Prietene la bine si la greu - 134

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Dana, ma bucur ca esti optimista. Ne gandim la voi cu mare drag. Sigur veti trece cu bine si peste asta

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Mda..deci asa...Cat de mult difera de la un copilas la altul alaptatul..
Multumesc de sfaturi, rezist pe baricade deocamdata..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
uite, cand mai alaptezi, baga un ochi la ce scriam acum aproape 2 ani: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144594
mult succes si nu te lasa!!

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

ce emotii...de Shtephy nu mai stie nimeni nimic?

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
uite, cand mai alaptezi, baga un ochi la ce scriam acum aproape 2 ani: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144594

eu nu mai stiu..... o sa incerc zilele astea sa dau de ea.

da, si la pagina 2 e Raluci care zicea ca de luni munceste de acasa si duminica a nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Licu, nu stiu la celelalte fete cum a fost, dar la mine se vede clar deocamdata: e mult mai usor de crescut fata decat baiatul. Ce spui tu de Dragos am experimentat eu cu Timi: stat la san cate 40-50-60 de minute, dupa juma de ora/o ora din nou, si tot asa...de nu aveam timp nici sa ma spal pe dinti si sa fac un dus. Epilatul si manichiura erau un lux...Imi amintesc ca abia reusisem sa imi tai cateva unghii si celelalte le-am lasat pe a doua zi.

Acum: boiereala curata. Pisicutza papa repede-repede, in 15-20 de minute isi gata treaba; cu tot cu pauzele de ragait, imi ia maxim juma de ora alaptatul. Daca nu e foarte cald (sa ii fie sete), ma mai cauta dupa 2-3 ore. Ultima masa e pe la 11 seara, apoi se mai trezeste pe la 3-4 dimineata, si apoi la 7-7.30. Cum spuneam: trai pe vatrai! Ei, dar cu Timi nu a fost deloc asa.
Din ce scriu si fetele, vad ca la baieti le place mai tare de tzitzi. Stiu ei ce stiu de mici.

Si daca mai intervine zmau cu lp, ia spune-i tu sa faca un calcul elementar, cam cu cat i s-ar usura portofelul pe luna daca il asculti. Dar pe an? (asta fiind minusul cel mai mic dintre toate de fapt...)

Dana, . Inca putin, mami, si va fi bine.

toate fetele, ca sunt grabita tare.

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:

eu nu mai stiu..... o sa incerc zilele astea sa dau de ea.

da, si la pagina 2 e Raluci care zicea ca de luni munceste de acasa si duminica a nascut

Si Diana imi lipseste...cate am mai invatat de la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neatza la amiaza.
sa incepem cu ziua de ieri. sunt intru totul de acord cu ce a zis cuscri despre casa si despre gazde, multumim de invitatie si mai asteptam si altele ca ne-am simtit asa bine de nu ne mai dadeam dusi...
poze n-am nici eu, insa astept de la fete, ca am vazut vreo 3 aparate foto pe-acolo.

dana multa sanatate Davidelului si tie putere sa treci peste problema cu diabetul.

licu ti-am mai zis eu, nu ceda tentatiei de a-i da LP, ca dupa aia tot asa o s-o tii. eu la al doilea copil i-as da suzeta, nu stiu daca chiar din prima luna de viata, insa la cat timp am "pierdut" eu cu copilul la san sugandu-ma pe post de suzeta, la al doilea nu as mai avea timp pentru asa ceva, chiar de-as vrea.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am ajuns si noi de la gradi. Cred ca de dimineata a fost cel mai greu, din pacate am clacat si eu. Vlad cu greu a fost luat de educatoare si dus in clasa, ce a facut acolo nu stiu dar nu se mai auzeau plansete. Din pacate si micuta Lila azi a plans, ptr. prima data. Ne povestea educatoarea ca erau unul langa altul Lila si Vlad si plangeau, s-au uitat unul la altul si apoi au inceput sa rada, asa o fi....
Noi am pazit gardul pe acolo ca nu aveam stare, probabil ca de maine, daca in primele 10 min. nu ma cheama la el o intind acasa ca imi cedeaza inima pe acolo.
Am citit aproape tot insa nu sunt in stare acum sa leg mai multe vorbe.
Va pup pe toate cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Licu, cam ce zic fetele as spune si eu in privinta alaptatului. Si pe mine ma tinea Andrei pe post de suzeta, (cum de fapt face si acum la aproape 2 ani), iar cum eu aveam ragade si dureri destul de mari, cand ma gandeam ca este satul il infundam cu suzeta (desi eram eu tare impotriva suzetei).

Fetele cu copiii la gradinita, sigur se vor invata la gradi pana se vor duce la scoala. Nu cred ca-i de ras, dar eu sper/va urez ca despartirile de dimineata sa fie din ce in ce mai usoare. Eu sunt sigura ca lui Vlad si Lilei le este mai usor pentru ca deja se cunosc. Eu il vad pe Andrei in parc, este indiferent la copii, dar cand apare o fetita cu care ne petrecem timpul in general, fuge spre ea si ii zambeste.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
licu ti-am mai zis eu, nu ceda tentatiei de a-i da LP, ca dupa aia tot asa o s-o tii. eu la al doilea copil i-as da suzeta, nu stiu daca chiar din prima luna de viata, insa la cat timp am "pierdut" eu cu copilul la san sugandu-ma pe post de suzeta, la al doilea nu as mai avea timp pentru asa ceva, chiar de-as vrea.

Subscriu, cu Iarina o sedinta de alaptat dura 2 ore si abia dupa intarcare mi-am dat seama ca eram si inlocuitor de suzeta. La Rares am mers pe varianta alaptat + suzeta. Mie mi se pare mult mai simplu si comod alaptatul decat varianta cu lapte praf.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput