Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (109)
Raspunsuri - Pagina 5
May3 spune:
pai ar mai putea lua o sapt doua.
eu, ca de obicei, cu oile mele...
ma gandeam ca la voi dr ginecolog va spune de analize, vb cu el de tot felul de chestii ce vi se intampla. la mine dr ginecolog zice doar de fat si strict de sarcina.
cu dr de fam vb de analize de ex.
cand i-am zis la dr ginecolog ca am colesterolul imens, zice:nu ne intereseaza colesterolul.
cand i-am zis ca imi amortesc degetele, a dat din umeri. si tot asa.
azi merg la ea sa-mi ia culturi de col si sa stabilim cezariana.
36+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
Kora_B spune:
Neatsa!
May, iti tin si eu de urat la numarat oi Dupa ce am incercat vreo ora jumate sa ma conving ca dorm, am renuntat si am zis sa vad cine mai e online pe forum, ce ati mai scris, una-alta.
Bebe pare cam nemultumit ca a inceput sa se frichineasca. Singurele pozitii in care ma lasa sa mai stau e pe partea stanga si in semi-sezut. Dar nici in astea prea mult, ca se plictiseste.
Ionela, mult succes la acreditare si in primul rand timp ptr studiu, ca dupa ce va apare si bb2 o sa urmeze o perioada incarcata!
Ne ziceau niste prieteni care au 2 copii, cu diferenta de 2ani jumate intre ei, ca iti dai seama cat timp de respiro aveai cu 1 copil cand apare al2lea
Mikka, referitor la decizia ta de a face cezariana, sunt de acord cu ce a zis Nanna. Pana la urma decizia de a naste natural sau prin cezariana apartine fiecaruia, sau cel putin asa ar tb.
Si soacra-mea a insistat sa nasc natural la primul baietel, cred ca nu era data cand venea pe la noi in care sa nu-mi spuna asta. Pana cand i-am zis de partea cu 'elegant' (dar intr-o exprimare mai dura) si de atunci s-a potolit. Mama, saraca, la cat s-a chinuit la ambele nasteri de era sa moara la nasterea mea (eu fiind a2a), m-a felicitat ptr decizie.
Asa ca important e cum simti tu ca vrei sa aduci pe lume copilul. Riscuri prezinta ambele cazuri. In plus, chiar crezi ce zic unii, ca faptul ca nasti prin ceza te face mai putin mama? Sau ca nu se creeaza legatura aceea speciala intre tine si copil ptr ca nu nasti natural?
Relaxeaza-te, recapituleaza motivele ptr care ai ales ceza si daca esti tu multumita de decizie, atunci ignora ce spun altii. E corpul tau, decizia ta.
Nanna, da-te un pic mai 'harcana' sa ajunga si la mine niste rosii, ca am un ten vai-de-capul lui. Zici ca retraiesc adolescenta
Fetelor, care e la rand la nascut? Ca am pierdut sirul!!! Stau cu motatele pregatite , dar is cam debusolata cu care sa incep galeria. Si chiar am chef de zbantuit
36+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +
Kora_B spune:
Alex2011, si eu abia astept sa vina seara de joi cand merg la control sa-l mai vad pe bebe, sa aflu cat a mai crescut. Sper sa vin cu vesti mai bune decat data trecuta...
AMR - 15/22 zile
Kora_B spune:
Azi avem 2 sarbatorite, din ce vad pe lista de pe prima pagina: Alayna si Bujo
La multi ani, Alayna!
La multi ani, Bujo!
irinush4u spune:
buna dimineata la toate "inca gravidute" si la toate proaspetele mamici.
eu am insomnii de ceva timp.insa de ieri am aflat ca vineri ne intalnim cu bebe.am programat cezariana.dnp 21.09 cezariana 09.09.
nici in acest moment nu imi vine sa cred ca sunt gravida, inca nu stiu cum o sa il cheme pe bebe.sotul e mai rau ca mine, plange, e nervos, agitat.sta cu ochii pe mine ca pe un ou sa nu se sparga.eu inca conduc singura masina si sper si vineri sa fiu la volan:).
