Prietene la bine si la greu - 134

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fetelor, cand aveti putinta, va rog sa cititi aici. Multumesc

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Multumim de urari!
Si noi spunem: La Multi Ani, Mariilor mici si mari!

Niste prajiturele? niste saratele ceva??? Un suc?
Hm, aici sunt mai putine mamici alaptatoare asa ca lasam si chestii cu grade....
Pana una alta eu ma pregatesc sa merg la medic sa-mi fac ordine in ganduri

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

gabitza, ce e ala pds?

personal development skills.. e un soi de autoevaluare,povestesti ce faci, ce procent din timp iti ocupa, ce ai vrea sa faci, ce te recomanda , ce ai vrea sa dezvolti la tine, alte domenii de interes... corectata de superiorul direct...conteaza la cursuri, salariu,promovari sau invers....job rotation

mami de gemenasi

poze

aha, merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Te asteptam cu vesti bune de la medic, Ionela!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, cu multa sanatate!

Imi pare rau, Dankutza, de evolutia asta. Poate totusi o sa reusiti si doar cu tratament pt IA, tin pumnii stransi!

Intrebare pt fetele cu catina: daca le dam copiilor frecvent cateva bobite de goji, nu e un efect similar? Ca mie mi s-au parut f asemanatoare la efecte catina si goji. Ma intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Buna fetelor, va mai amintiti de mine?

La multi ani! sarbatoritelor de azi si o viata minunata alaturi de mogaldetelor voastre.

Desi m-am rupt de mult timp de forumeala va spun sincer ca mi-era un dor nespus de voi si de conversatiile voastre. Izolarea mea sper sa fie deja intrun trecut pe care sa-l uit repede si daca doriti sa ma reprimiti in randurile voastre imi propun sa fiu o prietena buna si nu doarna care sa intre sporadic pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

La multi ani de Sf. Maria!!!

Pirelia, bine ai revenit la noi. Asteptam sa ne mai povestesti despre voi.

Ionela, sa vii numai cu vesti bune

Dankutza, imi pare rau Dar poate daca reusesti sa te detasezi putin (stiu ca este greu) Dumnezeu are ceva frumos rezervat ptr voi. Ai vazut cum a fost la mine...

Monis, voi dona si eu ceva ptr frumusetea mica.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Buna fetelor, va mai amintiti de mine?

La multi ani! sarbatoritelor de azi si o viata minunata alaturi de mogaldetelor voastre.

Desi m-am rupt de mult timp de forumeala va spun sincer ca mi-era un dor nespus de voi si de conversatiile voastre. Izolarea mea sper sa fie deja intrun trecut pe care sa-l uit repede si daca doriti sa ma reprimiti in randurile voastre imi propun sa fiu o prietena buna si nu doarna care sa intre sporadic pe forum.

Mama cu program prelungit

Bine ai revenit si hai sa ne spui cate ceva despre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi A intrat curioasa sa mai citesc impresii de la gradi ale puilor mici Sper ca s-au mai acomodatIn alta ordine de idei, am citit un topic pe DC si mi s-a parut extrem de interesant(va las link-ul mai jos). Voi v-ati confruntat cu asa ceva prin parc? Si daca da, cum ati actionat/reactionat? Noi deocamdata am patit doar o faza cu un impins si o tentativa de palmuit din partea unui baiat de aprox. 6 ani insa spiritele s-au calmat dupa ce atat eu cat si mama baiatului am intervenit cu calm si le-am pus sa dea mana ca baietii,i-am angrenat intr-un joc cu mingea si totul s-a finalizat cu bine si fara violenta Va las l8ink-ul, sunt postari extrem de interesante:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164504&whichpage=1Incerc sa revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Dana.n, many-bani, multumesc de primire.
Oana cea incapatanata si frumoasa a inceput cresa de luni si pana acum s-a comportat rezonabil si contrar tuturor asteptarilor. La cat este ea de mamoasa ma speriam singura ca nu va accepta cresa si-mi va trebui mult timp pana va intelege situatia aceasta. Dar este o cumintica papusa mamii si plange foarte putin cand o las in mainile ingrijitoarelor. In 5 minute a uitat de mama si se joaca sau asculta cantecele. Reactia ei cand ma duc sa o iau imi umple sufletul de bucurie si ma incurajeaza pe parcursul intregii zile cand imi sta mintea doar la ea.
Eu astept sa incep munca. Nu am vrut sa fac acest demers pana acum pentru ca asteptam ca Oana sa se invete putin cu cresa si sa nu fiu nevoita sa cer invoiri peste invoiri, desi locul de munca imi ofera o anumita libertate de actiune. Dar, cel mai important, ma bucur ca am iesit din izolare (impusa de anumite situatii si suportata cu greu) si ma delectez zilele acestea de plimbari in magazine, cheltuit bani si up-grade la noile modificari din frontul muncii.
In aceste zile o sa ma uit si pe pozele micutilor forumisti si o sa incarc si eu pozele reprezentative ale Oanei.

Cory_B tentative de rafuiala vor mai fi si participa si fetitele, nu doar baietii. Oanei ii place sa se joace cu copii,sa-i mangaie ea, sa foloseasca jucariile ei, dar cand vine problema sa fie atinsa sau sa imprumute jucarii .... ii respinge, ii impinge si vine imediat la mama ei cerand ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Pirelia bine ai venit in clubul celor care dimineata.
Azi per ansamblu a fost mai bine azi. Dupa o despartire tare grea, a avut o zi ok, a fost cumintel. La plecare coborau asa frumos cu educatoarea de mana si Lila si Vald si isi duceau si bagajele . Vlad era cu crocsii pusi invers in picioare dar educ. l-a felicitat de fata cu mine ca s-a incaltat singur, eu eram topita. Din ce hotarata eram ieri ca azi nu voi mai freca gardurile pe acolo si ca voi veni acasa, de dimineata cand m-am trezit nu mai eram asa convinsa, iar dupa ce l-am lasat la gradi nu imi mai doream deloc sa vin acasa. Probabil ca va trebui sa lucrez si cu mine, sa ma acomodez cu casa goala cele cateva ore cat este el la gradi. Asa ca azi nu am venit acasa, dar nu am stat prea mult nici pe langa gradi., m-am plimbat cu mami de Lila prin zona si am mai cumparat una alta.

Intrebare ptr. fetele care stiu: dupa expirarea celor doi ani de CIC mai trebuie sa anuntam ceva la faimoasa directie de plati? Ptr. a lua deciziile trebuie ceva programare? Multumesc mult

Mergi la inceput