Prietene la bine si la greu - 134
Raspunsuri - Pagina 4
miany75 spune:
buna dimineata,fete dragi!!!
deocamdata va las doar o aburinda ca n-am mai facut-o de multa vreme....
sper sa revin cu mai multe detalii mai incolo,daca fiu-meu vrea sa doarma de amiaza,ca de doua zile a refuzat somnul
aaa..vreau sa-i zic Licuriciului ca are un fecior pe cinste!!! sa va traiasca!!!!
cristina_boc spune:
Neatza,
Aveti o fierbinte. Ma duc sa mai fac si supliment, pentru doritoare. Andrei ma termina cu trezirile de peste noapte.
De vreo doua zile sunt iarasi mami pentru el, desi de vreo trei luni imi zicea doar pe nume.
Sa aveti o zi frumoasa!
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
miany75 spune:
inca un mesaj scurt...ca s-a trezit printul...
fetele care va pricepeti aveti idee daca se poate intra direct din CIC in concediu de odihna?! am vreo 28 de zile de CO neefectuat...ms de raspunsuri!!!!
fug la strumf!!! va ..o zi buna!!!
monis5 spune:
neata
eu n-am chef de nimic, am lasat copilul plangand la gradinita si agatandu-se de mine, asa ca sunt cam praf azi
Ava nu stiu ce sa zic, eu n-am mai auzit de asa ceva. Poate mai vezi totusi un doctor, avand in vedere ca e vorba de asa interventie. Mult succes!
Dana mai sunt doar 2 luni, linisteste-te ca va fi totul bine, gandeste pozitiv si multa sanatate Davidelului
Dankutza ai inceput scoala? cam rarut pe aici... ce face Pinky?
Cristina te cred cu trezitul, si mie mi-e din ce in ce mai greu sa stau cu el noaptea daca se trezeste si simt ca am tot mai putina rabdare / putere.
Miany da se poate, dar numai daca iti aproba angajatorul. Ceea ce nu e musai, din pacate
Liloasa si Many, stiri va rog de la gradinita
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
laurairina13 spune:
Vin si eu sa intreb grabita grabita ca plange mocofanul, tare as avea nevoie de sfatul Dianei
La voi cat stateau copilasii la san in primele saptamani????? Ca al meu sta cate o ora/o ora jumatate, mi-a facut tatzele varza, mai ca nu mai suport sa il tin la san..Lapte am ca ii curge si din gurita, dar ii place sa steaaaaaaaaaaaaaa, si sa stea...Si acum plange, am stat jumatate de ora si l-am alaptat, parea ca atipise, acum iar plange, l-am luat in brate si iar ma cauta sa ii dau sa suga. Ma termina psihic, noaptea din ora in ora, aseara dupa baie a stat mai mult de o ora jumatate si a supt..Suge, mai sta un pic, se mai smuceste, smotoceste sfarcu de numa, iar trage si tot asa. Ii scot aerul din cand in cand, cand mi se pare ca nu mai am suficient lapte la un san( dupa vro juma de ora de supt) il mut la celalalt si tot asa.
Ma termina psihic, al meu comenta dimineata ca sa ii dau lp ca de asta sta atata la san ca nu se satura.
Dupa ce il alaptez si strang din san curge lapte, deci am..Inteleg ca ei au nevoie de afectiune si mai stau la san si de alint, dar chiar sa ma mozoleasca cate o ora jumate nu rezist, mai am putin si o iau pe aratura. De dormit vad ca reprizele de somn se cam scurteaza dupa alaptat, rar mai doarme cate doua ore..
Voi ce parere aveti? Colici nu prea ar parea sa aiba, ca ii scot aerul, mai da si niste partzuri de se aude din blocul vecin..chiar nu stiu ce sa fac sa ii scurtez reprizele de alaptat.
Zic asta pt ca la Amalia a fost total diferit, copila sugea maxim 10 min si gata, se satura. Niciodata nu statea sa zic mai mult de un sfert de ora sa suga...
Cory_B spune:
Neata rapid Fetele cu gradi: pt. puterea/curajul de care dati dovada. Sunt convinsa ca e tare greutz (Monis ). Off..pe de o parte sunt fericita ca sta cu bunica pt ca nu as rezista sa-l las la gradi momentan. Cred ca tb intai sa ma obisnuiesc eu cu ideea. DAr pe de alta parte le prinde tare bine, isi fac un programel, devin ordonati, sociabili... Oricum, mai am pana atunci si in timp, incerc sa asimilez ideea..Dana -curaj mami, mai e putin. Sanatate multa!Laurairina - of..imi amintesc de perioada cu ore petrecute la san..Andreiul facea asa. Culcer imi zicea ca e in regula la inceput, sa-i dau la cere pt ca are stomacelul mic si pe langa faptul ca nu papa f mult, il digera f repede..si drept urmare, vrea iar si iar si iar Insa nu tine mult perioada asta, asa ca rabdarica Isi va regla singurel ritmul de supt si NUUU lapte praf!!! Mai ales ca ai latpic, stiu ca e obositor si solicitant..dar gandest-te ca perioada asta trece repejor. Curaj! Revin
monis5 spune:
eu am notat din prima luna cat statea la san. nu am cum scana foile alea, dar sub 45 de min nu a stat aproape niciodata, mai mult da. stii bine ca la inceput sug in nestire ca sa regleze productia de la lapte (mai ales noaptea). iar daca la cum te plangi tu de lipsa de timp, in loc sa stai un fund cu copilasul la san, ai chef de stat in picioare in bucatarie pentru spalat, sterizilizat etc jde biberoane... ce sa zic...