habar nu am ce inseamna sa cresti un bebe,fata mea (pe care am adoptat-o)merge acum clasa 2,am mari emotii cu felul in care il va primi pe bebe desi toata familia face mari eforturi sa o asigure ca ea e regina familiei.pentru ca e constienta (am adoptat-o la 4 ani jumatate si stie ca e nascuta de o alta "doamna") imi tot spune ca vrea ca ea sa fie la mine in burtica,pare fericitita ca o sa aibe un frate, insa eu stiu ca venirea lui bebe ii acutizeaza toate traumele.
de-aia nici nu am indraznit sa ne bucuram f mult,desi e o sarcina prea mult dorita.
mi-e frica ca nu ma voi descurca, ca nu voi reusi sa gasesc echilibrul ,ca imi dau seama ce greu va fi ,parintii nu ii mai am,mai sunt 3 zile si ce voi face?!?
uof...dumnezeu stie el mai bine..
Irinush4u 16+ saptamani
racheel spune:
Buna dimineata si din partea noastra
Irinush4u sunt sigura ca o sa-ti imparti dragostea la fel pentru copiii tai iar fetita o sa se obisnuiasca cu fratiorul ei si o sa-l iubeasca mult
Alayna, Bujo, LA MULTI ANI cu multa sanatate, bucurii si tot ceea ce va doriti sa se indeplineasca
Fetelor azi noapte am fost de veghe.S-a trezit ghinduta pe la 1 fara 10, a papat apoi a adormit, iar eu am vrut sa o schiimb de pampers iar ea s-a trezit.A si vomitat, a mai si plans iar eu nu stiam ce are.Iar ea saracuta era transpirata si uda pe hainute probabil si de la voma.Am schimbat-o pe la 2, 30 si apoi a adormit ghinduta imediat.
Cate mai avem de invatat.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
MatzaRebela spune:
neatza si de la noi;)) am pus poze cu maraita pe grup;))
ieri zici ca a fost un facut tocmai ce o laudasem ca mananca si doarme mananca si doarme.. ei bine ieri la juma de ora se trezea vroia iar papa.. a avut vreo 2 reprize de somn de 2 ore si cam atat in rest agitatie mare pe ea...dar a recuperat somnul azinoapte:))) a sarit pste masa de 2-3 si m-a trezit la 5.30 sa pape.. azi sper sa fie mai linistita ca mai am cate cv de facut maine o astept pe mama soacra;))
hehe cea mai tare faza la mine in brate adormea iar cand o puneam in patut faceam ochii mari de parca era baubau langa ea acolo in patut, macar ieri am reusit sa fac si curat;)) azi a mai ramas de calcat si cateva vase de spalat..
e vraiste in capul meu si ma doare gatul de cat m-am uitat ieri la ea :)) dar bine macar ca am dormit si eu azinoapte hehehe
LA MULTI ANI! sarbatoritelor, multa sanatate, fericire si iubire alaturi de ceidragi:)
pupici si sper sa mai revin azi hihihi :D
Cea mai fericita mamica de Kate Rina
MatzaRebela spune:
aaaa si am uitat;)) noua ne place sa facem pipi cand da mami pampersul jos;))) odata am facut si caca hahahaha, si ne place si la tati in brate mult mult hehe, ieri luase in brate si cauta titi:))) ce ne-am pus pe ras amandoi:)) si tati ieri vroia sa o faca sa zica tata:))) sa o ofticam pe mami:))dar ea statea cu ochii pe mine mereu:)))
Cea mai fericita mamica de Kate Rina
stefy13 spune:
La multi ani sarbatoritelor de astazi: Bujo si Alayna!!!
Fug la medicul de familie pt ultimul set de analize in sarcina.
