de urina...le-am repetat pana nu am mai putut...sumarul iese bine, urocultura negativa dar la comentarii ne spune mereu sa repetam analizele...niciodata nu spune sa iau legatura cu un medic specialist.
Deci astept pediatra sa vedem ce spune...
Analizele astea de urina ne-au fost recomandata pt ca au suspectat-o de infectie urinara...ma rog, vom vedea

Mai erau multe de spus dar am uitat
si oricum m-am intins super mult
Trebuie s ama pregatesc si de munca....va citesc la noapte si sper ca maine dimineata sa pot trece macar sa va salut



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Neata si de la mine, si multam de

In primul rand, LA MULTI ANI Mariilor, si Anelor pentru ieri si azi, precum si bebelinilor de 8 si 9!

Am citit foaarte putin din urma, si as avea niste Gica-Contrisme Zikiene (e recenta latura asta) in legatura cu doua subiecte.
In primul rand, exista alimente care contin mai mult fier decat carnea - soia, lintea, unele nuci, pestii grasi - dar avantajul fierului din carne este ca e mai repede asimilabil de catre organism. Totusi, exista alimente care favorizeaza absorptia mai rapida a fierului in organism- in special cele care contin vitamina C.
Eu sunt vegetariana si am talasemie minora, de exemplu, dar analizele mele nu au fost niciodata mai ciudate decat ale altui talasemic carnivor. Nu vreau sa instig pe nimeni la nimic, zic doar. Inca imi amintesc de povestea lui Anka-Maria cu celebrul homar ucis de catre un sot brutal - ei bine eu nu-s asa, fiecare mananca ce crede de cuviinta si ce ii prieste, voiam doar sa ridic vegetarianismul de pe cojile de nuca de la colt.

in al doilea rand, un subiect tare drag mie priveste povestile pe care le spunem copiilor. Eu ii spun Flaviei povesti din totdeauna, inca de cand era bebelus, si la 2 anisori a povestit capra cu trei iezi ca un pro! Dar nu asta e subiectul. Ideea e, pe scurt, urmatoarea:
Copiii inteleg foarte bine sintagma "a fost odata ca NICIODATA" si nu au nici cea mai mica intentie de a CREDE ce se spune in povesti. De aceea, de pe la 5-6 ani, cand incepe prima adolescenta, cand copilul isi gaseste diferentele si incepe Oedipul, povestile ii linistesc pulsiunile si ii dau de inteles ca ceea ce simte e perfect normal. De aceea, in majoritatea povestilor, fetitele au o mastera, mama lor adevarata a murit. Asta pentru ca ele, in competitie fiind cu mama, incep sa o perceapa altfel, ca pe o mama vitrega, care incepe pe deasupra sa le puna si interdictii. Asadar, este ok ca ea sa moara, sa restabileasca ordinea din subconstientul copilului. Jucandu-se cu latura asta subconstienta, lasand-o libera, copilul isi poate permite orice prin intermediul eroilor lui din poveste. isi da seama ca si altii trec prin asta. Dar, ce e cel mai important, este ca MEREU povestile sa aiba un final corect, justitiar, si fericit.
Fetitele se regasesc in printesa care trebuie sa isi ASTEPTE printul, sau sa-l cucereasca prin tot felul de talente, si nu sa viseze la tatal ei, care este al unei alte femei (de obicei rele, iar tatal orb la rautatea ei). Toate povestile au o tenta sexuala care pregateste terenul pentru pubertatea copilului. Piciorul Cenusaresei pe care se mula la fix pantoful, pe cand celelalte surori si-au mutilat cate ceva, si le-a curs sange, e un exemplu. Faptul ca Alba-ca-Zapada, Frumoasa din padurea adormita, si altele, au stat intr-o stare de latenta, pana cand a venit un print si le-a sarutat cu dragoste, tot asa. Simbolizeaza asteptarea for the right one, si - mai mereu- dezlipirea de casa parinteasca, de tata, care nu are mereu loc in cele mai usoare conditii.
Nu pot sa ma lungesc prea mult, dar vreau doar sa va spun sa nu va temeti de povesti! Oricat de bizare ar parea unele pasaje, atata timp cat respecta anumite reguli (fara cruzime gratuita, happy-end, eroul pozitiv ia tot, cel rau nimic, etc) sunt foarte bune pentru copiii peste 4-5 ani.
Cat e mic, i se pot spune ALTE povesti, dar nu neaparat cele de mai tarziu intr-o varianta diluata, pentru ca ii putem bulversa. Bineinteles ca unui copil de 2-3 ani nu i se vor spune aceleasi povesti, pentru simplul motiv ca nu le va intelege asa cum trebuie. Dar mai tarziu, ce este foarte interesant, e ca va cere obsesiv una si aceeasi poveste, timp de vreo luna, doua, tocmai pentru a auzi, mereu si mereu, ca e normal, firesc, in firea lucrurilor, ca el sa simta anumite lucruri, sa fie confuz, dar ca la sfarsit va reusi, ca mama, ca tata, ca eroul din poveste, sa treaca peste ele, daca are o anumita conduita, daca respecta anumite reguli de morala si bun simt.

pfff, sper ca nu v-am plicti. Acusi plec la loc in barlog pentru ca am o lucrare de tradus si imi ia muuuuuuult timp....

Daca e cineva interesat, azi are loc targul de joburi francofone. Dati PM daca va intereseaza. Sunt 6 exponenti am fost ieri si am plecat cu fix 6 flyere si un Bic - frantuzit

O zi frumoasa tuturor! Scuze pt greseli, nu am timp sa mai recitesc!

si daca e de o intalneala, eu ma bag cand o fi totul stabilit. Doar ca abia de saptamana viitoare, acum sunt overwhelmed...

sanziana, de doi pestisori flavia- 19.03.2006 si felix- 26.02.2011
din cuibusor

Mergi la inceput