Prietene la bine si la greu - 134
Raspunsuri - Pagina 9
miany75 spune:
salutare tuturor!!!
multumim de urari si felicit si eu ceilalti sarbatoriti(e)ale zilei!!!La multi ani cu multa sanatate!!!
nici nu stiu cu se sa incep ....desi citesc aproape zilnic ,nu apuc sa postez nici un mesaj...
deci:
1. vreau sa le urez acomodare usoara primilor nostri fulgusori-gradinari,iar mamicilor lor multa putere si cat mai putine lacrimi...vad ca per ansamblu ,totul decurge binisor si fulgusorii nostri se dovedesc a fi niste firi sociabile!!! bravo,mamicilor ptr.treaba bine facuta!!
2. multa sanatate celor care sunt bolnaviori!!!
3. ma bucur sa vad ca au reaparut unele fete,care credeam ca ne-au uitat:mami.ilinca,dozz,pirelia ..mai asteptam si altele!!
dana iti doresc sa reusesti sa tii in frau DZ si totul sa mearga struna pana la final!!! pan'la urma e sigur baietel? v-ati gandit la nume?
monis imi pare rau de incidentul cu dintisorul lui Iuli-gradinarul...si ptr. raspuns...sper sa nu-mi puna bete in roate minunata conducere!!! legat de aniversare,inca nu am stabilit nimic..trebuie sa vad cum rezolv lucrurile la munca si trebuie sa ne gandim la o locatie adecvata ca suntem ...cam multi..si mari si mici,iar cei 48 metri patrati ai apart.sunt insuficienti(mai ales ptr.cei mici)
Ionela bafta la controale!!
Dankutza sper din tot sufletul sa iasa lucrurile asa cum va doriti!!!Hang in there!!!
trimit si revin cu detalii despre noi...sper..
Ancutza_Bro spune:
heiii...i'm back
ci faciti?
La multi ani Mariilor !
Noi am aterizat ieri dupa amiaza...nu ne-am mai oprit in Bucuresti decat pana la pranz, apoi am luat-o incet spre casa...Sabina s-a comportat nesperat de bine pe drum
Acum descarc pozele pe calculator si Sabina imi tot repeta la fiecare poza pe care o vede "baie-baie"
aici e intalnirea de la Bucuresti, unde sa mor io daca am vazut vreo vedeta , dar mamici faine am intalnit vreo 5 , de Lila m-am indragostit si am aflat ca e numele ei real, eu il credeam nume de cod gen Santiago ,iar aici sunt cateva poze din vacanta
Monis a-propos de stari naspa la copii, te-ai uitat in gurita la Iulian? ca eu in prima zi de vacanta am descoperit doua masele proaspete , deci avem 6 acum, pun pe seama lor starea apatica a Sabinei din ultimile 2 saptamani
edit: mi-am adus acu' aminte...imi pare tare rau de incidentul cu dintisorul, sper sa nu fie nimic grav
Pirelia bine ai revenit la noi
am un milion de lucruri de facut/despachetat, dar nu am nici un chef...si mai e si sarbatoare azi
ne mai povestim diseara ca acum s-a trezit mandruta mea, care, a inceput sa vorbeasca tot mai mult
la toata lumea
cristina_boc spune:
Salutare,
Eu stau cuminte in camera mare si astept ca soacra sa-l culce pe Andrei. Inca aud povesti din dormitor........
Dupa aproape 2 ani, am trecut si eu azi pe la servici. Am fost tare nerabdatoare sa-mi vad colegii, biroul etc. Dupa salutarile de rigoare, (am dus si o mica cinste) colegii au si inceput sa se planga de servici, sefa, program de lucru etc... Asa ca sunt tare dezamagita. AM vorbit si cu seful putin mai mare (la noi sunt o gramada de sefi peste sefi...),
.
;
;
A trecut vreo 2 ore de cand am inceput mesajul, si bineinteles ca nu reusesc sa-l termin, Andrei nici vorba de somn, plecam afara........
O dupa-masa frumoasa!
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 dana iti doresc sa reusesti sa tii in frau DZ si totul sa mearga struna pana la final!!! pan'la urma e sigur baietel? v-ati gandit la nume? miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Multumesc Miany! Baietel este 100%...daca am facut amniocenteza, mi-au putut spune sigur. Ne-am gandit si la nume...numai ca nu ne-am decis
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 28+ cu
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana n.
Multumesc Miany! Baietel este 100%...daca am facut amniocenteza, mi-au putut spune sigur. Ne-am gandit si la nume...numai ca nu ne-am decis Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 28+ cu |
mai e timp oricum...mereu am fost curioasa in ceea ce priveste numele copiilor...cum auzeam de vreo cunoscuta ca e insarcinata sau are copil intrebam de nume...
dana n. spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miany75
mai e timp oricum...mereu am fost curioasa in ceea ce priveste numele copiilor...cum auzeam de vreo cunoscuta ca e insarcinata sau are copil intrebam de nume... miany fericita mami de DAVID ANDREI |
Sotul meu vrea Lucas, eu Sebastian sau Darius La David a fost decizia mea...parca de data asta l-as lasa si pe el sa aleaga. Doua nume sunt excluse.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 28+ cu
miany75 spune:
acu pana nu uit ..puteti sa ma ajutati putin ?!...mai stiti prin ce capitol s-au scris retetele cu prepararea catinei?...de zapacita ce sunt am uitat sa-mi pun un semn de carte
si acum despre noi...nici nu stiu cu ce sa incep cu cele pozitive ,cu cele negative?!...cred ca incep cu partea pozitiva (ca imi face bine la moral): dupa cum stiti suntem maestri la povesti, a inceput sa faca frazesi scoata diferite 'perle'...cateva mostre:
"dechide mama usa,sa plece David la tine in camama","cine vine? tata vine de la munca,cu masina skoda"...din categoria perle"doamne-doamne, a apins becu'pe luna"; "nino-nino nu mai ale benzina,nici motoina,ia de la foenul lui mama (i-am zis ca are un motor si face vum-vum ca si masina" ; intr-o zi a facut kk asa mai deasupra olitei,stand pe vine si s-a prelins pe marginea interioara a acesteia (scuzati detaliile) la care el:"mama,kk ca un cocodil"...
deschide usile apasand pe clanta (nu prea ajungea pana acum),mananca singur mancarurile care ii plac,celelalte asteapta sa i le dau eu si nu mesteca(,) cu prea mare convingere,multumeste pentru masa sau cand cineva ii da ceva,spune "te iog" cand i se cere,e indragostit de "macaiale" si tot ce inseamna utilaje de constructii...se joaca mult singur ,inventeaza jocuri,adora sa se ascunda si ne cheama la joc...mai nou,ii place "puzzle-ul"...jocul cu apa e departe printre favorite( nu-l dam dus de la baie,indiferent cat sta): se aseaza pe burta in cada si face "baldabac",sta pe spate si da din maini(mai putin,ca se sprijina pe coate) si picioare, se spala singur pe fata si maini,cand are chef si stie ca re e prosopul ptr. fata si care e ptr.fundic ..etc..etc...etc...
