Strumfi&prichindei iul-aug2011(3)SANATATE GABRIEL!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Alexia, Florina si Laurasa speram ca nu o sa stam ca liliecii la noapte. Poate ne mai lasa si pe noi bebeii nostri sa dormim! Laura te rog mult sa te detasezi de toate stresurile, ca micutul Alex le simte pe toate!
Cereline multumesc de raspuns. Adevarul e ca mi e greu sa tin regim. Ador salatele cu rosii si fructele!! Eu fiind vegetariana ar trebui sa mananc doar cartofi. Nu stiu, te rog, da mi o idee ce as putea manaca astfel incat sa fie diversificat. Poate oi incerca! Te admir!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Mihahegarty,Maya are 60cm si 3,200grame!Intradevar eu tin regim,nu mananc ructe si legume crude,evit tocaturile si vad ca dau rezultate,nu avem colici deloc,sa speram ca o tinem tot asa!
O seara placuta !mamicile!

O lungana si o slabuta! Imi are doar 54.5 cm si 4,380 kg! A ta chiar e slabuta tare la 60 cm. Imi a avut la nastere 3.300 kg si a ta are la doua luni 3,200 kg.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

am uitata sa ma laud azi am probat toate perechile de blugi/pantaloni dinainte de sarcina ...intru in toate !! chiar aveam o problema cu asta , eram ferm convinsa ca am sa arunc cel putin jumatate din ei

de buburuza Ruxandra Ioana

Bravo Alexia, ai tinut regim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

am uitata sa ma laud azi am probat toate perechile de blugi/pantaloni dinainte de sarcina ...intru in toate !! chiar aveam o problema cu asta , eram ferm convinsa ca am sa arunc cel putin jumatate din ei

Bravo Alexia, ai tinut regim?

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

nu am tinut nici un regim ca la mine ( stiu dinainte de sarcina) tin 1 luna regim si in 2 zil pun la loc . La mine a fost o treaba tare ciudata cum a perceput organismul sarcina, pana in luna a 6-a nu am luat nimic si am terminat cele 9 luni cu +5.5 kg, am ajuns din spital cu -6kg si acum am - 10 kg fata de finalul sarcinii. Sper ca am fost coerenta...s-a trezit mandra si are chef de agitatie
Anaemi pai cred ca o imbrac gros si pe balcon doarme ca a inceput concertul deja

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Si cu tigarile, nu te supara pe mine, dar eu zic ca si astea il agita daca-l alaptezi Ai incercat tigara aia electronica? Habar n-am pe ce principiu functioneaza, dar ma gandesc ca o fi mai putin invaziva decat tigarile normale.

Eu sunt anti tutun rau de tot si nu suport deloc, deloc fumul e tigara. Simt ca ma sufoc (pe bune) cand mai tec pe langa cineva care fumeaza si mai "iau un fum" . Nu mai am aer , ma inrosesc si tusesc f rau . Deci sunt f anti tutun

Si eu sunt anti tutun rau de tot. Mie de la practica spirituala mi se trage (meditatia vipassana). De acolo sunt si vegetariana. Eu nu am mai pus gura pe alcool de la 16 ani. Deloc! Singurul lucru de la care nu ma pot abtine si din nefericire are alcool, e tiramisu! Cu tigarile, imi aminteste si de mama mea care pur si simplu nu se lasa de tigari nici pe patul de moarte si de aia mi e ciuda pe ele!!! Dar fiecare face ce vrea!

Mergi la inceput

Gabriel, Matei,Tudor si Natalia !

Mergi la inceput

Alexia esi totala cu dormitul pe balcon! Si apropos de zile de nastere, Alexia tu nu esti pe listuta. Cand e ziua ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

oooo, pai eu am fumat 13 ani si m-am lasat fara nici o problema. NU m-as reacpuca pt nimic in lume, eu eram satula, bani aruncati. Oricum alegerea e a fiecaruia, eu una nu merg in case de fumatori mai ales cu copii mici.
P.S. oricum aici multi se lasa de fumat ca pachetul e $8 si nu exista loc public, bar, club, restaurant unde sa e poate fuma.

In legatura cu alcoolul, eu nu beau, nu m-am imbatat niciodata si singurul alcool consumat de mine e cel din bomboanele de ciocolata. Va dati seama ce soc pe mine cand m-a tras politia pe drepate pt viteza si a simtit d-ul politist miros de alcool. Eu consumasem 2 bomboane cu rom, m-a dat jos din masina, m-a pus sa umblu drept, saimi duc mana alternativ la nas...pana m-am enrvat ca ma facea de rusine in mijlocul strazii

Laura, incearca sa te linistesti, totul va trece si va veti revenii la normal

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Si eu sunt usor stresata ptr ca Duminica avem botezul, din fericire musafirii vor veni abia de sambata si sa sepram ca voi reusi sa nu-l dau prea tare peste cap pe bubu mic.

Pe mine insa ma stresaza rau crizele lui de plans, ma gandesc ca daca-mi face asa la Biserica trebuie sa oprim slujba ca are niste plamani de nu se mai intelege om cu om .

Vedem ce ne zice astazi pediatra, sunt tareeeeeeeee curioasa .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza...
Pufi bafta azi la doc!sa ne dai de veste...

Laura calma mama!

Miha vezi k ai inteles gresit, Maya de cereline are 5,200 si 60 de cm sau a scris cereline gresit,3,200 a avut la nastere...

noi pe aici...botezul probabil in oct cred ca pe 15 sau 16,si dupa slujba vom merge la un restaurant,suntem 20 de persoane si majoritatea suntem ink in doliu,asa ca fara petrecere,acolo fiecare comanda ce vrea,vom avea si tortulet si gata....imi pare rau,dar nu ma simt in stare sa fac petrecere,si sigur nu m-as putea distra!

Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)

Mergi la inceput