Am o colega care s a inscris in toamna la un liceu din bucuresti )elie radu daca nu ma insel) la cursuri seral.Din cate am inteles in bucuresti nici un liceu nu mai are cursuri ff.Ceea ce mi se pare o prostie pentru ca le taie elanul tuturor celor care ar fi vrut sa si tremine studiile indiferent de varsta.Eu am avut colegi la ff de la 30 de ani in sus care isi doreau cu ardoare diploma de bac ce a devenit indispensabila daca vrei un loc de munca cat de cat decent.
Alte detalii nu mai am.DTiu ca inscririle la seral se fac in vara dupa corijente parca.Se dau niste teste si atat
Exista in bucuresti licee particulare unde se tin cursuri de ff sau seral contra cost.Ajunge undeva pe la 1000 de ron pe semestru.La unele mai mult..la altele mai putin.
Buna! ma numesc maria, am 23 de ani si vreau sa ma inscriu anul acesta la seral/fara frecventa pt a-mi continua studiile.am terminat 10 clase, am renuntat la jumatatea clasei a 11a. locuiesc in bucuresti si chiar am nevoie de informatii de la cine are cunostiinte in domeniu.imi puteti si scrie la adresa de mail marika200999@yahoo.it.multumesc mult!