ufff...si acu cele 'negative' sau mai putin bune : nu prea are rabdare sa termine masa; cand nu vrea sa coboare scarile se aseaza in fund si cere "vei la mama in biate" si staaaaa...si staaaa...; nu prea vrea sa-mi dea mana si se lasa jos (uneori) daca il prind mai energic...; si ce ma deranjeaza cel mai tare e ca a devenit tare artagos ,ca sa ma exprim diplomat; daca cineva ii invadeaza "spatiul intim",ii ia vreo jucarie sau il deranjeaza din joaca lui ....vrea sa loveasca si chiar loveste daca nu sunt pe faza (imi vine sa mor de jena si de ciuda )...de cele mai multe ori,ajunge sa-i vad privirea si-mi dau seama ce are de gand...desi ,i-am explicat ca nu e bine ce face,ca se supara copiii pe el,ca fiecare trebuie sa se joace pe rand cu jucariile ,nu pare sa realizeze ce-i spun ... de multe ori ,am senzatia ca vorbesc cu peretii ...e o schimbare radicala ,in urma cu cateva luni nu protesta daca cineva se apropia de jucariile lui sau i le lua din mana...acu e different story...ufff...stau si ma intreb am gresit eu ceva sau tine strict de asa-zisa perioada a "teribililor an"....anyway,lucram la capitolul asta si sper sa vad imbunatatiri ca rabdarea mea "scartaie" bine de tot mai nou...
la capitolul sanatate ,stam relativ k..zic relativ ptr. ca am constatat ca are tendinta de a calca cu varful spre interior ,i s-a si deformat usor pantoful stang indeosebi...iar cand sta cu picioarele apropiate are asa-numita pozitie "genu valgum" adica picioare in forma de "X"....urmeaza sa facem un control ortopedic ,sa vedem daca si ce masuri trebuie sa luam....el sta tare mult pe genunchi cand se joaca..
v-am facut un up-date...sa ajunga ptr.un an...
P.S scuzati eventualele erori,nu mai editez ca trebuie sa fac ceva de papa ..ca acus se trezeste...
-ici la toata lumea!!!
magdaz_ina spune:
La multi ani Mariilor / Marianilor!
Facem si noi cinste fiecaruia dupa preferinte !
rares - clipe in spirala norocului
magdaz_ina spune:
Despre incidentele din parc: am patit-o si eu cu Iarina cand era micuta: a fost muscata de spate de un baietel de 2 ani asa de tare incat i-a dat sangele si cicatricea a ramas vizibila timp de un an. Pur si simplu Iarina statea in picioare langa carucior, baietelul a venit alergand la ea, a muscat-o si a plecat in fuga la parintii lui. Fara nici o alta interactiune intre ei, fara sa se cunoasca.
Am fost atat de socata la momentul respectiv incat am intrebat-o pe mamica baietelului de ce nu m-a avertizat despre intentiile baietelului sau, pentru ca parintii lui mi-au spus ca acest comportament este unul frecvent pentru copilul lor. I-au dat lacrimile si mi-a spus ca nu are ce sa faca, nu poate sa spuna ca baietelul ei musca... doar nu e caine...
M-am linistit dupa o mica documentare cand am aflat ca varsta de 2 ani este o varsta dificila care iti rezerva si astfel de surprize. Copiii pot fi surprinzatori de violenti, in mod neasteptat. In cazul nostru agresivitatea baietelului a fost explicata de parinti prin faptul ca inca nu vorbea si prin faptul ca sora lui de 7 ani nu impartea jucariile cu el.
M-am gandit ca pe viitor trebuie sa fiu prudenta in relatiile Iarinei cu alti copii pentru ca pot aparea surprize neasteptate.
Totusi, am ramas cu impresia ca eu, daca as fi stiut ca fiul meu are astfel de reactii, as fi avertizat ceilalti parinti, fara sa fac comparatie intre un caine si un compotrament normal pentru o anumita varsta.
Am ramas totusi suparata pe acea mamica care a permis cu buna stiinta ca fiica mea sa fie ranita de fiul ei. Avand in vedere atitudinea protectoare fata de fiul ei nu cred ca ea ar fi fost prea intelegatoare daca situatia ar fi fost invers si fiica mea ar fi fost agresiva cu fiul ei.
rares - clipe in spirala norocului
Dozz spune:
am donat si eu. ufff! din 2010 pana acum au reusit sa stranga 10% din costul operatiei doar...