Va
+38
mikka11 spune:
Buna dimineata, burtici si mamici! Eu v-am citit si azi dimineata pe la 5 ( cata activitate, m-ati surprins)insa nu am avut energia necesara sa scriu ceva. Dupa ce am reusit sa mai adorm vreo ora, ma simt ceva mai bine. De cateva nopti ma trezesc din 2 in 2 ore sa merg la baie...nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca in curand ma voi trezi asa pentru bebe sau nu voi dormi deloc
LA MULTI ANI Alayna si Bujo!!! Sa fiti sanatoase, fericite, sa aveti parte de tot ce va doriti in viata alaturi de cei dragi!!
marryan ce faci? cum se simte Valeria, i-a mai trecut burtica?
lali ai iesit din butoi?
nanna si kora va multumesc petru raspuns. Am povestit , e adevarat , acum ceva vreme, de ce vreau ceza si mi-am luat si eu ceva rosii in cap, e drept, mai ales de la o doamna care este medic si care de mult timp nu a mai scris pe aici. Medicii din orasul meu nu vin la nasterile naturale, chiar daca iti supravegheaza toata sarcina, spun in fata ca daca optezi pentru nasterea naturala, sa nu contezi pe prezenta lor. Se naste numai cu moasele, esti jignita si umilita de ele frecvent ( nu sunt legende cum spuneau niste fete pe aici, mie mi-a povestit vecina mea ca moasa i-a spus in timpul travaliului " taci, nu mai tipa ca vaca, daca ti-a placut sa te ..., acum suporta") si numai daca intervine vreo problema foarte grava vine medicul de garda, insa nu o data s-a intamplat sa fie un pic prea tarziu. Nu sunt impotriva nasterii naturale, chiar mi-am dorit sa nasc asa, dar sa stiu ca pot conta pe un medic. Stiu ca in alte tari se naste cu moasa, dar la ce sistem medical au ei acolo, in caz de probleme sunt convinsa ca s-ar intreveni rapid si nu s-ar petrece nenorociri ca la noi. Chiar cumnatul meu , care este medic dar nu in Romania si este pro nastere naturala, cunoscand sistemul medical de la noi mi-a explicat clar ca nu imi poate spune ce tip de nastere sa aleg, dar ca ar fi bine, indiferent de alegere, sa ma asigur ca am totusi un medic langa mine.
Cu mama am rezolvat-o aseara, i-am spus ca daca imi da ea bani sa nasc la privat, o sa nasc natural, dar la maternitatea din oras, clar NU...si s-a potolit
dbunny a mea a avut 2700 la 34 saptamani si 4 zile...tu cat ai glicemia?
Lena felicitari pentru analizele bune De colesterol chiar nu-ti face griji, serios Bine ca reusesti sa mai faci analizele gratuit, la noi e jale, ca sa le poti face asa, trebuie sa te bati cu toti mosii si toate babele la inceputul lunii de la 4 dimineata, sa te poti programa la un laborator.
Da stiu ca te dai cu crema, nu gluma, bravo tie, eu uit sa ma dau si cu amaratul ala de ulei pe burtoi...
may ce norocoasa esti ca nu ai vergeturi, eu ma facut pe burta, in partea de jos, am cate 4-5 dungi pe fiecare parte...urat, foarte urat. Am dat eu cu ulei dar cam tarziu, m-am trezit cand deja aparusera.
Nu te stresa din cauza medicului, inseamna ca esti sanatoasa, ai o sarcina care evolueaza bine si totul este mai mult decat ok Nici medicul meu nu este prea comunicativ, insa eu sunt tot timpul in panica, probabil ca vede asta pe fata mea si mai deschide gura sa imi mai spuna una-alta din cand in cand Inca mai tine minte ca anul trecut, dupa interventia pe care mi-a facut-o, ma apuca plansul numai cand intram in cabinet si il vedeam
elly ce dulcica si isteata este fetita ta. Nici nu stiam ca exista la noi scoala olandeza...cate oportunitati au copiii acum...
irinush ce putin mai ai pana la marea intalnire. dar de ce te-a programat asa devreme?
Si eu cred ca te vei descurca minunat cu ambii copii si vei fi o mamica extraordinara. am vazut pe aici mamicile care sunt la al doilea copilas ca dadeau tot felul de sfaturi in legatura cu maniera in care ar trebui procedat pentru a-l apropia pe copilul cel mare de bebele proaspat venit...poate te ajuta...
racheel ce mai faci? Ce face bebelina? Eu inca ma uit dupa pozicile voastre, spuneai ca e pletoasa. Cum te-ai refacut dupa ceza?
Matza intru sa vad pozicile cu bebelina ta
37+ cu Maria-Alexandra