Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(75)
Raspunsuri - Pagina 10
Mimo spune:
Mie mi-ar placea sa fac un curs de croitorie. Am destule notiuni, am si exersat, dar mi-ar mai trebui ceva la finisaje. Plus niste timp Eu am invatat sa croiesc si sa cos in scoala generala la lucru manual. Am avut o tipa super. Era si priceputa in ale croitoriei si deosebita ca persoana.
Roxx, ce limbaje de programare vrei sa inveti? Primul meu job a fost pe programare. Am stat un an. Am cam pierdut vremea p-acolo. Apoi am schimbat si locul si profesia.
Luca Alexandru, mica mea comoara
missmj spune:
mirela moamaaaaaa cat talent are femeia aia la decorat torturile...foarte tare ! as vrea sa ii cumpar mamei de ziua ei tortul ala buchet de margarete, cred ca i-ar placea la nebunie !
mimo te cred ca te=a durut inima, si eu am cunoscut durerea asta de cand il am pe andrei...de fiecare data cand e bolnavior sau cand ma gandesc ca ma intorc la munca, efectiv ma doare inima ! cu incaltarile, nu sti ce sa iti zic...am auzit ca in niciun caz nu sunt bune incaltarile cu siret. pt afara sunt incaltarile speciale de bebe, pe glezna, iar in casa eu o sa ii iau sosete d'alea cu talpa antiderapanta si botosei pt cand se va face mai frig ! zic bine, mamici cu experienta?
angie si eu am tetine 6+ de la avent, dar sunt pentru lichide subtiri...laptic, ceai, etc.cutia are 4 picaturi . pt lichide mai groase are 3 bule asa din ce in ce mai mari ! multumesc oricum
Intrebare : ce paste fainoase pot sa ii pun lui andrei in ciorbita ? pana acum i-am pus orez, dar s-o fi saturat !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
angieangie spune:
Carmen....cu mare drag..ai gasit pana la urma cum vroiai tu?pup Andreiutu
mai e o zi si vin la Bucurestilansez inca o data ideea de a ne vedea cu bebeii intr-un parc ceva..
pup cu mult drag toate mamicile
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
bebelusi spune:
Missmj eu ii pun si taietei normali.
Mie mi-ar placea sa fac un curs de bijuterii, sa mai invat una alta, nu m-as satura niciodata de facut bijuuri
Nkci Irina nu sta singura deloc, de-aia i se spune si terorista , nimeni nu vrea sa stea cu ea, ca te termina, vrea numai in picioare
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
missmj spune:
angie am gasit, multumesc.
Pai daca tot ajungi in bucuresti, hai sa punem toate de o intalnire.
Ce ziceti de sambata ? eu am stabilit ziua, voi stabiliti locul...oriunde, ca oricum eu trebuie sa iau masina sa ies din praful meu .
missmj spune:
totusi cred ca IOR ar fi cel mai bine ...
Dedicut spune:
Fetelor, am o intrebare.
Ati fost vreuna dintre voi in situatia in care bebe refuza sanul din cauza dintilor? De aseara nu mai vrea nici sa-l vada, am crezut ca e schimbat gustul pentru ca de doua zule mi-a venit ciclul dar m-am muls putin si i-am dat cu lingurita si asa il bea.
Daca ati patit asa a fost temporar sau e posibil sa se si intarce din cauza durerilor de dintisori?
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011
Lorich spune:
incep cu sfarsitul (a ceea ce am citit)
Dedicut sa stii ca din pacate (sau din fericire pt unii), unii bebei se intarca singuri pe la varsta asta 8-9 luni; din motive de dinti nu se intarca; intr-adevar, Ana pe la 4 luni papa mai putin si mai rar, niic nu a luat f tare in greuatte, si s-a dovedit a fi din cauza dintilor. Dar ti-o spun eu, indiferent cat ii doare prefera sanul/ bibe, nu solid cand au ceva dureri. Poate e doar o faza, acuma..depinde ce-ti doresti, nu stiu ce sa-ti urez.
Loutzy "lacrimatie" la Tnuva: un lapte integral in termne gata branzit si stricat, deja ma panicasem, ca mai avema 3 sticle cu acelasi termen, dar nu, o fo' doar un accident.
Bebelu sarumana de idei de retete cu orez, culmea ca a manacat fifi, chiar cu 2 gauri in gingii, azi i-am lasat ce ramasese de ieri, cu carnita, a papt destul de bine.
Mirela ce nebunie acolo!!!! Ce talent!!
Mie mi-ar palcea sa fac curs de bucatari, de HR..de multe, multe ...dar cica nu mi se aproba"de sus".
Pufoasa Laura asa zic si eu, mai bine ii dau zilnic carnita si ou, 10 picaturi mi se pare soc, nu alta!!!
Va pup, ma duc sa scot blatul!
Lorich spune:
aaa..zumzu cum mai sunteti? Mai are febra? Ziceai ca au trecut 3 zile..si nici urma de bube?
intreb si eu ce a intrebat roxx ai permis? Nu te bagi la un Herastrau?
mirela2 spune:
ieri am auzit de tip aia, la niste mamici in parc
cand am vazut ce face....mama mama
si noi venim la intalnire,mai ales daca se tine in IOR...si facem si poze
cine mai vine?????
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi