Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (109)
Raspunsuri - Pagina 3
nanna_mika spune:
DBUNNY - bebe a mea avea la 33 sapt si 4 zile 2.200 gr. Mi s-a parut cam putintel, dar dr a zis ca nu e deloc putin...Oricum ma intereseaza mai putin asta, prefer o subtirica sanatoasa si vioaie la fel ca surioara ei
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
37+ cu Eva Alexandra
camady spune:
Fetelor care alaptati exclusiv la san cate scaune pe zi au bebeii vostri? Daca la inceput avea si 8 scaune acum daca are 1-2. Pana la ora asta n-a avut deloc de ieri seara.
24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani
camady's baby
Lali_mete spune:
Camady la bebelusii alaptati la san sunt normale si 10 scaune pe zi,si unul la cateva zile. Teodora azi a avut 2 scaune,in alte zile,pana la ora asta avea si 6-7 deja.Atats timp cat burtica nu e umflats, nu face caca greu,cu plans,e in regula.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
seidana spune:
Camady, a mea are zile in care face 8 kk pe zi, azi a facut pana acu de 2 ori..eu nu imi fac griji daca nu mai e umflata si nu se screme f tare ( cu certitudinea ca nu e smecheria)
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
marryan spune:
mamicilor multumesc din suflet pu sfaturi am gasit Sab Simplex la chisinau si iam si luat acum inainte de masa de la 6 iam dat 15 pic sper sa se simta mai bine iam dat laptic sa pape si parca e mai linistita, dupa baita o sa i fac masaj dupa lincu trimes de ionela mia placut enorm de mult sfaturile chinetoterapeutului.
Camady la mine Valeria facea la inceput dupa fiecar mincare kk acum face 2-3 scaune mai mari si restul sunt asa mici murarele de kk.
nici eu nu cred ca e prb doar incearca sa observi daca se incordeaza tare ca sa faca ceva atunci o poti ajuta cu supozitoare in funduleti si aporo Vibrucolul se da si pu asa ceva
inutsa eu am sa intreb miine neonatologul de Vibrucol daca pot sai dau in fundut pu colici, miam luat ceai pu mine de marar sa mi fac sa beau pu colici sper sa o ajute si asta
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
LenaC spune:
In primul rand va multumesc la toate pentru incurajari
Ce am facut eu azi... pregatiti-va ca urmeaza un cearsaf :
M-am dus sa imi iau rezultatul la analize... nu era nimeni si a trebuit sa astept vreo 15 min... in sfarsit ma cheama... deja imi era frica, ma gandeam oare ce o fi. Incepe tanti: la tine colesterolul e cam mare (e 290, fata de data trecuta cand era 280; deci nu m-am speriat) si magneziu e foarte mic... o sa incep sa iau magneziu (ginecologul mi-a spus de acu cateva saptamani sa iau... eu am crezut ca e optional si am zis ca pana nu vad k nu e ok nu iau; ei de acum o sa iau ).
In gandul meu... pentru asta m-ai speriat tu tanti? In rest am trigliceridele putin mai sus de limita inferioara. Hemoglobina e 13, Calciu total e cam pe la mijloc si ionic la limita inferioara... deci sunt ok
Spunea cineva ca glicemia tb sa fie la limita inferioara... la mine asa e . Eu ma gandeam poate trebuie sa fie mai mult si bagam dulce in mine
Si acum momentul adevarului. Spune tanti: Mi-a spus domnisoara de la recoltare ca nu ati platit cei 5 lei si ca ati intrebat pentru ce sunt. Cas nu acopera cheltuielile cu recoltarea si de asta toate laboratoarele iau aceasta taxa, unele chiar 10 ron (e primul laborator care mi-a cerut asa ceva; eu am facut de vreo 3 ori in sarcina analizele gratuit si de fiecare data la alt laborator). I-am platit si nu am comentat, dar nu mi s-a parut ok... nu e vorba de bani... doar asa ca fapt divers.
Apoi am mers in parc, m-am plimbat si am citit
Pupici la bebei cu colici sa le treaca
Lena - 35+
May3 spune:
fetelor, stiti vreun site serios si ieftin de unde sa iau si eu burete de suport pt cadita si termometru pt baita?
merci
36+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
LenaC spune:
May3, cat de serios vrei sa fie ?
Sfatul meu, daca esti din Bucuresti cauta un site care sa livreze gratuit in B (nu cred ca se merita sa dai 20 ron livrarea doar pentru aceste 2 produse).
In rest, atata timp cat platesti ramburs, dupa ce vezi produsele sigilate eu cred ca nu tb sa iti faci probleme legate de seriozitatea site-ului.
Eu inainte de a face comanda de pe una numit site; mai dau un search de genu: nume site teapa
Spor la cumparaturi !!!
Ti-as recomanda sa cumperi de la Carrefour cand faci aprovizionarea.
Lena - 35+
May3 spune:
merci.
nu-s in Bucuresti.
e un carefour pe aici dar e f mic.
n-am gasit in tot orasul burete de ala.
intrebare: ce ulei/crema de vergeturi e mai buna?
aveam ulei din anglia dar mi s-a terminat azi.
36+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
Ulei de migdale, May.
Oana 37+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!