uite, cand mai alaptezi, baga un ochi la ce scriam acum aproape 2 ani: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144594
mult succes si nu te lasa!!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Vin si eu sa intreb grabita grabita ca plange mocofanul, tare as avea nevoie de sfatul Dianei La voi cat stateau copilasii la san in primele saptamani????? Ca al meu sta cate o ora/o ora jumatate, mi-a facut tatzele varza, mai ca nu mai suport sa il tin la san..Lapte am ca ii curge si din gurita, dar ii place sa steaaaaaaaaaaaaaa, si sa stea...Si acum plange, am stat jumatate de ora si l-am alaptat, parea ca atipise, acum iar plange, l-am luat in brate si iar ma cauta sa ii dau sa suga. Ma termina psihic, noaptea din ora in ora, aseara dupa baie a stat mai mult de o ora jumatate si a supt..Suge, mai sta un pic, se mai smuceste, smotoceste sfarcu de numa, iar trage si tot asa. Ii scot aerul din cand in cand, cand mi se pare ca nu mai am suficient lapte la un san( dupa vro juma de ora de supt) il mut la celalalt si tot asa. Ma termina psihic, al meu comenta dimineata ca sa ii dau lp ca de asta sta atata la san ca nu se satura. Dupa ce il alaptez si strang din san curge lapte, deci am..Inteleg ca ei au nevoie de afectiune si mai stau la san si de alint, dar chiar sa ma mozoleasca cate o ora jumate nu rezist, mai am putin si o iau pe aratura. De dormit vad ca reprizele de somn se cam scurteaza dupa alaptat, rar mai doarme cate doua ore.. Voi ce parere aveti? Colici nu prea ar parea sa aiba, ca ii scot aerul, mai da si niste partzuri de se aude din blocul vecin..chiar nu stiu ce sa fac sa ii scurtez reprizele de alaptat. Zic asta pt ca la Amalia a fost total diferit, copila sugea maxim 10 min si gata, se satura. Niciodata nu statea sa zic mai mult de un sfert de ora sa suga... Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011) Firefly's shop BLOGUL MEU |
Licuriciule, si David statea la inceput foarte mult la san...aproape cate o ora. Baietii sunt mai lenesi la supt Statea cate o ora la san si sugea la doua ore, el ar fi vrut mai des dar ma invatase moasa sa nu ii dau mai devreme de doua ore. Acum, la inceput as face altfel...i-as da cand cere si cat vrea...mi-a intrat in cap ca asta a fost motivul ptr care David si-a mentinut suptul la doua ore mai mult de un an de zile.
Rabdare, rabdare...imi dau seama ca tie iti este mai greu acum fiindca o ai si pe Amalia, dar poate trece repede perioada asta.
LP-ului gaseste-i o alta intrebuintare
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 28+ cu
dana n. spune:
Neata!
Va multumesc mult ptr incurajari...trecem noi si peste asta. Sper doar sa nu raman diabetica si dupa ce nasc. Exista posibilitatea asta.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 28+ cu
ionelamaria spune:
Mneatza la pranz
Licurici, pana se stabilizeaza lactatia e absolut normal sa faca asa, apoi in puseele de crestere tot asa. Stiu ca e obositor, dar num ai asa afla si corpul tau cat lapte sa produca. Daca nu il loasi cat vrea el risti sa nu ai suficient lapte. Chiar nu e cazul de LP. Nu va tine o vesnicie povestea asta, stii si tu.
Nu am poze de la intalnirea din Iasi, dar trebuie sa laud aici .... nici nu stiu cu ce sa incep:
Laura o gazda excelenta impreuna cu sotul si Ari ( si mami de Laura); Casa: e pur si simplu superba, aerisita, spatioasa, cu gust mobilata, cu vedere superba de la balcoane, in culori calde si prietenoase. Curtea frumoasa , nu foarte mare dar mai mult decat suficienta atat pentru masinile parintilor cat si pentru joaca Arianei ( si a celorlator copii prezenti ieri).
Intr-un cuvant: superb !!!
Sa mai adaug ca in casa era si un aer de sarbatoare ... La Multi Ani, Laura si sot de Laura impreuna!
Ar mai fi multe de spus si povestit. Copiii s-au simtit excelent( evident ca si parintii) asa incat multumim mult gazdei pentru invitatie si ocazia de a petrece asa o dupaamiaza frumoasa
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 32+ cu